QUOTE(Song @ 2010 05 25, 01:43)

Būtent. Literatūros verta pasiskaityt besilaukiant. Bevandenis periodas yra pavojingas, bet ne per valandą-dvi.
Įspėjimas dėl pasitikrinimo pas budintį gydytoją yra labai logiškas, nes mamos dažnai supanikuoja ir skambina visiškai be reikalo. Jei jis pasakys, kad veikla prasideda, vienareikšmiškai skambint Žaliūnui ir kviestis, kaip jis ir sako. Bet ne tada, kai tik jums atrodo, kad jau gimdot
Kiekvienas turi savo nuomone.
Mano nuomone yra tokia, kad jeigu tu tareisi su gydytuoju, kuriam ruosiesi atlyginti uz gimdyma, tai gali skambinti bet kada ir bet kokiu klausimu, jeigu tik kyla itarimas del ko nors (pats Zaliunas man taip sake). Kadangi gimdysiu antra karta, tai galiu tikrai patarti nesidroveti ir nesukti sau galvos del to, ar lauku skambinat, ar rimtu klausimu ar nelabai. Svarbiausia kad jus pati butumet rami del saves ir kudikelio. Pries pirma gimdyma as buvau konsultacijos pas Zaliuna 12 val dienos, sake dar gimdos kaklelis buvo labai mazai atsiveres, o vat 18 val man jau prasidejo tikrieji saremiai ir 12 nakties as pagimdziau. Kai skambinau Zaliunui, kad itariu kad prasidejo gimdymas, tai jis nenorejo tiketi, sako pabuk dar namuose, paziurek, bet as truputi palaukius nusprendziau vaziuoti, ir tikrai neprasoviau.
Kiekvieno reikalas yra elgtis kaip jam atrodo tinkama ir saugu. Cia mes tik dalinames patirtimi, ir ispudziais, patariam, o prisiklausyt ar ne, kiekvieno asmeninis reikalas.
del vaisiaus vandenu -
http://www.mamyciukl...-reiketu-zinoti