Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

gal kur užmatėt žiedų pagrindų(kur akmenukui prilipint yra plokštuma)paprastų ar sidabrinių?
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2008 07 04, 20:30)
gal kur užmatėt žiedų pagrindų(kur akmenukui prilipint yra plokštuma)paprastų ar sidabrinių?

Tas pats klausimas - o kuriam mieste reikia? Mielos moterys, butu patogiau, jei savo aprasuose irasytumet miesto pavadinima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 07 05, 00:54)
Tas pats klausimas - o kuriam mieste reikia? Mielos moterys, butu patogiau, jei savo aprasuose irasytumet miesto pavadinima.  4u.gif

domina Kaunas ,Vilnius..............
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 07 04, 20:19)
Cia priklauso nuo to, kokiame tu mieste, ir ar nori opalito, ar tikro menulio akmens. Jeigu tikro, tai turiu tave nuliudinti - teks ilgokai paieskoti.

Vilniuje. tikro turbut nedaug sansu rasti g.gif tai bent jau opalito - gal zinot kur ax.gif
Atsakyti
pilies g. 23 pilna.
Atsakyti
mergaitės, o jums leidžia šiandien įeiti į rankdarbiai.com g.gif neužkrauna man kažko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 09 liepos 2008 - 10:29
Ileidzia.

Norejau paisklausti - kur jus perkate sidabrines detales? Kaune?
Atsakyti
Ir aš noriu paklaust apie sidabrines detales. Labai domina kur galima nusipirkti sidabrinės vielutės, nes lietuviškose internetinėse parduotuvėse neradau yra tik sidabruotos.
Atsakyti
ciklantoje, bet ten ziauriai brangu
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 07 09, 18:45)
ciklantoje, bet ten ziauriai brangu

Ačiū. Reikės nuvažiuoti pasižiūrėti
Atsakyti
1m. 15 lt. Cia 0,5, ploniausios kokia galima naudoti kilputems. 0,4 1m 6lt
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 07 09, 12:29)
mergaitės, o jums leidžia šiandien įeiti į rankdarbiai.com  g.gif neužkrauna man kažko  doh.gif

fishke as vakar buvau rankdarbiai.com ir ileido mane smile.gif gal pas tave internetas tik sustreikavo wink.gif
Atsakyti