Čia ir akmenų, ir svarovskiukų, ir visko visko gražaus galima rasti.
Akmenys
QUOTE(Skvo @ 2006 10 15, 02:07)
o jė, koks stebuklas. tik nesuprantu, kurie su skilutėm vėrimui.
tik gaila, kad aš šiaulietė, tai negaliu prie jūsų dėtis

o, ir tu ne vilnietė. o kaip paskui pasidalintume

QUOTE(naca @ 2006 10 15, 13:23)
o jė, koks stebuklas. tik nesuprantu, kurie su skilutėm vėrimui.

Dėl skylučių, tai pasižiūrėsiu dar, nes jau labai vėlu - einu gulti. Taigi taip ir dalintumėmės, aš gaučiau visą užsakymą ir išsiųsčiau visoms, kas ką užsakinėjo. Galim tik dviese bandyti kokį pirminį užsakymą padaryti, nes reikia pas tą patį vieną pardavėją pirkti kelioms merginoms, tik tada apsimokės. Bet tai visai nesunku, nes dažniausiai vienas pardavėjas ir pardavinėja pvz. visokiausių spalvų ir net rūšių karoliukų, kitas vėl taip pat. Pamėgink pasižiūrėti, ko norėtum, pažiūrėsiu, ar man tiks, ką pardavinėja dar tas pardavėjas, tada mėginsiu paskaičiuoti, kiek tai kainuos, gal dar reikės pardavėjo ko paklausit.
Mane irgi domina akmenukai, svarovskiai Skvo kurioj žemaitijos vietoj gyveni.
Jungčiausi ir aš prie karoliukų,taip pat esu šiaulietė,bet norėtusi sužinoti tikslesnes kainas ir visa kita

Perskaiciau sita visa jusu temute
Noriu pasakyti pastabele apie svarovskio kristalus. Dauguma pardotuvese pardavinejanciu svaravskiuku tikrai yra neoriginalas. Nes as pati tikrai esu macius juos grynus, Anglijoje "BLUE WATER" parduotuveje yra visas skyrius svarovskio kristalu, specialus apsvietimas siek tiek pritemdytas, o jau zerejimas tai neispasakytas, beje tikrieji svrovskiai turi mesvai ruzava su violetiniu spindesi. Bet jau kaineles, tai neispasakytai grazios. O cia kur rasot kitos darau dirbinius is svarovskio perlu, tai kazkoks zmoniu kladinimas nes svarovskio tokiu kaip perlu ner, yra tik svarovskio kristolas arba tiksliau jis yra stiklas su tam tikrais priedais ir jis uzpatentuotas, beje ten tos etiketes kur parduotuvese pridetos prie svarovskio kristalu, tai irgi fufliakas, nes tikrosios etiketes labai skiriasi. Todel perkancios svaravskiukus Lietuvoje gerai pasidomekite ar cia Svarovskiukai, nes kiek parduotuvese Kaune esu macius ju, tikrai galiu pasakyt, kad NEORIGINAS.

Noriu pasakyti pastabele apie svarovskio kristalus. Dauguma pardotuvese pardavinejanciu svaravskiuku tikrai yra neoriginalas. Nes as pati tikrai esu macius juos grynus, Anglijoje "BLUE WATER" parduotuveje yra visas skyrius svarovskio kristalu, specialus apsvietimas siek tiek pritemdytas, o jau zerejimas tai neispasakytas, beje tikrieji svrovskiai turi mesvai ruzava su violetiniu spindesi. Bet jau kaineles, tai neispasakytai grazios. O cia kur rasot kitos darau dirbinius is svarovskio perlu, tai kazkoks zmoniu kladinimas nes svarovskio tokiu kaip perlu ner, yra tik svarovskio kristolas arba tiksliau jis yra stiklas su tam tikrais priedais ir jis uzpatentuotas, beje ten tos etiketes kur parduotuvese pridetos prie svarovskio kristalu, tai irgi fufliakas, nes tikrosios etiketes labai skiriasi. Todel perkancios svaravskiukus Lietuvoje gerai pasidomekite ar cia Svarovskiukai, nes kiek parduotuvese Kaune esu macius ju, tikrai galiu pasakyt, kad NEORIGINAS.
QUOTE(111dalia @ 2006 10 17, 09:28)
Mane irgi domina akmenukai, svarovskiai Skvo kurioj žemaitijos vietoj gyveni.
Kretingoje

Naca, parašiai į AŽ dėl akmenukų, kainų, bandysiu paaiškinti:
Akmenys
Kainos užrašytos mėlynai, lentelės viršuje "Price", kaip matai, pvz. kaina 0,01 dolerio ne už vieną, o už visus, kiek yra foto arba parašytas skaičius. Gali ir nusipirkti už 0,01 dolerio, jeigu neužsimanys kas nors tų pačių akmenėlių, tada kitas asmuo "stato" daugiau, tada, jeigu nori ir matai, kad dar kišenė leidžia... Aukcionas vyksta iki tos dienos, kur parašyta, atsivertus prekę iš lentelės. Pvz., nori šių apvalilų akmenėlių:
Perkama prekė
Laimi aukcioną ir įsigyji juos už 0,01 dolerio. Siuntimo kainą paklausčiau pas pardavėją, nes jis rašo tik siuntimo išlaidas Amerikoje, ten jos kainuotų 3,95 dolerio, ir viskas, prekė tau ateina tiesiai į namučius

Tai išsirinkit kas nors ką nors ir bandysim pirkti.
Skvo aš norėčiau prisidėti prie taves.Aš pati iš šilutės pusės.jei reiktų aš galiu ir iki Kretingos atlėkti.Panašiai apie savaitgalį važiuosim įKretingą.Gal būtų galima prie tavęs prisiderint.Aš svarovskių neradau, nes nesusigaudau ir angliškai nemoku.
Skvo, tai ten parašyta pirma kaina pradinė, o antra dabartinė? tai turbūt geriausia užsakyti, kur pigiau, gal niekas nebenorės? tai aukcijonas? o ką reiškia prie kaikurių kainų užrašas Not specified? ir kiek dienų ten gali stovėti, kol jau kaina nebekils? aš visai kaip matai tundra

kaži ko ta tavo akmenų nuorodėlė nebeatsidaro

QUOTE(Nektariuke @ 2006 10 17, 12:48)
O cia kur rasot kitos darau dirbinius is svarovskio perlu, tai kazkoks zmoniu kladinimas nes svarovskio tokiu kaip perlu ner
deja tu labai klysti, svarovskio perlai vieni is kokybiskiausiu perlu

jei netiki, uzmesk aki cia
buna ne tik svarovskio kristalu, perlu, bet ir specialiu svarovskio uzsegimu, bei svarovskio sagu

QUOTE(-Justina- @ 2006 10 19, 18:25)
deja tu labai klysti, svarovskio perlai vieni is kokybiskiausiu perlu
buna ne tik svarovskio kristalu, perlu, bet ir specialiu svarovskio uzsegimu, bei svarovskio sagu

Tada atsiprasau del perlu nes tikrai bent pries 5 metus ju nebuvo nei kvapo matyt tobuleja

Papildyta:
Gaila ispaniskai nesuprantu, bet kiek man cia aisku cia tas pas svarovskio kristalas ir dazytas ar dengtas kazkuom.