Įkraunama...
Įkraunama...

sveikos, turiu klausima ne apie skambucius, bet apie skaipa smile.gif
Ar turit kuri du skaipus ant vieno kompo ???
Ta prasme, kad kelis account'us galima tureti tai zinau, bet ar gali buti vienu metu vienam kompe du skaipai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2008 02 16, 13:44)
Ta prasme, kad kelis account'us galima tureti tai zinau, bet ar gali buti vienu metu vienam kompe du skaipai ?  g.gif

Pas mane yra
Atsakyti
Kaip "Skype" isjungt ta kameros zenkliuka? Neturiu as jos ir man nereikia, bet vis tiek rodo, kad as kamera prisijungus.
Atsakyti
norejau paklausti gal kuri zinote ar galima vienam kompe tureti du skaipus? nes as bandziau instaliuoti skaipa pernaujo tai man isijunge dabartinis ir antro instaliuoti kaip ir neleidzia g.gif nors drauge tai turi tikrai 2 skaipus ar tai imanoma????
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2008 02 16, 13:44)
Ta prasme, kad kelis account'us galima tureti tai zinau, bet ar gali buti vienu metu vienam kompe du skaipai g.gif

QUOTE(Kristulka25 @ 2008 02 17, 19:34)
norejau paklausti gal kuri zinote ar galima vienam kompe tureti du skaipus? nes as bandziau instaliuoti skaipa pernaujo tai man isijunge dabartinis ir antro instaliuoti kaip ir neleidzia  g.gif  nors drauge tai turi tikrai 2 skaipus ar tai imanoma????

kam kartotis, jei toks klausimas jau uzduotas vienu psl atgal....
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 16, 18:31)
Kaip "Skype" isjungt ta kameros zenkliuka? Neturiu as jos ir man nereikia, bet vis tiek rodo, kad as kamera prisijungus.

eini į tools>options>video settings ir ten po dešine puse yra show that i have video... ir pasirenki no one.
šiaip man ir rodydavo seniau kai dar neturėjau kameros, kompas atpažįsta kokį nors įjungtą usb laidą ir dėl to rodo..
Papildyta:
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 02 17, 19:34)
norejau paklausti gal kuri zinote ar galima vienam kompe tureti du skaipus? nes as bandziau instaliuoti skaipa pernaujo tai man isijunge dabartinis ir antro instaliuoti kaip ir neleidzia  g.gif  nors drauge tai turi tikrai 2 skaipus ar tai imanoma????

atsijungt iš esamo accounto, ir prieš jungiantis ten klausia, ar neturi vardo skypo, spaudi ir susikuri naują. ir viskas. gali turėt nors ir 10 jei reikia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Joliuke @ 2008 02 15, 15:39)
Sveiki. Ar yra čia tokių kas pirko skype kreditų ir neturi kreditinės korteles? Ar galima pinigus pravesti per banką? Ar saugu? Atsakykit kas galit 4u.gif

man nepavyko nusipirkti niekaip, pasidalink jei pirkai, nes aš neturiu kreditinės...
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2008 02 16, 16:03)
Pas mane yra

Gal zinai kaip ta padaryti ? 4u.gif Labai reikia.

QUOTE(grange @ 2008 02 18, 16:10)
atsijungt iš esamo accounto, ir prieš jungiantis ten klausia, ar neturi vardo skypo, spaudi ir susikuri naują. ir viskas. gali turėt nors ir 10 jei reikia  rolleyes.gif

Ta tai as suprantu, accountus kelis turiu ir as, bet ar imanoma tureti du skaipus, kad tarkim tie abu accountai ir butu ijungti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2008 02 18, 17:26)
Ta tai as suprantu, accountus kelis turiu ir as, bet ar imanoma tureti du skaipus, kad tarkim tie abu accountai ir butu ijungti ?  g.gif

galima tik padaryt jei kompe yra padaryti keli vartotojai, na kai pasijungi iš kart kompą kai duotų prisijungt prie savo, bet aišku vienu metu jų abiejų naudot negalėtum, nes reiktų padaryt log of į aną, nors abiejuose rodytų, kad esi pasijungus..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 02 18, 15:10)

man nepavyko nusipirkti niekaip, pasidalink jei pirkai, nes aš neturiu kreditinės...

Mačiau, kad galima daryt banko pervedimu, tik nežinau tiksliai kaip ir nežinau ar saugu. Būtų gerai, kad atsilieptų kam pavyko ir viską paaiškintų ax.gif

P.S. Labai keista, kai tema pavadinta skambučiai į stacionarus, o kalbama apie bele ką. Užėjau tikėdamai rasti problemos sprendimą, bet teko nusivilt verysad.gif
Atsakyti
As cia ne i tema, bet daugiau neradau apie skypo problemas temos verysad.gif
Ar cia pas mane virusai ar kas.... jau antra karta per savaite dingsta skypas, tai yra rodo nera sujungimo. Kai bandau ieit ismeta lentele parasyt slaptazodi, rasau bet atraso, kad neteisingas, tada spaudziu pamirsau slaptazodi, atsiuncia kazka i pasta, ta suvedu, bet vis vien neprijungia mane prie jo, o tik ismeta ju puslapi. Kame cia problema g.gif Labai, labai lauksiu pagalbos ax.gif
Atsakyti
Kada skambinu rodo ir raso kad mikrofonas isjuntas, kaip ji ijungti? g.gif
Atsakyti
Dar galima pora vartotojų sukurti windows sistemoje(control panel -> user_accouts), tuomet nereikės išvis atsijunginėti nuo skype ir vesti slaptažodžių. Tiesiog reikės pasinaudoti "start -> log off -> switch user" funkcija, ir kitame vartototojuje bus kitas skype įjungtas automatiškai.
Atsakyti