Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Aš jau klausiau to klausimo biserio temelėj, bet nesulaukiau ten atsakymo, tai pasikartosiu čia rolleyes.gif
Ir gal kreipsiuosi tiesiai į tave Alina195 smile.gif
Man labai idomu iš kur tu imi tokius gražius akmenis (na tuos ant kurių medelius sodini) ?

Juk sakiau, kad be galo susižavėjau tavo medeliais, tai dabar galiu įkyrėti blush2.gif
Atsakyti
bugyte, tik siandien apsilankiau forume, tai anksciau ir negalejau atrasyti (mokslai uzgriuvo -magistratura paskutiniai metai).

Taigi gristam prie medeliu. Akmenys ieskau visur, kur tik jie gali buti smile.gif (pvz., prie gelezinkeliu, biggrin.gif pajury). smile.gif
Visai neikyreji, kas bus neaisku gal tiesiogiai klausk alina_195@yahoo.com taip galesiu greiciau atsakyti smile.gif
Atsakyti
mano pirmasis medelis smile.gif

user posted image

ir rozyte

user posted image
Atsakyti
Sakykit, vis nesiryžtu kokio medelio pradėti daryti.. Kaip dulkių problemą sprendžiat? Kaip jas valyt vėliau? g.gif
[/quote]

as apdulkejusius medeliu nupurskiu vandeniu, i purskikli galima ipilti langu valiklio
Atsakyti
QUOTE(WrLa @ 2007 09 06, 22:05)
Mano darbelis mano pirmasis medelis smile.gif ir rozyte cia

o kotas pasidaro iš tų pačių vielučių? g.gif
Atsakyti
ikelsiu ir as savo darytus medelius
cia mano pirmasis blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neužmirštuolė @ 2007 09 25, 10:11)
o kotas pasidaro iš tų pačių vielučių? g.gif

nu as dar tada nezinojau kaip tiksliai kota padaryti tai graziai susukau vielutes is sakeliu ir visai graziai gavosi tas kotas smile.gif
Atsakyti
Nepaprasti groziai. wub.gif

Noreciau paklausti, ar kam nors, niekada neuzsiminejusiam su karoliukais, butu labai sudetinga atlikti koki egzemplioriu, ar geriau butu pradeti nuo paprastesniu darbeliu?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2007 10 02, 22:18)

Noreciau paklausti, ar kam nors, niekada neuzsiminejusiam su karoliukais, butu labai sudetinga atlikti koki egzemplioriu, ar geriau butu pradeti nuo paprastesniu darbeliu?.. g.gif

Manau pabandyt vis tiek gali, kad ir patirties neturi wink.gif As ir nebandzius ax.gif Taip noris nors mazyti medeliuka pasigamint cool.gif

Mergaites, o kiek mazdaug gali prireikt tu karoliuku? Neisivaizduoju, kiek nusipirkt mazam medeliui rolleyes.gif Jauciu teks pirkt dideli maiseli, kur po 10 Lt, jei liks, tai veriniams sunaudosiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2007 10 02, 22:18)

visai nesudetinga, tik kruopstumo reikia tongue.gif

http://rukodelie.by/07/070701.php

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dedu nuorodą į Alinos195 darbelius, tikiuosi nesupyks 4u.gif

http://public.fotki....liuku-pasaulis/
Atsakyti
R.A. nu tu ir greita smile.gif dar tik vakar gavai karoliukus o jau padarei raudoniuka wink.gif šaunuolė smile.gif (Kleckia)
Atsakyti