bet internetu pigiau, nedaug taciau jei perkant dideli kieki tai galima normaliai sutaupyt. Klausiau savivinkes kodel taip yra, sake, kad parduotuveje pvm prisideda. Dar sake, kad ja skatina atidaryti internetine parduotuve kaip pvz rankdarbiai.com, bet tada irgi prisidedu pvm....
o sakykit kokius karoliukus labiausia pas ja internete apsimoka pirkti?kazkaip as ziuriu nei zinau tu kainu parduotuviniu nei atsimenu
naudoju ivairiausius akmenelius todel ieskau visokiu kas pigiau

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 03 11, 17:10)
o sakykit ta pilies gatvej parduotuve ir internetu kur prekiauja Amber tai tas pats?ir prekiu kainos internete tos pacios kaip ir parduotuvej ar skiriasi?
Aha ,cia tas pats.Tik akmenu daugiau parduodama "gyvai".O del kainu - nenoriu apsimeluot,bet man pasirode,kad nete pigiau siek tiek...

QUOTE(Indrutia @ 2008 03 11, 18:32)
bet internetu pigiau, nedaug taciau jei perkant dideli kieki tai galima normaliai sutaupyt. Klausiau savivinkes kodel taip yra, sake, kad parduotuveje pvm prisideda. Dar sake, kad ja skatina atidaryti internetine parduotuve kaip pvz rankdarbiai.com, bet tada irgi prisidedu pvm....
Va,ir Indrutia ta pati pastebejo

aha man taip pat internetu labiau patinka
paziuri, apsigalvoji, pasiskaiciuoji
bet jei atidarys oficialia e parduotuve tai bus brangiau, o sidabras ir taip brangus
na as suprantu, kad pas ja tai pigu, na bet vis tiek sidabras yra brangu, o dabar dar brangiau bus

O kas čia per Amber, kur randate?
Mane irgi sudomino, kur cia pigiau, gal isduosite paslapti merginos

QUOTE(Twin @ 2008 03 14, 14:35)
O kas čia per Amber, kur randate?
Pilies gatve 23 "Akmeneliai" Vilnius

Ačiūks
Jau pati spėjau rast panardžius. Jau norėjau parašyt, bet žiūriu Indrutia greitesnė

Jau pati spėjau rast panardžius. Jau norėjau parašyt, bet žiūriu Indrutia greitesnė

O kur Kaune galima nusipirkti karoliukų ir įvairių akmenukų/

QUOTE(jutute @ 2008 03 14, 18:02)
Kaune urme, geltona rampa 4sandelys , pas Vale, tikrai nepraeisi, ji prekiauja vien akmenukais verinukais ir visu kitu papuosaliniu geriu

Gal kas nors žinote kur galima būtų nebrangiai nusipirkti įvairių spalvų medinių karoliukų?

Jo urma pas Vale rojus ir labai pigu
dar swarovski ir sidabro siek tiek yra Ciklantoje Mickeviciaus gatvei pries AVON, silvercyti yra (Akropolis, Mega, Molas). Nu dar yra Maironio gatvei pries "Bagsandmore" jurates akmeneliai, bet ten kainos