Įkraunama...
Įkraunama...

Žaisliukai ir gyvūnėliai ir karoliukų

Kaip gaila ,kad niekas man nepadeda biggrin.gif noreciau ismokti kaip tomis schema naudotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myletoja @ 2008 01 24, 19:04)
Kaip gaila ,kad niekas man nepadeda  biggrin.gif  noreciau ismokti kaip tomis schema naudotis  ax.gif

klausk ko nesupranti,pabandysiu paaiškinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 01 24, 22:12)
klausk ko nesupranti,pabandysiu paaiškinti  mirksiukas.gif

Norejau dovanu padaryti varlyte blush2.gif ,bet nelabai suprantu nuo kurio krasto ar vietos reikia pradeti verti ir kaip galus uztvirtinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(myletoja @ 2008 01 25, 14:59)
Norejau dovanu padaryti varlyte  blush2.gif  ,bet nelabai suprantu nuo kurio krasto ar vietos reikia pradeti verti ir kaip galus uztvirtinti  g.gif

parodyk pagal kurią schemą nori daryti,ir pasakysiu nuo kurio galo . o užtvirtinti galima mazgeliu,arba perverti per pačią vielutę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 01 25, 19:26)
parodyk pagal kurią schemą nori daryti,ir pasakysiu nuo kurio galo . o užtvirtinti galima mazgeliu,arba perverti per pačią vielutę  rolleyes.gif

minutėle ax.gif
va http://pagesperso-or.../grenouille.htm
Atsakyti
QUOTE(myletoja @ 2008 01 25, 17:52)

šitą tai tikrai paprasta padaryti,ji plokščia turi gautis ax.gif pradėti gali nuo veiduko ir po to sek schemą. kojos ir ant tos pačios vielutės susiveria,ir gerai parodyti schemoje kaip. o tu bent bandei daryti? pradėk daryti ir tada iškils gal kitokie klausimai arba neiškils. tikrai paprasta,tik pabandyti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 01 26, 00:39)
šitą tai tikrai paprasta padaryti,ji plokščia turi gautis  ax.gif  pradėti gali nuo veiduko ir po to sek schemą. kojos ir ant tos pačios vielutės susiveria,ir gerai parodyti schemoje kaip. o tu bent bandei daryti? pradėk daryti ir tada iškils gal kitokie klausimai arba neiškils. tikrai paprasta,tik pabandyti reikia  mirksiukas.gif

ce past pirmas mano darbelis ,tai ir nezinau nuo ko pradeti g.gif , tu patarei nuo galvos ,o kita nuo uzpakalio lotuliukas.gif ,taiva kai padarysiu nuotrauka ikelsiu thumbup.gif ,paziuresim kaip seksis ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mano pirmieji vorai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 01 31, 12:19)
sveikos 4u.gif

kiaip fainai sugalvota thumbup.gif čia pati taip sugalvojai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 01 31, 15:19)
sveikos 4u.gif

fajni thumbup.gif
Atsakyti
Kokie mieli thumbup.gif žaismingi voriukai biggrin.gif Tikrai gerai sugalvota smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur butu galima isigyti vielutes karoliuku verimui i rkiek mazdaug kainuoja, nes kiek bandziau verti ant zilkos, tai nlb kas gaunas kadangi jos neislankstysi
Atsakyti