Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

kontaktuose yra telefonas ir emailas susirink uzsakyma ir nusiusk i pasta arba pasiskambink del tikslesnes info mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, aš čia naujokė, todėl kyla daug visokių klausimų. Pas mus metras vielutės kainuoja 1 litą. Gal žinot, kur galėčiau pigiau nusipirkti?
Ir už kiek mažiausiai reikia pirkti iš internetinių parduotuvių, kad atsiųstų?
Atsakyti
ta prasme litas kainuoja 1metras grynos vielos? tai cia labai normaliai biggrin.gif pigu lb
o del parduotuviu manau ir uz 10lt sakantis gi atsius.... Bet ar tada verta? juk siuntimas 5Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū už informaciją. Kadangi nė karto nesisiunčiau, tai nė supratimo neturiu. dabar bandysiu panaršyt. ryt važiuoju į Kauną, bandysiu tą ketvirtą sandėlį susirast
Atsakyti
Na, nesakyčiau taip drąsiai, kad metras vielutės uz 1 litą yra labai pigu ...
Neaišku, kokia ta vielutė... Jei ta vadinama "vielutė" yra troselis vėrimui - tai kaina sakyčiau laaaabai didelė.... galima gauti ir po 12centų metrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2008 04 03, 21:59)
Neaišku, kokia ta vielutė... Jei ta vadinama "vielutė" yra troselis vėrimui - tai kaina sakyčiau laaaabai didelė.... galima gauti ir po 12centų metrą smile.gif

unsure.gif
Aš už 1.50 perku "Silver city" rolleyes.gif
Atsakyti
Tai cia jau aisku, kad silver city kainos yra uzkeltos "ziauriai"
Labiausiai apsimoka (man) pirkiti visus reikmenis internetu
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2008 04 03, 19:59)

Norime suzinoti kur. As moku uz 50 cnt. uz metra
Atsakyti
Mambera jei neklystu turi savo parduotuvele g.gif tai turbut apie ja ir snekejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 04 04, 16:57)
Norime suzinoti kur. As moku uz 50 cnt. uz metra

perkant visa rite troselio gaunasi daug pigiau, nei perkant po metra ar kelis metrus
Atsakyti
esu pirkusi troselį ( visą ritę - 100 m ) už 8 lt , turiu 0.38 ir 0.45 mm, tik dar reikėtų įsigyti 0.30 mm g.gif

o pirkti Silver City 1.5 lt už metrą - daugoka doh.gif ( na bet čia dar nieko JA troselio yra ir po 8 lt už metrą hihihi.gif )
Atsakyti
tai kur pirkai uz 8lt g.gif
Atsakyti