Sveiki,
ankstesnėse skype versijose galejo ištrinti ne tik visą atmintį, bet ir ssirašinėjimą su kažkuriuo asmeniu.
Turiu skype 4.0.0.166. Niekaip nerandu kaip ištrint ne absoliučiai visą atmintį su visais pokalbiais, bet pokalbius su vienu asmeniu. Gal neįmanoma?
QUOTE(linciuke5 @ 2009 04 23, 16:09)
Sveiki.Turiu problemele...Isigijau kamera,instaliavau programele,kaip ir viskas turetu buti gerai,bet kai kam nors paskambinu ir noriu,kad mane matytu-nieko nesigauna.As save monitoriuje matau,o skaipo lenteles apacioje buna uzrasas,kad vaizdas rodomas,taciau salia jo yra tik juoda lentele.Zodziu pasnekovas mato tik juoda vaizda.Tikriausia kazko neijungiu

hmmm...gal nenuemei nuo kameros dangtelio
QUOTE(Maištautoja @ 2009 04 25, 17:16)
sveiki,gal kaip nros eina skype keliems vartotojams but vienu emtu is vieno kompo?
ne,taip neina
QUOTE(mylima2007 @ 2009 04 25, 17:33)
Sveiki,
ankstesnėse skype versijose galejo ištrinti ne tik visą atmintį, bet ir ssirašinėjimą su kažkuriuo asmeniu.
Turiu skype 4.0.0.166. Niekaip nerandu kaip ištrint ne absoliučiai visą atmintį su visais pokalbiais, bet pokalbius su vienu asmeniu. Gal neįmanoma?
eina,turetu buti history
QUOTE(Maištautoja @ 2009 04 25, 19:16)
sveiki,gal kaip nros eina skype keliems vartotojams but vienu emtu is vieno kompo?
http://tinyurl.com/cff8st
Gal ir rasyta jau buvo, bet dabar 13 puslapiu atgal perskaiciusi nerandu: naujoj skaipo versijoje chat'o lange man nesirefreshina chato topic'as. Kas nors pakeicia,- bet man pavadinimas nesikeicia ir rodo sena. Ka daryt?
man asmeniskai visai nepriimtina ta nauja versija,visai nesigaudau,susigrazinau kiek senesne ir dziaugiuosi naudodamasi.
Man ji irgi nepatinka, nepatogi labai, sunkiai pratinuos as prie jos. Buvau susiinstaliavusi senaja, bet tada smigdavo kompas ir neveike, o su nauja veikia, tai nera pasirinkimo
QUOTE(Macarena @ 2009 04 28, 16:28)
Gal ir rasyta jau buvo, bet dabar 13 puslapiu atgal perskaiciusi nerandu: naujoj skaipo versijoje chat'o lange man nesirefreshina chato topic'as. Kas nors pakeicia,- bet man pavadinimas nesikeicia ir rodo sena. Ka daryt? 
"Kietai" skamba, "nesirefreshina chato topic'as"
Be specialių kursų ir nesuprasi
QUOTE(Macarena @ 2009 04 28, 18:56)
Man ji irgi nepatinka, nepatogi labai, sunkiai pratinuos as prie jos. Buvau susiinstaliavusi senaja, bet tada smigdavo kompas ir neveike, o su nauja veikia, tai nera pasirinkimo 
Na bet nesiskiria gi kaip alus nuo pieno? Anokia čia bėda, normali ta versija
QUOTE(Lera @ 2009 04 22, 14:02)
žinau kad nustatymuose bet nesuprantu nieko lig ir įjungta viskas
kaip ir pas mane viskas ijungta o manes negirdi
QUOTE(kicius @ 2009 04 29, 09:45)
1. "Kietai" skamba, "nesirefreshina chato topic'as"
2. Na bet nesiskiria gi kaip alus nuo pieno? Anokia čia bėda, normali ta versija
2. Na bet nesiskiria gi kaip alus nuo pieno? Anokia čia bėda, normali ta versija
1. O kaip kitaip jums paaiskinti?
2. Tsaknt, suo ir kariamas pripranta
Sveiki, gal galit padėti Skype reikaluose?
Ar galima atblokuoti kontaktą (netyčia užlokavau) dabar bandau ieškoti per naujus kontaktus, bet rašo kad šitas kontaktas užblokuotas.
Ar galima atblokuoti kontaktą (netyčia užlokavau) dabar bandau ieškoti per naujus kontaktus, bet rašo kad šitas kontaktas užblokuotas.
QUOTE(Ramuniukss @ 2009 04 30, 17:25)
Sveiki, gal galit padėti Skype reikaluose?
Taip, galima.