Įkraunama...
Įkraunama...

laba diena, čia tiek daug klausumų ir beveik nėra atsakymų smile.gif visgi pabandysiu.
dabar pas mane 4,1 versija (ne Beta) ir atradau, kad nebegaliu taip kaip anksčiau siųsti failų. seniau tiesiog pertempdavau nuo ekrano failus į langelį, kuriame susirašinėdavau su žmogumi, kuriam norėdavau siųsti. dabar taip nebegaliu - nereaguoja. tik per nustatymus "siųsti failą" galiu kažką išsiųsti.
ar ką nors pražiūrėjau, ar čia nauja versija tokia ir bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 07 02, 11:54)
laba diena, čia tiek daug klausumų ir beveik nėra atsakymų smile.gif visgi pabandysiu.
dabar pas mane 4,1 versija (ne Beta) ir atradau, kad nebegaliu taip kaip anksčiau siųsti failų. seniau tiesiog pertempdavau nuo ekrano failus į langelį, kuriame susirašinėdavau su žmogumi, kuriam norėdavau siųsti. dabar taip nebegaliu - nereaguoja. tik per nustatymus "siųsti failą" galiu kažką išsiųsti.
ar ką nors pražiūrėjau, ar čia nauja versija tokia ir bus? g.gif

sveika, mano tokia pati nauja versija Skype, bet leidzia perduoti faila tempiant i pokalbiu langa g.gif
Atsakyti
turiu toki klausima.ar imanoma padaryti taip,kad sakaipu su tavimi negaletu susisiekti zmogus su kuriuo benraut nenori.na kazkaip blokuot butent ta asmeni.reikals tame,kad ten vaikas darznai sedi prie kompo ir rasineja nesamones blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 08, 09:07)
turiu toki klausima.ar imanoma padaryti taip,kad sakaipu su tavimi negaletu susisiekti zmogus su kuriuo benraut nenori.na kazkaip blokuot butent ta asmeni.reikals tame,kad ten vaikas darznai sedi prie kompo ir rasineja nesamones blush2.gif

Užblokuok ir viskas, daugiau neberašys.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 07 08, 16:52)
Užblokuok ir viskas, daugiau neberašys.

jau radau,aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas gal galite padet? Interis yra, o prie skypo negaliu prisinjungt. Anksciau viskas buvo ok.
Atsakyti
QUOTE(lelexx @ 2009 07 08, 22:25)
Labas gal galite padet? Interis yra, o prie skypo negaliu prisinjungt. Anksciau viskas buvo ok.

Per mazai informacijos, aprasykite savo problema detaliau.
Atsakyti
Sveiki.Labai noriu jusu konsultacijos.Turiu skype naujesne versija.Esme ta kad turiu landzia sesri ir as nenoriu kad ji zinotu mano kontaktus ir pan.ar imanoma prisijungti prie skypo kitu vartotojo vardu ir kad ji apie tai nieko nezinotu.t.y.ji naudotusi skypu vienu vardu,o as paslapciom kitu.Ar ji gali pamatyt kad as naudoju skype kitu vardu.butu labai aciu už atsakyma.Tikiuosi suprantamai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kliova @ 2009 07 09, 12:08)
Sveiki.Labai noriu jusu konsultacijos.Turiu skype naujesne versija.Esme ta kad turiu landzia sesri ir as nenoriu kad ji zinotu mano kontaktus ir pan.ar imanoma prisijungti prie skypo kitu vartotojo vardu ir kad ji apie tai nieko nezinotu.t.y.ji naudotusi skypu vienu vardu,o as paslapciom kitu.Ar ji gali pamatyt kad as naudoju skype kitu vardu.butu labai aciu už atsakyma.Tikiuosi suprantamai paaiskinau blush2.gif

galima, bet teks kiekvieną kartą prisijunginėti / atsijunginėti (file>sign out angliškoje versijoje). Kad nepamatys jog taip elgies - mažai šansų, ypač jei labai landi. Bet juk tavo kitas vardas bus apsaugotas slaptažodžiu, tai ji prie jo ir neprisijungs (tiesiog įvedinėjant vardą pažiūrėk kad nebūtų varnelės "prsiminti mane" ir "prisiminti slaptažodį".
Atsakyti
QUOTE(gelyte 1 @ 2009 07 09, 13:15)
galima, bet teks kiekvieną kartą prisijunginėti / atsijunginėti  (file>sign out angliškoje versijoje). Kad nepamatys jog taip elgies - mažai šansų, ypač jei labai landi. Bet juk tavo kitas vardas bus apsaugotas slaptažodžiu, tai ji prie jo ir neprisijungs (tiesiog įvedinėjant vardą pažiūrėk kad nebūtų varnelės "prsiminti mane" ir "prisiminti slaptažodį".

O jei dar ir noresi, kad nezinotu jog prisijungineji kitu vardu, kiekviena karta atsijungusi (Skype>atsijungti), turesi isjungti pacia skype ir istrinti folderi pavadinta tavo "slaptuoju" skype vardu, kuris bus adresu C:Documments and settings\"vartotojo vardas"\application data\skype norint daeiti iki to folderio, kompiuteryje turi buti ijungtas pasleptu failu ir folderiu rodymas. Istrynus si folderi, ir is naujo paleidus skype, iskrentanciame skype prisijungimo vardu laukelyje tavo slaptojo skype vardo nebebus.
Atsakyti
sveiki,

Gal zinot del ko rodo Skype neissiustas zinutes, nors vartotajai online?
Atsakyti
Prisijungiau iš kito kompiuterio nei įprastai ir nerodo manęs online niekam, nors aš savo konktaktus kaip ir matau, man pačiai rodo, kad esu prisijungusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 liepos 2009 - 14:00