Įkraunama...
Įkraunama...

Žaisliukai ir gyvūnėliai ir karoliukų

QUOTE(*Tinginiuke* @ 2008 02 20, 11:24)
Sveikos, gal zinote kur butu galima isigyti vielutes karoliuku verimui i rkiek mazdaug kainuoja, nes kiek bandziau verti ant zilkos, tai nlb kas gaunas kadangi jos neislankstysi

Man vyras kazkoki tai kabeli isarde, tai dabar daug turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2008 02 20, 12:24)
Sveikos, gal zinote kur butu galima isigyti vielutes karoliuku verimui i rkiek mazdaug kainuoja, nes kiek bandziau verti ant zilkos, tai nlb kas gaunas kadangi jos neislankstysi

galima jos nusipirkti floristinių prekių parduotuvėje, esu mačiusi ir siuvimo reikmenų parduotuvėjė - pigesnė wink.gif aišku galima pirkti ir silver city ar juratės akmeneliuose bet ir kainos ten jau doh.gif

QUOTE(Uliuliuska @ 2008 02 23, 17:29)
Man vyras kazkoki tai kabeli isarde, tai dabar daug turiu biggrin.gif

aš tai turiu iš variklių vielutės biggrin.gif:D
Atsakyti
http://public.fotki....biserio-darbai/

Labukas, idejau virsuje nuoroda su savo darbais smile.gif
Atsakyti
kokie grazus drugeliai, laumzirgiai ir geles wub.gif kiek daug blink.gif bigsmile.gif
o cia kazkas klause apie viela... tai yra rankdarbiai.com spalvotos vielos mirksiukas.gif

o cia mano daryti raktu pakabukai-krokodiliukai is ivairiu spalvu biserio ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrutia: 02 kovo 2008 - 20:35
Toki žaismingi rolleyes.gif bet jų taip nemažai prisidarei? nejau pati visus ir naudosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2008 03 02, 20:29)
http://public.fotki....biserio-darbai/

Labukas, idejau virsuje nuoroda su savo darbais smile.gif

Superiniai darbeliai ir dar kiek daug wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
zadu daryk kiausiniu apnerimus is karoliuku ir gaidzius sakau gal ka domina?puiki velyku dovana
Atsakyti
bububla cia manes klausei? rolleyes.gif jei manes tai cia pardavimui buvo as ju is viso labai daug buvau prisidarius... pradejau nuo biserio kol perejau prie akmenuku ir papuosaliuku ax.gif ta daugybe krokodiliuku isdovanojau ir pardaviau.
Atsakyti
Sveikutes! Gal zinote, kur galima rasti grazios, 3d zuvytes scemu? smile.gif Norejau padovanoti draugei. 4u.gif
Atsakyti
Gal nurodytumet, kur galeciau rast krokodiliuko schemuciu, bent jau panasiu kaip pas Indrutia daryti. Aciu
Atsakyti
user posted image

cia panasu i mano kad aiskiau matytum is virsaus, bet pas mane siek tiek ne tokie skaiciai karoliuku, zek pagal nuotrauka. o kaip verti bandau aiskinti: suveri ant ilgo valo (matuoju nuo desines plastakos iki kaires horizantaliai) du karoliukus vienos spalvos ir salia du kitos. tada viena valo gala perkisi per du karoliukus vienodus, bet jei imi desini valo gala veri per kairiuosius ir sutrauki... jie tada taip sulimpa du virsui ir kiti du apacioje. nu ir tada veri, imi tris vienos spalvos suveri su kitu valo galu perkisi, tada kitos spalvos trys ir vel perkisi, tada vel anos spalvos jau keturis gali... o del kojycia jau sunkiau paaiskinti doh.gif kai preini ju vieta suveri tris vienos splavos ir tris kitos spalvos isilgai valo ir su tuo paciu valu atkisi per tris esancius arciau kuno karolus ir tada gaunasi kojyte... bet neatsimenu ar tirkai taip dariau unsure.gif dzd man atrodo niekos cia nesuprasi verysad.gif jei labai labai reikia galiu nufotkinti procesa visa bet tik ryt.... unsure.gif jauciu pridirbau dabar fotosesija doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai verdavau labai panasius i siuos krokodiliukus tik pas mane labiau panasu i drieziukus. vyras net du nesioja kaip pakabukus ir girias visiems draugams kokia jo zmona darbsti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti