QUOTE(Maverick @ 2007 08 17, 14:01)
kuris?

paspaudus nuoroda tik pagr. puslapi matau
sorry, galvojau kad ides normaliai

vat sitas
Alkoholinis arbūzas
Degtinė susigers į arbūzo minkštimą, taip gausite alkoholinį arbūzą. Hmm... įdomu, ką su juo darysite.
1 arbūzas
1 l degtinės arba šampano
Pastatykite arbūzą stabilioje pozicijoje (jis neturėtų virsti ant šono). Peiliu išpjaukite nedidelį "kamštį" arbūzo viršuje. Į gautą ertmę įkiškite piltuvėlį, per kurį į arbūzą įpilkite pasirinktojo alkoholio.
Palikite arbūzą parai, po to įpilkite daugiau alkoholio. Taip kartokite 4 dienas
Minkštimas sugers skystį, taigi įpilkite pakankamai alkoholio, jei norite arbūzą prisotinti.
Kai bus paruoštas, arbūzą supjaustykite gabaliukais ir patiekite.