QUOTE(denaxa @ 2009 07 24, 23:48)
Dar alergija vandeniui gali buti,po ilgesnio kontakto su juo.
Apie sampunus-neseniai atradau toki nebloga dalykeli Euro vaistinej-Himalaya produktus,taip pat ir sampuna,dabar jam kaip tik akcija,paemiau pameginimui,tai kita savaite nuvaziavus dar sesis buteliukus pasigriebiau

Vnz.,tai naturalus produktai is zolyciu visokiu,na,as pati baisiai alergiska,ir labai sunku sampunus,kremus ir pan. prisitaikyti,bet sitie tiko ir man,ir dukroms.Na,cia siaip info pasidalinu,gal kam pravers...
O kaip jisai bent siek tiek putuoja?Greiciausiai ne,nes yra is zoleliu,matomai naturalus produktas

Mano rankos jauciu wisiskai atsigautu,jai netektu kontaktuoti su wandeniu,muilu,sampunu..Bet gi su pirstinemis galwos neissiplausi.Dar kuna galima muwint pirstines issiplaut,bet galwos tai nemanau.Wat kai issiplaunu kita diena ranku oda tokia isitempusi blizganciu pawirsiu patampa,sunku rankuose net tualetini popieriu islaikyt

O kita diena ziurek issiplauni rankas,ar siaip suslapini ir ziurek ima oda luptis,tas pawirsius,o po 2 dienu ziurek jau oda mazdaug nusilupo ir pomazu oda atsigauna.Bet oda jau nebetokia,kokia turejau,po tokiu plowimu mano oda nors ir geriau jauciasi po kieliu dienu,bet wiswien nera tokia minksta jauciasi tempimas,o ir joms nera pakankamai laiko atsigauti,nes atejna ir wel galwos plowimas

Ir taip wel ir wel,nesibaigianti pasaka..Nusibodo gywent su siu minusu,jauciuosi kaip keistuole kokia.