Įkraunama...
Įkraunama...

QUOTE(Sella @ 2009 04 16, 18:37)
Truputį nesuprantu  blush2.gif  Jei pas mane kompiutery jau yra instaliuotas senesnis Skype, tai jei dabar instaliuosiu naują Skype 4, tai reikia registruotis iš naujo nauju vardu? g.gif  Ar Skype 4 yra lietuvių k.?

yra lietuvių kalba, prisijungti galėsi savo niku
Atsakyti
Truputį nesuprantu  blush2.gif  Jei pas mane kompiutery jau yra instaliuotas senesnis Skype, tai jei dabar instaliuosiu naują Skype 4, tai reikia registruotis iš naujo nauju vardu? g.gif
Ne.

Ar Skype 4 yra lietuvių k.?

Taip.
Atsakyti
Na va, atsinaujinau Skype. smile.gif Tik nerandu kaip ištrinamos senos žinutės. g.gif
Atsakyti
atsinaujinau aš irgi Skypą biggrin.gif gražus biggrin.gif

tik o pas jus nebūna taip, kad aš parašau žinutę, bet ta žinutė užsirašo prieš mano pašnekovo žinutę, kuri buvo parašyta anksčiau unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 04 16, 19:42)
atsinaujinau aš irgi Skypą  biggrin.gif gražus  biggrin.gif

tik o pas jus nebūna taip, kad aš parašau žinutę, bet ta žinutė užsirašo prieš mano pašnekovo žinutę, kuri buvo parašyta anksčiau  unsure.gif  g.gif

Aišku, kad nice thumbup.gif

Nu, kad ne unsure.gif

Jo, yra LT kalba kaip ir kitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 04 16, 20:42)
atsinaujinau aš irgi Skypą  biggrin.gif gražus  biggrin.gif

tik o pas jus nebūna taip, kad aš parašau žinutę, bet ta žinutė užsirašo prieš mano pašnekovo žinutę, kuri buvo parašyta anksčiau  unsure.gif  g.gif

Būna mirksiukas.gif
Atsakyti
O kuri jums versija patogesne: Skype3 ar Skype4?
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 04 16, 21:26)

skype3, bet nežinau kaip ją sugražint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 04 16, 21:26)

Pripratimo reikalas, aš senos jau nebenoriu, nors anksčiau 4as irgi nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 17, 00:22)

Būtent. Aš irgi nebenorėčiau 3ios versijos, nors kai pirmąkart pamačiau 4ają vos neėmiau keiktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 17, 00:22)

drinks_cheers.gif joo,
priprast reikia. iš pradžių pasimečiau, neradau kur rašyt žinutės, nes iš kairės pusės persikėlė i dešinę laugh.gif
bet dabar liuks. ypač geras failų siuntimas pasidarė thumbup.gif
Atsakyti
Turiu tokią problemėlę - kaip ištrinti naršymo skype pėdsakus, tai yra kaip padaryti, kad matytųsi tik tie vardai, kurie naudojami, o kurie nereikalingi būtų ištrinti, kaip ištrinti pokalbius tai žinau, bet kaip ištrinti pačius vardus.
Ačiū už atsakymą
Atsakyti