Įkraunama...
Įkraunama...

O aš galvojau, kad pas mane tik durnioja visą dieną, ir išjungiu ir vėl aš jį įjungiu, o kaip nieko, taip nieko doh.gif lotuliukas.gif Tikiuosi rytą jau veiks unsure.gif Nes visą dieną tik jungiasi unsure.gif
Atsakyti
na, velniop, nėra ir nereikia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 16, 21:37)
na, velniop, nėra ir nereikia...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reikia ir dar kaip reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MILDUKĖ @ 2007 08 16, 22:38)
Reikia ir dar kaip reikia  doh.gif

O man tai REIKĖJO blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Ar dar yra tokiu, kam nera dabar skaipo? As be kontaktu sedziu verysad.gif Tai kam tada man tas skaipas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 08 16, 19:42)
Ar dar yra tokiu, kam nera dabar skaipo? As be kontaktu sedziu verysad.gif  Tai kam tada man tas skaipas g.gif

Man dar vis jungesi doh.gif
Atsakyti
aš dabar prisiminiau seną gerą daiktą telefoną, tai susisiekt bandau jo pagalba su tais, su kuriais per skype susisiekt šiandien turėjau....
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 16, 22:45)
aš dabar prisiminiau seną gerą daiktą telefoną, tai susisiekt bandau jo pagalba su tais, su kuriais per skype susisiekt šiandien turėjau....

O aš galbūt šiandien išjungsiu anksčiau kompą biggrin.gif ir nebus naktinėjimo prie jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 16, 22:48)
O aš galbūt šiandien išjungsiu anksčiau kompą biggrin.gif ir nebus naktinėjimo prie jo biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš tai eisiu už pusvalandžio pasivaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 16, 21:45)

pas mane vel skype nerodo tai dabar per frype susirasinejam doh.gif
Atsakyti
Nu va ir sužinojau kad man ne vienai lomkės lotuliukas.gif
Atsakyti
unsure.gif Pas mane tas pats doh.gif , vis jungiasi ir neprisijungia schmoll.gif Matau du kontaktus unsure.gif
Atsakyti