Įkraunama...
Įkraunama...

QUOTE(Makalius @ 2007 08 16, 21:23)
Aha, pas mane irgi neveikia, kai to labai reikia cray.gif

QUOTE(greta is klp @ 2007 08 16, 21:55)
pas mane neweikia.. we..  blink.gif  o sende buwau susitarus susirasyt su wienu zmogium, kuris ne lt ir laikas nesutampa musu.. wel nesusirasysiu..  schmoll.gif

QUOTE(Gabimile @ 2007 08 16, 22:42)
Ar dar yra tokiu, kam nera dabar skaipo? As be kontaktu sedziu verysad.gif  Tai kam tada man tas skaipas g.gif

Priklausomybe nuo siuolaikiniu technologiju hihihi.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif As ir sesei viena diena sakiau, ka mes darytume jei dabar dingtu kompas, telefonas ir automobilis..... Taigi viskas! Amen juze! lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir pas mane neveikia Skype'as. O as manydavau, kad cia tik tada, kai pradingsta internetas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 08 16, 23:49)
Ir pas mane neveikia Skype'as. O as manydavau, kad cia tik tada, kai pradingsta internetas unsure.gif

Ir aš kai dūra net kompą kelis kartus perkroviau laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 16, 23:33)
Priklausomybe nuo siuolaikiniu technologiju hihihi.gif

Ir metų nedaugiau 18 rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien jau viskas gerai
Atsakyti
ir mums neveike vakar skype, osiandien ir negerai, vel jis cia jungias ir neprisijungia. g.gif
Atsakyti
Iki 9 val. buvo viskas gerai, o dabar vėl jungiasi ir jungiasi blink.gif
Atsakyti
Pas mane irgi panašių problemų buvo, tačiau greitai į Lenkija išmoviau, kai grįžau, viskas + - normaliai veikė.
Atsakyti
Jungiasi ir daugiau nieko nedaro doh.gif
Atsakyti
Hello everyone,

Skype is currently working on resolving the sign-on issue. We’re fixing our networking software and monitoring the clients getting online with increased success.

Please see our Heartbeat blog for ongoing updates.

UPDATED 17 August, 2007 05:30 GMT

Pasaulinė bėda, sėdėkim ir laukim blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 17 rugpjūčio 2007 - 09:07
doh.gif ir pas mane jou antra diena neveike cry.gif cry.gif cry.gif Jou be Skypa negaliu givent.
Atsakyti
Galite sekti čia http://heartbeat.skype.com/
Jūs negalite gyvent be skypei, o skype komanda jau nemiega visą parą, kad viso pasaulio vartotojai galėtų bendrauti smile.gif Būkite kantrūs ir pakantūs smile.gif
Atsakyti