kontaktuose yra telefonas ir emailas susirink uzsakyma ir nusiusk i pasta arba pasiskambink del tikslesnes info

sveikos merginos, aš čia naujokė, todėl kyla daug visokių klausimų. Pas mus metras vielutės kainuoja 1 litą. Gal žinot, kur galėčiau pigiau nusipirkti?
Ir už kiek mažiausiai reikia pirkti iš internetinių parduotuvių, kad atsiųstų?
Ir už kiek mažiausiai reikia pirkti iš internetinių parduotuvių, kad atsiųstų?
ta prasme litas kainuoja 1metras grynos vielos? tai cia labai normaliai
pigu lb
o del parduotuviu manau ir uz 10lt sakantis gi atsius.... Bet ar tada verta? juk siuntimas 5Lt

o del parduotuviu manau ir uz 10lt sakantis gi atsius.... Bet ar tada verta? juk siuntimas 5Lt

ačiū už informaciją. Kadangi nė karto nesisiunčiau, tai nė supratimo neturiu. dabar bandysiu panaršyt. ryt važiuoju į Kauną, bandysiu tą ketvirtą sandėlį susirast
Na, nesakyčiau taip drąsiai, kad metras vielutės uz 1 litą yra labai pigu ...
Neaišku, kokia ta vielutė... Jei ta vadinama "vielutė" yra troselis vėrimui - tai kaina sakyčiau laaaabai didelė.... galima gauti ir po 12centų metrą
Neaišku, kokia ta vielutė... Jei ta vadinama "vielutė" yra troselis vėrimui - tai kaina sakyčiau laaaabai didelė.... galima gauti ir po 12centų metrą

QUOTE(Mambera @ 2008 04 03, 21:59)

Aš už 1.50 perku "Silver city"

Tai cia jau aisku, kad silver city kainos yra uzkeltos "ziauriai"
Labiausiai apsimoka (man) pirkiti visus reikmenis internetu
Labiausiai apsimoka (man) pirkiti visus reikmenis internetu
QUOTE(Mambera @ 2008 04 03, 19:59)

Norime suzinoti kur. As moku uz 50 cnt. uz metra
Mambera jei neklystu turi savo parduotuvele
tai turbut apie ja ir snekejo

QUOTE(L.o.v.e @ 2008 04 04, 16:57)
Norime suzinoti kur. As moku uz 50 cnt. uz metra
perkant visa rite troselio gaunasi daug pigiau, nei perkant po metra ar kelis metrus
esu pirkusi troselį ( visą ritę - 100 m ) už 8 lt , turiu 0.38 ir 0.45 mm, tik dar reikėtų įsigyti 0.30 mm
o pirkti Silver City 1.5 lt už metrą - daugoka
( na bet čia dar nieko JA troselio yra ir po 8 lt už metrą
)

o pirkti Silver City 1.5 lt už metrą - daugoka

tai kur pirkai uz 8lt