Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 28, 22:39)
ir dar toks klausimas...gal gali isduoti paslapti kur perki tokius uzsegimus auskaram????

Mane irgi tas pats klausimas domina ax.gif
Atsakyti
Mergaites, is kokio storio velutes darot kilputes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 06 29, 11:40)
Mergaites, is kokio storio velutes darot kilputes? g.gif

Jei teisingai supratau klausima, tai is 0.6 arba 0.7mm storio vielutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 06 29, 09:31)
Gabii, beads.lt tikrai perspėjo, pažiūrėk pagrindiniam puslapyje yra parašyta, didžiosiomis raidėmis  mirksiukas.gif  aš ir e-mailu gavau pranešimą, kad bus komandiruotėj ir žadėjo naujų prekių parsivežti  mirksiukas.gif

nu gal ir praziopsojau, nzn , dabar jau nesvarbu, laukiu...
o kaip del tu uzsegimu???? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Gabii 4u.gif O tuos kablius pati darau iš sidabrinės vielos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2008 06 29, 11:08)
Jei teisingai supratau klausima, tai is 0.6 arba 0.7mm storio vielutes  mirksiukas.gif

Teisingai supratot, kazkur skaiciau kad 0.6, bet kad jau toks man jis silpnas pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 06 29, 16:25)
Teisingai supratot, kazkur skaiciau kad 0.6, bet kad jau toks man jis silpnas pasirode  g.gif

Na normalus lyg ir jis g.gif ziurint koks papuola. Jei netinka 0.6, bandyk 0.7. Man irgi taip buvo, kad is vienos parduotuves pirkau 0.6 labai "skystas" atrode, o is kitur tokio pat dydzio vos jau ne per storas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2008 06 29, 15:36)
Na normalus lyg ir jis g.gif  ziurint koks papuola. Jei netinka 0.6, bandyk 0.7. Man irgi taip buvo, kad is vienos parduotuves pirkau 0.6 labai "skystas" atrode, o is kitur tokio pat dydzio vos jau ne per storas doh.gif

Na bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur pasidabruotos vielutės galima nusipirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2008 06 29, 20:28)
O kur pasidabruotos vielutės galima nusipirkti? g.gif

Internetinese rankdarbiu parduotuvese ir siaip jau kiekvianame mieste skirtingai tongue.gif
Atsakyti
gal kas žinot kur gauti mėnulio akmenėlių 4u.gif
Atsakyti
Cia priklauso nuo to, kokiame tu mieste, ir ar nori opalito, ar tikro menulio akmens. Jeigu tikro, tai turiu tave nuliudinti - teks ilgokai paieskoti.
Atsakyti