Įkraunama...
Įkraunama...

Kartais isijungus skype dingsta mikrofono garsas ,kazin kodel. Patarkit.
Atsakyti
Gal ir ziauriai nuskambes,bet ieskau pagalbos kas galetu nulauzti skype slaptazodi,nerasyciau jei tai nebutu lb lb lb svarbu mano gyvenime,tai paskutinis sansas mano seimai blush2.gif Rasykite i AZ
Atsakyti
Digo visi Skype kontaktai.Nieko nedariau , įjungiau kompą , o kontaktų lapas tuščias verysad.gif .Gal žinote, kaip juos atkurti ar atrasti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 09 16, 20:26)
Digo visi Skype kontaktai.Nieko nedariau , įjungiau kompą , o kontaktų lapas tuščias  verysad.gif .Gal žinote, kaip juos atkurti ar atrasti? Ačiū  4u.gif

Keista girdeti, nes Skype kontaktai saugomi ne jusu kompiuteryje, o Skype serveryje. Gal su pacia Skype programa kas nors atsitiko? Pabandykite perinstaliuoti Skype.
Atsakyti
QUOTE(panasi @ 2009 09 17, 08:34)
Keista girdeti, nes Skype kontaktai saugomi ne jusu kompiuteryje, o Skype serveryje. Gal su pacia Skype programa kas nors atsitiko? Pabandykite perinstaliuoti Skype.

Nesuprantu, kas su tuo Skype darosi.Perinstaliavau , bet vistiek negerai.Visus kontaktus rodė kaip nepriimtus, su klaustuku.Susikėliau, susitvarkiau. Šiandien vėl įsijungiau ir vėl tas pats.Vėl visi kontaktai su klaustukais.Gal kas žinote, kodėl taip yra?
Atsakyti
sveiki, mano skypo langas buvo nuleistas apacioje, dabar spaudziu ant jo, issoka lentele su uzrasais close ir restore, spaudziu, bet nei vienas neveikia, t.y. langas neatsidaro... Kas galejo nutikti???

ax.gif jau susitvarkiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eegle: 18 rugsėjo 2009 - 19:15
Sveiki, norejau suzinoti kas atsitinka kai skype yra blokuojamas asmuo, ta prasme, ka jis tada mato, ar gauna koki pranesima ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(drazdai @ 2009 09 12, 10:30)
Gal ir ziauriai nuskambes,bet ieskau pagalbos kas galetu nulauzti skype slaptazodi,nerasyciau jei tai nebutu lb lb lb svarbu mano gyvenime,tai paskutinis sansas mano seimai blush2.gif Rasykite i AZ

Tai cia gal SB norite pasnipinet? lotuliukas.gif Siaip nulauzti slaptazodi labai sudetinga ar isvis neimanoma. Bet jei kitas zmogus naudojasi tuo paciu kompiuteriu, tada yra visokiu budu kaip ta slaptazodi isgaut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karklas @ 2009 09 18, 17:26)
Nesuprantu, kas su tuo Skype darosi.Perinstaliavau , bet vistiek negerai.Visus kontaktus rodė kaip nepriimtus, su klaustuku.Susikėliau, susitvarkiau. Šiandien vėl įsijungiau ir vėl tas pats.Vėl visi kontaktai su klaustukais.Gal kas žinote, kodėl taip yra?

Tai gal Skype tiesiog interneto rysio neturi ar jis streikuoja? Tada tikrai buna visokiu problemu.
Papildyta:
QUOTE(panasi @ 2009 09 17, 08:34)

Tas tikrai tiesa. Net isijungus kita kompiuteri visi Skype kontaktai puikiai matosi. Bet visa pokalbiu istorija kiek suprantu saugoma paciame kompiuteryje.
Atsakyti
Sveiki, labai noreciau suzinoti, ka reiskia kai skype prie parasytos zinutes rodo sauktuka raudonam fone.
Atsakyti
QUOTE(sandrusak @ 2009 09 20, 20:49)
Sveiki, labai noreciau suzinoti, ka reiskia kai skype prie parasytos zinutes rodo sauktuka raudonam fone.

Duok ekrano nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(jovita85 @ 2009 09 20, 17:51)
visa pokalbiu istorija kiek suprantu saugoma paciame kompiuteryje.

Taip, pokalbiu istorija saugoma kompiuteryje.
Atsakyti
Gal kas galės padėti,nesuprantu,kas darosi su skype.
Bandžiau vakar prisijungti, ir manęs neprijungė,nes rašė,jog skype vardas ir slaptažodis buvo neatpažintas ir bandyti dar kartą,bandžiau daugybę kartų ir niekas nesigavo,pati suklysti kažko negalėjau, nes tą patį niką ir slaptažodį vedu beveik kasdien kokius metus. Pamaniau gal kas blogai su slaptažodžiu,gal kas nors (neįsivaizduoju kas ) sumąstė jį man kažkaip pakeisti. Nuėjau į patį skypę puslapį, norėjau pasikeisti slaptažodį, man atsiuntė emailą,nuėjau jų duota nuoroda,kad galėčiau naują suvesti ir man jis netiko,vis rašo neatpažintas slaptažodis. nesuprantu,ko jie ten neatpažįsta. Visokius bandžiau,dariau pagal reikalavimus (virš 6 rašmenų,pora skaičių, jokių lietuviškų raidžių) ir vis vien rašo,jog neatpažintas, šiandien vėl bandžiau,vis vien tas pats.. o į dieną tik porą kartų atsistatyti slaptažodį galima,nesuprantu kas darosi..
kitos anketos iš mano kompo skype gali prisijungti
gal kas nujaučia kas galėtų čia vykti?
Atsakyti