Įkraunama...
Įkraunama...

QUOTE(jotke @ 2008 08 11, 17:24)
as pabandziau taip padaryti bet man neisejo  g.gif

O kas būtent neišėjo? neradai Run as.. komandos ar kažkas kitkas?
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 11, 17:25)
O kas būtent neišėjo? neradai Run as.. komandos ar kažkas kitkas?

neradau ,turbut nelabai supratau ka reikia daryti ,pas mane viskas lietuviskai dabar as savo skype ijungus ka toliau daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jotke @ 2008 08 11, 17:30)
neradau  ,turbut nelabai supratau ka reikia daryti ,pas mane viskas lietuviskai dabar as savo skype ijungus ka toliau daryti  blush2.gif

surask skypo ikonele ant desktopo pvz arba start meniu, ir spausk desini peles klavisa ant jos (i tai kad jau vienas skype paleistas nekreipk demesio). Taigi, paspaudus desini ant skypo ikoneles turetu buti komanda mazdaug Run as... arba jei LT tai Paleisti kaip.. arba Atverti .. ar pan. Sekanciame lange turetu leisti irasyti vartotojo varda, kurio vardu nori leisti skype, pvz administrator ar koki kita, kuri susikurei per control panel.
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 11, 18:32)
surask skypo ikonele ant desktopo pvz arba start meniu, ir spausk desini peles klavisa ant jos (i tai kad jau vienas skype paleistas nekreipk demesio). Taigi, paspaudus desini ant skypo ikoneles turetu buti komanda mazdaug Run as... arba jei LT tai Paleisti kaip.. arba Atverti .. ar pan. Sekanciame lange turetu leisti irasyti vartotojo varda, kurio vardu nori leisti skype, pvz administrator ar koki kita, kuri susikurei per control panel.

Bandysim pasinaudoti šiuo patarimu thumbup.gif friends.gif
Atsakyti
nu viska taip darau bet neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jotke @ 2008 08 11, 17:40)
nu viska taip darau bet neiseina  doh.gif

niu reikėtų daugiau info ties kuria vieta ir kas būtent nesigauna :=]
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 11, 17:56)
niu reikėtų daugiau info ties kuria vieta ir kas būtent nesigauna :=]

per valdymo skyda spaudziu desiniu klavisu skype ,ten atsidaro tokie kaip atidaryti,narsyti,ypatybes,kurti nuoroda,kopijuoti ir t,t jau bandziau taip kelis spausti bet niekas neiseina,
Atsakyti
QUOTE(jotke @ 2008 08 11, 18:07)
per valdymo skyda spaudziu desiniu klavisu skype ,ten atsidaro  tokie kaip atidaryti,narsyti,ypatybes,kurti nuoroda,kopijuoti ir t,t jau bandziau taip kelis spausti bet niekas neiseina,

http://74.52.106.2/~...mages/runas.gif - kažko panašaus į šitą nematai? Pas tave Windows XP jo? Home ar Pro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zipper: 11 rugpjūčio 2008 - 18:16
pas mane lietuviskai jei isverstum kaip ta antra eilute skamba lietuviskai nes kiek suprantu ten pas mane nepaeiliui viskas g.gif tai nezinau i kuri turiu ziureti
Atsakyti
na as ir bandziau, bet kad nera pas mane tokio run as paspaudus desini, yra copy, remove ir t.t.t.bet run as nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 08 11, 21:17)
na as ir bandziau, bet kad nera pas mane tokio run as paspaudus desini, yra copy, remove ir t.t.t.bet run as nera 4u.gif

Pabandykti laikyt nuspaudę klaviatūros SHIFT mygtuką kai spaudžiate dešinį klavišą ant skypo ikonėlės.
Atsakyti
paspaudziu tada raso vykdit kaip... tada paspaudziau bet niekas nesidaro doh.gif
Atsakyti