Įkraunama...
Įkraunama...

[quote=*Meg*,2009 10 23, 14:08]
[quote=DziNNy,2009 10 23, 08:26]
Į naująjį. smile.gif
[]
Tada dar klausimas? Kai skype atidarau, ten nesimato mano seno el.pasto adreso niekur. As tiesiog nustatymuose, kazkur apacioje, irasiau nauja adresa. Į jį naujo slaptazodzio nesiuncia. Kaip suzinoti sena el. pasta? Ir aplamai, kaip pakeisti slaptazodi, kai nezinai nei el. pasto, nei slaptazodzio?? biggrin.gif Aciu.
[/quote]
Žmonės, o jūs suprantat, ką reiškia žodis „slaptažodis“? Tai toks dalykas, kuris būtent tam ir skirtas, kad apsaugotų jūsų paskyrą, o ne būtų lengvai nulaužiamas. Baikit svajot.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 10 23, 16:07)
Žmonės, o jūs suprantat, ką reiškia žodis „slaptažodis“? Tai toks dalykas, kuris būtent tam ir skirtas, kad apsaugotų jūsų paskyrą, o ne būtų lengvai nulaužiamas. Baikit svajot.

Niekas neprašė sąvokos, kas yra slaptažodis. Kad pačiam taip nenutinka nereiškia, kad kitam neatsitiks.
Atsakyti
Sveiki,
Susiinstaliavau windows 7 vietoj "vištos",per naują atsisiunčiau skype,kai paskambinu pašnekovas manęs negirdi,nors aš pašnekovą girdžiu puikiai.Nustatymuose viskas tvarkoj,mikrofonas įjungtas,tai kodėl taip yra?Būčiau dėkinga jei kas patartų ką daryt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikciurniene: 26 spalio 2009 - 20:21
tai ar nieks nezinot kaip naujoje Skypo versijoj pasidint šriftą doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas gali paaiskinti ,kodel vieno is kontakto nematau paveikslelio?Vietoj foto rodo klausuka.Draugas yra kontaktu sarase ir as matau kada yra onlaine ir .t.t susirasinejam siunciame failus ir karta pakalusiau kodel nerisideda foto,o ji tvirtina kad foto yra.Bet kodel nematau g.gif neproblema ,bet smalsu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki. kaip istrinti zinutes rasytas konkreciam kontaktui is skype doh.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2009 11 14, 13:07)
sveiki. kaip istrinti zinutes rasytas konkreciam kontaktui is skype doh.gif aciu

tai jeigu jau tam zmogui išsiuntėt, tai jau viskas, nebe ištrinsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2009 10 31, 14:59)
Sveiki,

Gal kas gali paaiskinti ,kodel vieno is kontakto nematau paveikslelio?Vietoj foto rodo klausuka.Draugas yra kontaktu sarase ir as matau kada yra onlaine ir .t.t susirasinejam siunciame failus ir karta pakalusiau kodel nerisideda foto,o ji tvirtina kad foto yra.Bet kodel nematau  g.gif  neproblema ,bet smalsu  mirksiukas.gif

siulyciau pabandyt is naujo paprasyt tozmogaus kontaktiniu duomenu - gal atsinaujins ie foto tada.
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2009 11 14, 13:07)

ir man tas rupi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anchelika_84 @ 2009 11 18, 14:54)
ir man tas rupi  ax.gif

Kiek žinau, ištrinti žinutes konkrečiam asmeniui rašytas negalima. Bet yra kitas variantas, galima ištrinti visą pokalbių praeitį. Jei tinka toks variantas tada einat į Įrankiai -> Nustatymai -> Privatumas -> valyti visą pokalbių praeitį.
Atsakyti
Sveiki,

Labai reikia pagalbos. Netycia pasigavau Skypo virusa. Norejau suzinoti ar jis nekenks tarkim dokumentams, nuotraukoms, ar nesuzinos elektroniniu pastu slaptazodziu? Gal kas nors zinote? Bandziau i google isivesti skype virusas ir ka nors apie tai paskaityti, bet man tuoj pat dingsta tas puslapis ir nieko negaliu suzinoti help.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 26, 14:26)
Sveiki,

Labai reikia pagalbos. Netycia pasigavau Skypo virusa. Norejau suzinoti ar jis nekenks tarkim dokumentams, nuotraukoms, ar nesuzinos elektroniniu pastu slaptazodziu? Gal kas nors zinote? Bandziau i google isivesti skype virusas ir ka nors apie tai paskaityti, bet man tuoj pat dingsta tas puslapis ir nieko negaliu suzinoti  help.gif  cray.gif

O ką mums žinot, kokį tamsta ten virusą pasigavot. Ne vienas ir ne du tie Skypo virusai yra ir visi skirtingi.
Atsakyti