Įkraunama...
Įkraunama...

QUOTE(Kelsey @ 2009 04 20, 16:55)
O kur tiksliau yra ta pokalbiu atmintis tame Application data faile?

1. Failai liko kitame diske
2. Application data aplankas yra Windows diske, todėl perinstaliuojant jis sunaikinamas.
3. C:\Documents and Settings\Administrator's\Application Data\Skype
Atsakyti
Gerai, ateiciai tada noreciau suzinoti. Uzejus C:\Documents and Settings\Administrator's\Application Data\Skype yra 4 failai, vienas mano skype niko pavadinu, tai ten ir yra ta atmintis, ar as blogai suprantu?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2009 04 20, 23:10)
Gerai, ateiciai tada noreciau suzinoti. Uzejus C:\Documents and Settings\Administrator's\Application Data\Skype yra 4 failai, vienas mano skype niko pavadinu, tai ten ir yra ta atmintis, ar as blogai suprantu?

Ne failai, o aplankai turėtų būt.
Kopijuok ne juos atskirai, o visą tą Skype šakninį aplanką.

Tada po windows perdiegimo instaliuoji Skype ir tą aplanką nusikopijuotą įkeli į tą pačią vietą.
Atsakyti
Sveiki blush2.gif 4u.gif gal patartumet ka ,ka daryti, jei parsisiuntus skype, ir bandant ji atsidaryt raso kad nera rysio su internetu verysad.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2009 04 21, 20:48)
Sveiki  blush2.gif  4u.gif  gal patartumet ka ,ka daryti, jei parsisiuntus skype, ir bandant ji atsidaryt raso kad nera rysio su internetu  verysad.gif  blush2.gif  4u.gif

Įsivesk internetą.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 21, 21:21)
Įsivesk internetą.

g.gif ta prasme ? niu kompiutery internetas tai yra blush2.gif blush2.gif blush2.gif o kur dar g.gif blush2.gif

Atsakyti
nesuprantu kas yra , matyt vaikas kažka vėl priminke , bet nėra skype garso mane girdi o aš ne su kompo garsu viskas ok muzika girdžiu norm. tik su skype aš nieko negirdžių doh.gif rašo įjunkit garsiakalbi o kur jis yra??? kas žino ir pasakys? pas mane devinta skype versija .
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 04 22, 12:09)
nesuprantu kas yra , matyt vaikas kažka vėl priminke , bet nėra skype garso mane girdi o aš ne  su kompo garsu viskas ok muzika girdžiu norm. tik su skype aš nieko negirdžių  doh.gif  rašo įjunkit garsiakalbi o kur jis yra??? kas žino ir pasakys?
Nustatymuose, garso įrenginiai lygtai vadinasi.

QUOTE(Lera @ 2009 04 22, 12:09)
pas mane devinta skype versija .

O plia .... blink.gif , pas mane pati naujausia, bet 4-ta, smarkiai į ateitį pažengei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 22, 12:27)
Nustatymuose, garso įrenginiai lygtai vadinasi.
O plia ....  blink.gif , pas mane pati naujausia, bet 4-ta, smarkiai į ateitį pažengei  biggrin.gif

lotuliukas.gif nusišnekėjau biški - viena galvoju kita rašau biggrin.gif
žinau kad nustatymuose bet nesuprantu nieko lig ir įjungta viskas
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2009 04 21, 20:48)
Sveiki  blush2.gif  4u.gif  gal patartumet ka ,ka daryti, jei parsisiuntus skype, ir bandant ji atsidaryt raso kad nera rysio su internetu  verysad.gif  blush2.gif  4u.gif

Padaryk ekrano nuotrauką tos klaidos
http://mantas.malciu...rano-nuotrauka/
Atsakyti
Sveiki.Turiu problemele...Isigijau kamera,instaliavau programele,kaip ir viskas turetu buti gerai,bet kai kam nors paskambinu ir noriu,kad mane matytu-nieko nesigauna.As save monitoriuje matau,o skaipo lenteles apacioje buna uzrasas,kad vaizdas rodomas,taciau salia jo yra tik juoda lentele.Zodziu pasnekovas mato tik juoda vaizda.Tikriausia kazko neijungiu g.gif g.gif
Atsakyti
sveiki,gal kaip nros eina skype keliems vartotojams but vienu emtu is vieno kompo?
Atsakyti