Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(Niurzga @ 2007 12 30, 20:37)
Ačiū merginos už pagyras  4u.gif
Eglutė veriama kaip palmių šakelės, apatines dariau ilgesnes ir daugiau ,,spygliukų", kuo aukštyn tuo trumpesnės šakelės su mažiau ,,spygliukų".

Logika, būk gerutė paaiškink kai daryti TOKĮ kaktusą, gal turi schemutę? Panašu, kad jis vertas ant žilkos ir susukus lapelį žilka nukerpama paliekant galiuką-spygliuką  g.gif

paaiškinti sunkoka, bet jei nori yra forume auksarankes.com ten viskas labai gerai išaiškinta ir parodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina14 @ 2008 01 12, 13:41)
o is ko jus darot koteli medeliui?

iš vielutės,galima į vidų storesnės vielutės pridėti smile.gif
Atsakyti
mano paskutinis darbelis, bandžiau padaryti žydinčią sakurą, o gavosi hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
labai gražu wub.gif tik aš nesuprantu kaip jūs taip padarot kad atrodo lyg augtų ant to koto (na gal supratot...kazka suveliau bet... biggrin.gif ) na as bandziau, bet man šakekelių taip paskirstyt neišeina schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimosiuke @ 2008 01 21, 14:03)
labai graziai gavosi agniete  mirksiukas.gif  thumbup.gif

QUOTE(bububla @ 2008 01 21, 16:54)
labai gražu wub.gif  tik aš nesuprantu kaip jūs taip padarot kad atrodo lyg augtų ant to koto (na gal supratot...kazka suveliau bet... biggrin.gif ) na as bandziau, bet man šakekelių taip paskirstyt neišeina schmoll.gif  g.gif

ačiū labai už pagyrymus ax.gif
O čia dar vienas darbelis

user posted image

bububla, tikiuos kad nesikartoju, įdedu nuorodą, ten viskas labai šauniai parodyta kaip formuoti šakeles, o iš jų medį
šakelių formavimas

O čia šiaip labai geras puslapiukas, kaip daryti iš biserio įvairius augaliukus
augalai
Atsakyti
taip, su lapeliais ir žiedeliais yra truputį darbelio, bet tai užveda thumbup.gif

O štai dar vienas mano medeliukas

user posted image
Atsakyti
Mergaites, jus tikros darbstuoles thumbup.gif nu jau tokie groziai, apsakyti neina biggrin.gif tai ir as is paskos sakau pabandysiu, tai esu pirmu sakeliu sukimo stadijoj, bet va klausimas kaip jus taip graziai juos pasodinat g.gif ir kaip vyksta apvyniojimas ant tikros medzio sakos blush2.gif
Atsakyti
Istiko bedele man doh.gif niekur nerandu karoliuku unsure.gif visa baze isvaiksciojau ir niekur neradau unsure.gif gal galite pasakyt kur bazei galeciau rasti? 4u.gif (nes ten vaziuosiu vel neuzilgo o i centra, nera kada nulekt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 10, 11:59)
Istiko bedele man  doh.gif  niekur nerandu karoliuku   unsure.gif  visa baze isvaiksciojau ir niekur neradau  unsure.gif  gal galite pasakyt kur bazei galeciau rasti?  4u.gif (nes ten vaziuosiu vel neuzilgo o i centra, nera kada nulekt  verysad.gif

Rytų rampoj, 4 sandelys.

Meilės medelis dovanai
user posted image

user posted image
Atsakyti
Vel as su savo bedutem blush-anim-cl.gif Tai va nusipirkau karoliuku, pasidariau sakeles, na o kaip toliau? g.gif kaip jas sujunkti ar kaip ta forma padaryti? ax.gif
Atsakyti
Turiu va tokią nuorodą ŽIŪRĖTI ČIA Tikiuosi rasi visus atsakymus. smile.gif
Atsakyti
Puslapiukas tikrai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet as vistiek beviltiska gun_bandana.gif cry.gif cry.gif cry.gif Niu niekaip man jo neiseina sulipint kazkoks "skystas" gaunasi cry.gif
user posted image
Papildyta:
P.s. cia pradzia dar medelio, bet ji man nevykusi kazkokia doh.gif tad laukiu patarimu ka kaip daryt unsure.gif
Atsakyti