Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(zhiurke @ 2005 06 03, 10:42)
kur vilniuje rasti stambiu smulkiu karoliuku, "kristoliniu" "bliliantiniu fintikliusku?

Laba diena,
Ka tik uzsiregistravau, todel nezinau, ar man pavyks parasyti verysad.gif
Siaip pati labai duomiuosi karoliukais ax.gif yra karoliuku elektronines parduotuves, ten yra pigiau, be to zinau viena elektronine parduotuve, kurioje gali issirinkti ir ta pacia diena atvaziuoti, sumoketi grynais ir pasiimti. Tik negaliu cia rasyti, kad nebutu reklamos, tai, jei domina, prasau man parasyti i elektronini gintare.d@gmail.com ir tada duosiu nuoroda bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(gintare.d1 @ 2008 05 23, 14:36)
Laba diena,
Ka tik uzsiregistravau, todel nezinau, ar man pavyks parasyti  verysad.gif
Siaip pati labai duomiuosi karoliukais  ax.gif  yra karoliuku elektronines parduotuves, ten yra pigiau, be to zinau viena elektronine parduotuve, kurioje gali issirinkti ir ta pacia diena atvaziuoti, sumoketi grynais ir pasiimti. Tik negaliu cia rasyti, kad nebutu reklamos, tai, jei domina, prasau man parasyti i elektronini gintare.d@gmail.com ir tada duosiu nuoroda  bigsmile.gif

Niu pavarciau si foruma, tai gal ir galiu parasyti g.gif yra www.papuosaliukai. lt ten galima internete paziureti,uzsakyti ir atvaziavus grynais sumoketi. rolleyes.gif
Atsakyti
O toje riteje kas? Troseis? Po kiek rite?
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 05 24, 18:43)
O toje riteje kas? Troseis? Po kiek rite?

Aha, troselis. Tikiuosi Asta nesupyks, jei parašysiu ax.gif 12 Lt mokėjau. Ten 100 m ritėje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 24 gegužės 2008 - 18:02
Reiškia labai daug ir gražaus darai... Kur galima paciokint į tavo grožybes? ax.gif

Jetau off topic`ą varau. doh.gif: Reikia pasitaisyt- vakar žiūrinėjau čia:
http://biser.info/cxemy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 25 gegužės 2008 - 08:29
lialka - hm.. jau seniai mazi kurybos tempai pas mane... Beto, pastebejau, kad pastaruoju metu as daugiau perku, negu darau kazka biggrin.gif. Ir su fotiku galutnai susipykau, bet jiegu nori pasiziureti, tai mano tema vadinasi ma creation la mer

O jau tie kubai nerealus. Gaila, kad netureciau kur tokiu pritaikyti
Atsakyti
Vo vo... net neatskyriau blush2.gif Pasprigsenau nagais, nu plastikas-neplastikas... taip ir nesupratau blush2.gif

Atsakyti
Mano manymu meskius turejo omenyje floristine vielute
Atsakyti
Nu gal g.gif .Bet internetinese parduotuvese maciau, kad 25mm raso kad galima nerti g.gif
Atsakyti
Galima, tai ir yra floristine vielute tokia plona
Atsakyti
O kur ja pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2008 06 04, 14:56)
O kur ja pirkti? g.gif

pažiūrėk http://www.auksarankems.info/ 4u.gif ten yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 04 birželio 2008 - 14:37
Beto visose floristikos prekiu parduotuvese. Nezinau kokiame tu mieste, tai tiksliau patarti ir negaliu
Atsakyti