Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(Maverick @ 2007 10 03, 09:10)
merginos, orkaitej kepat tuos kibinus, ar ne? sviestu skarda istrint ar kuom?


Kepti orkaiteje 350 laipsniu temperaturoje ,geriausia skarda iskloti sviestiniu popieriumi,jai neturi tada istepti aliejum.
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 10 03, 18:10)
merginos, orkaitej kepat tuos kibinus, ar ne? sviestu skarda istrint ar kuom?

Aš netepu skardos niekuom, nes naudoju silikoninį kilimėlį kepimui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2007 10 03, 13:24)
Kepti orkaiteje 350 laipsniu temperaturoje ,geriausia  skarda iskloti sviestiniu popieriumi,jai neturi  tada  istepti aliejum.



QUOTE(laurechka @ 2007 10 03, 13:24)
Aš netepu skardos niekuom, nes naudoju silikoninį kilimėlį kepimui wink.gif


aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 10 03, 13:10)
merginos, orkaitej kepat tuos kibinus, ar ne? sviestu skarda istrint ar kuom?



su sviestiniu popierium geriausia, nes as kai kepiau tai kaip tik baigesi jis pas mane ir antrai skardai tik puse uzteko, tai kiti kibinai nors ir buvo aliejum patepta skarda bekepant prilipo, o paskui bandant uos nugramdyt plyso ir isbego skystimas, kuris pagal viska turetu lkt viduj.
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 10 03, 17:23)
Aš tik su sausom gaminu, nes Airijoj nerandu gyvų, o ir nebeieškau jau... Sausų mielių 7g=21g gyvų mielių. Kartais sausas mieles suiplu į drungną vandenį su cukrum (čia kartais taip reiklauja Sonatinos receptuose), o dažniausiai tai sumaišau su miltais ir viskas... Niekad dar nenusivyliau ax.gif

Kepa jau kibinai thumbup.gif  Jau kvapelis iš virtuvės eina ax.gif  Dariau tešlą iš sviesto, miltų ir grietinės. Niam... Laukiu kada galėsim kapot jau biggrin.gif



Bandysiu ir sausu, jei pritruks patirties tikiuos kad atsisauksi. Aciu dar karteli.
As jau uzuodziu tavo kibinus, pametek viena i sm.
Atsakyti
Tika isbandytas gerulis receptas darzininkems,ka daryti su zaliais neprinokusiais pomidorais (kaip zinia ju laikyti jau neapsimoka nes neparaudonuos) tai tuos zalius pomidorus supjaustom riekutem pabarstom prieskoniais ,druskyte ,apvoliojam miltuose ir kiausinio plakinyje,kepam keptuveje gana ilgai ant mazos ugneles ,kol pomidorai suminksteja.As ant iskepusiu pabarsciau surio ir gavosi labai skanus uzkandis ir pomidorai neissimeta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2007 10 03, 14:30)
Tika isbandytas  gerulis receptas  darzininkems,ka daryti su zaliais  neprinokusiais  pomidorais (kaip zinia ju laikyti jau  neapsimoka nes  neparaudonuos)  tai tuos zalius pomidorus  supjaustom riekutem  pabarstom  prieskoniais ,druskyte ,apvoliojam  miltuose ir  kiausinio plakinyje,kepam keptuveje gana ilgai  ant mazos ugneles ,kol pomidorai suminksteja.As ant iskepusiu  pabarsciau surio  ir gavosi labai skanus uzkandis ir pomidorai neissimeta biggrin.gif


mane moke tik prieskuoniuose ir miltuose apvoliot - ne kiausinio plakinyje schmoll.gif . bet gal taip ir skaniau... as nedarau to daznai, kazkaip viena karta skaniai gaunasi, kita karta - nelabai g.gif
o man labai skanus zali pomidorai marinuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2007 10 03, 11:30)
Tika isbandytas  gerulis receptas  darzininkems,ka daryti su zaliais  neprinokusiais  pomidorais (kaip zinia ju laikyti jau  neapsimoka nes  neparaudonuos)  tai tuos zalius pomidorus  supjaustom riekutem  pabarstom  prieskoniais ,druskyte ,apvoliojam  miltuose ir  kiausinio plakinyje,kepam keptuveje gana ilgai  ant mazos ugneles ,kol pomidorai suminksteja.As ant iskepusiu  pabarsciau surio  ir gavosi labai skanus uzkandis ir pomidorai neissimeta biggrin.gif



Mano mociute ir mama, tai juos surenka zalius ir i laiksrasti suvynioja. Atskirai, po viena. Sudeda i deze, ir po keliu dienu patikrina, jie paraudonuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi ant silikoninio kilimelio, pabarstyto trupuciu miltu kibinus kepu
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 03, 20:39)
Mano mociute  ir mama, tai juos surenka zalius ir i laiksrasti suvynioja. Atskirai, po viena. Sudeda i deze, ir po keliu dienu patikrina, jie paraudonuoja  mirksiukas.gif

Mano mama po siai dien suskina zalius sumeta tiesiog i deze po viena sluoksni ant laikrascio, vel laikrasti ant virsaus vel pomidorai vienas sluoksnis, visada sunoksta ir nesupuva kas keisciausia drinks_cheers.gif as vis manydavau kad jie supus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2007 10 03, 21:30)
Tika isbandytas  gerulis receptas  darzininkems,ka daryti su zaliais  neprinokusiais  pomidorais (kaip zinia ju laikyti jau  neapsimoka nes  neparaudonuos)  tai tuos zalius pomidorus  supjaustom riekutem  pabarstom  prieskoniais ,druskyte ,apvoliojam  miltuose ir  kiausinio plakinyje,kepam keptuveje gana ilgai  ant mazos ugneles ,kol pomidorai suminksteja.As ant iskepusiu  pabarsciau surio  ir gavosi labai skanus uzkandis ir pomidorai neissimeta biggrin.gif


Arba sudeti i molini bliuda su keletu skilteliu cesnaku ir krapais, uzpilti karshtu marinatu ( daug druskos, acto, cukraus ir pipiru pagal skoni) ir uz poros dienu bus pasimarinave ir labai skanus!
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 03, 22:39)
Mano mociute  ir mama, tai juos surenka zalius ir i laiksrasti suvynioja. Atskirai, po viena. Sudeda i deze, ir po keliu dienu patikrina, jie paraudonuoja  mirksiukas.gif



QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 10 04, 10:22)
Mano mama po siai dien suskina zalius sumeta tiesiog i deze po viena sluoksni ant laikrascio, vel laikrasti ant virsaus vel pomidorai vienas sluoksnis, visada sunoksta ir nesupuva kas keisciausia drinks_cheers.gif  as vis manydavau kad jie supus  biggrin.gif


drinks_cheers.gif taip sudelioti tikrai nesupus, o graziausiai prisirps. suputu tik tuo atveju, jeigu pomidorai nedaauge kokie butu, arba pasale....
Atsakyti