aš turiu sidabrinį žiedą su svarovski -tai tokie kaip ir perku
QUOTE(Nektariuke @ 2006 10 19, 20:16)
Tada atsiprasau del perlu nes tikrai bent pries 5 metus ju nebuvo nei kvapo matyt tobuleja

Papildyta:
Gaila ispaniskai nesuprantu, bet kiek man cia aisku cia tas pas svarovskio kristalas ir dazytas ar dengtas kazkuom.

Papildyta:
Gaila ispaniskai nesuprantu, bet kiek man cia aisku cia tas pas svarovskio kristalas ir dazytas ar dengtas kazkuom.

stai tau ir lietuviskai

"Swarovski Crystal Pearls yra pirmieji pasaulyje perlai su serdimi, pagaminta is stiklo ir moderniu perlo apvalkalu. Tai pati kokybiskiausia naturaliu perlu kopija/reprodukcija, kuri nustato naujus kokybes standartus stiklo kristalu gamyboje ir apdorojime."
QUOTE(-Justina- @ 2006 10 19, 19:25)
buna ne tik svarovskio kristalu, perlu, bet ir specialiu svarovskio uzsegimu, bei svarovskio sagu 

mačiau ir aš savo akimis sagas Swarovskiu - gražumėlis,

o jei rimtai dar kataloguose mačiau aibė kitų papuošimų, dekoro su swarovskiu, tik gaila kad to katalogo neįmanoma pasižiūrėti internete, nes tinklapis koduotas ir kodus duoda tik užsakovams

QUOTE(naca @ 2006 10 18, 19:10)
Skvo, kur dingai?
P.S. mūsų abiejų vaikiukų gimimo metai tie patys

Na lenkiškai aš nemoku
, bet kiek suprantu, tai čia lyg ir galima pirkt 
http://sklep.bizu4u....hop,list,021001

http://sklep.bizu4u....hop,list,021001
QUOTE(naca @ 2006 10 18, 18:31)
Skvo, tai ten parašyta pirma kaina pradinė, o antra dabartinė? tai turbūt geriausia užsakyti, kur pigiau, gal niekas nebenorės? tai aukcijonas? o ką reiškia prie kaikurių kainų užrašas Not specified? ir kiek dienų ten gali stovėti, kol jau kaina nebekils? aš visai kaip matai tundra 

ei, Skvo
Sveikos
Aš atradau karoliukų parduotuvę Klaipėdoje .ten labai didelis pasirinkimas ivairiausiu karoliuku ,čekiškas stiklas ,Swarovski kristalo karoliukai naturalūs perlai ,akmenys, uzsegimai ,auskariukai nu zodziu specializuota parduotuve .Man labai patiko galima susiverti vietoje it.t.Pasirodo ji tik pirmadieni atsidare .Jei kam idomu prie Kiro prekybos centro vadinasi berods Stiklė .Toj pačioj gatvelej kur ir Artmanija.
Aš atradau karoliukų parduotuvę Klaipėdoje .ten labai didelis pasirinkimas ivairiausiu karoliuku ,čekiškas stiklas ,Swarovski kristalo karoliukai naturalūs perlai ,akmenys, uzsegimai ,auskariukai nu zodziu specializuota parduotuve .Man labai patiko galima susiverti vietoje it.t.Pasirodo ji tik pirmadieni atsidare .Jei kam idomu prie Kiro prekybos centro vadinasi berods Stiklė .Toj pačioj gatvelej kur ir Artmanija.

QUOTE(Coliux @ 2006 10 25, 22:28)
Sveikos

Naca,
Niekur nedingau, tik laiko neturiu
Neatsidaro kažkodėl mano akmenukų nuorodos
tada taip padarom. Atsiversk šį puslapį:
Paieška akmenukų
Vidurinėje eilėje susirask "Loose Beads" (kur šalia mėlynu kvadračiukų, kaip pavadinimai parašyti), tada atsiversk "Stone" ir viskas, jau turi matyti akmenukus, tik dabar pilkos lentelės viršuje (pati pirmoji eilutė viršutinė), kur parašyta "Sort by" paspausk ant pasirinkimo rodyklės ir pasirink "Price: lowers first" - tau surūšiuos nuo pigiausio pirkinio brangiausio link.
Tu žiūrėk tik į akmenis, nežiurėk niekur daugiau, aš pažiūrėsiu ir parašysiu. "Time left" (lentelės viršuje, dešinės pusės gale) parašyta, kiek laukti iki aukciono pabaigos, o iki gavimo laukti tai labai individualiai, vieni rašo 8 - 21, kiti 5 - 7 dienos. Geriausia tu išsirink ką nors, tada aš viską pasakysiu: kainą, siuntimo išlaidas, laukimą ir tada spręsim, ar perkam, ar apsimoka.
Niekur nedingau, tik laiko neturiu

Neatsidaro kažkodėl mano akmenukų nuorodos

Paieška akmenukų
Vidurinėje eilėje susirask "Loose Beads" (kur šalia mėlynu kvadračiukų, kaip pavadinimai parašyti), tada atsiversk "Stone" ir viskas, jau turi matyti akmenukus, tik dabar pilkos lentelės viršuje (pati pirmoji eilutė viršutinė), kur parašyta "Sort by" paspausk ant pasirinkimo rodyklės ir pasirink "Price: lowers first" - tau surūšiuos nuo pigiausio pirkinio brangiausio link.
Tu žiūrėk tik į akmenis, nežiurėk niekur daugiau, aš pažiūrėsiu ir parašysiu. "Time left" (lentelės viršuje, dešinės pusės gale) parašyta, kiek laukti iki aukciono pabaigos, o iki gavimo laukti tai labai individualiai, vieni rašo 8 - 21, kiti 5 - 7 dienos. Geriausia tu išsirink ką nors, tada aš viską pasakysiu: kainą, siuntimo išlaidas, laukimą ir tada spręsim, ar perkam, ar apsimoka.
Labas visiems. Tingejau skaityti visa foruma tai gal ir pasikartuosiu. Labai didelis pasirenkimas tiek kokybyiškiu vokiešku karoliuku, taip pat swarovskio akmenuku galima rasti:
Vilniuje
Konarskio g. 21/1
Kalvarijų g. 24a (Ibrahim prekybos centras)
Prekybos centre "Mandarinas" puikus siuvimo reik. parduotuvitės
Kaune
Hyper Maximoj
Panevėžyje
Prekybos bentre "Babilonas"
Vilniuje
Konarskio g. 21/1
Kaune
Hyper Maximoj
Panevėžyje
QUOTE(fana @ 2006 10 26, 13:34)
Labas visiems. Tingejau skaityti visa foruma tai gal ir pasikartuosiu. Labai didelis pasirenkimas tiek kokybyiškiu vokiešku karoliuku, taip pat swarovskio akmenuku galima rasti:
Vilniuje
Konarskio g. 21/1
Kaune
Hyper Maximoj
Panevėžyje
Vilniuje
Konarskio g. 21/1
Kaune
Hyper Maximoj
Panevėžyje
Sveikos

na dar noreciau pridurti, kad daug visokiu atspalviu ir dydziu karoliuku (na ir siaip visko siuvinejimui ir siuvimui) yra prie Kalvariju turgaus esancioje parduotuveje- ten kur medziagos ir pan.(IIaukste).
P.S. Ir Gariunuose esanciuose siuvimo reikmenu kioskeliuose.
Skvo, kaip tau parašyti išsirinkus, jei ten numerių nėr?