Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

Mesa siaip tikriems kibinams turetu but aviena, bet ne visi ja megsta, tai vieni maiso kiauliena su jautiena per puse, kiti jas atskirai. Man tai skaniausia su kiauliena. Kopustu nededu - man jie kibinuose tik gadina skoni. Ale ***** rasau lyg kasdien daryciau lotuliukas.gif - is tikro tai dariau tik viena karta, pagal sita pati teslos recepta bet kaip skaniai gavos... niam niam... tik as naudojau farsa, nes mesa pjaustyt, ar ten kapot tingejau. Ir i mesa pyliau vandens, dejau druskos, pipiriuku ir pan. Vanduo, kibinams kepant, pavirsta i skanu sultini, kuris jei kibinas gerai uzsuktas buvo turi pagal viska isbegt kibina prakandus.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 09 29, 21:33)
nesu tikra, kad juos megstu, net nepamenu, kada paskutini karta juos valgius buciau... hihihi.gif bet pasiskaiciau, paziurejau nuotrauku ir uzsimaniau  blush2.gif MB jau zvengia, kad man kazkas pasidare, pramuse gamint valgyt hihihi.gif pradejau balandelius daryt, balandeliu apkepa, ta ana.... keista jam labai..... virtuve gi mano priesas....  blush2.gif

o iki kokio mazdaug storio tesla reikia iskociot?  g.gif ir kokia mesa geriausia - jautiena, kiauliena? gal net mesos dalis kazkokia labiau tinkanti yra....
gal reiktu kokia diena pabandyt....  g.gif

As is kiaulienos dariau, nusipirkau tuos thin sliced pork stakes ir supjauscaiu labai plonai, nes turejau gerai pagalasta peili thumbup.gif . I mesa vietoj vandens as pyliau kefyro truputi. Avienos as irgi nemegstu, man negera darosi i ja vien pasiziurejus. VYras kada pasako noriu avienos, tai net supurto doh.gif lotuliukas.gif .

Tesla turi buti tokia panasiai kaip virtiniams, kad prie ranku neliptu. Siaip as net kai kociojau ja, tai prie kocelo nelipo, nes riebi, tai ir miltu extra nebarsciau.

Cia tos kurios kudinasi nedarykit, nes riebu , netinka sis pateikalas dietoms tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 30, 10:49)
Tesla turi buti tokia panasiai kaip virtiniams, kad prie ranku neliptu. Siaip as net kai kociojau ja, tai prie kocelo nelipo, nes riebi, tai ir miltu extra nebarsciau.

o klausyk, i tesla druska nesideda, ane (virtinukus darant, druska tai i vandeni gi dedi paskui)? g.gif

turiu namie kiaulienos, guliasui pirkau, bet kai ji nelabai megstu, taip niekada ir neprisiruosiau padaryt, gal reiks ja "paaukot" kibinams.... hihihi.gif nezinau, kodel, bet uzsimaniau labai as ju.... rolleyes.gif

net ir toms, kurios dietinasi, riebaliukai kartais buna gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 09 30, 08:54)
o klausyk, i tesla druska nesideda, ane (virtinukus darant, druska tai i vandeni gi dedi paskui)?  g.gif

turiu namie kiaulienos, guliasui pirkau, bet kai ji nelabai megstu, taip niekada ir neprisiruosiau padaryt, gal reiks ja "paaukot" kibinams.... hihihi.gif nezinau, kodel, bet uzsimaniau labai as ju....  rolleyes.gif

net ir toms, kurios dietinasi, riebaliukai kartais buna gerai  tongue.gif

Oi doh.gif , pamirsau apie druska. As , kiausiniene, tai nedejau, nes recepte nebuvo parasyta, bet manau reiketu, nes paskui stovejau ir druskinau is druskines doh.gif , taip, kad druskos reikia.
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 30, 11:03)
Oi  doh.gif , pamirsau apie druska. As , kiausiniene, tai nedejau, nes recepte nebuvo parasyta, bet manau reiketu, nes paskui stovejau ir druskinau is druskines doh.gif , taip, kad druskos reikia.

va va, man atrodo, kad tesla be druskos bus preska, be skonio... g.gif ir kadangi ne vandeny verda, tai..... ax.gif
Atsakyti
Niu cia si karta Wicked visu naudingu klausimu paklause, nes siaip tai man perskaicius recepota dar 101 klausimelis iskyla ax.gif Taip, kad man tik belieka eiti ir daryti kose makalose ax.gif

Aciu uz recepta Maya !!! Ir daugiau pas nestukes apie maista neklabek hihihi.gif Juokauju.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 09 30, 10:55)
Niu cia si karta Wicked visu naudingu klausimu paklause, nes siaip tai man perskaicius recepota dar 101 klausimelis iskyla  ax.gif  Taip, kad man tik belieka eiti ir daryti kose makalose  ax.gif 

Aciu uz recepta Maya !!!  Ir daugiau pas nestukes apie maista neklabek  hihihi.gif Juokauju.... blush2.gif

tongue.gif man dar galima, mano figurai nekenkia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 30, 16:12)
tongue.gif  man dar galima, mano figurai nekenkia  lotuliukas.gif

man irgi kol kas viska galima, tai stengiuosi megautis viskuo cool.gif
Atsakyti
dar vienas klausimas del kibinu - o svogunus apkepinat pries dedant i mesa, ar ne? ar visai ju nededat? g.gif skaiciau vienam recepte, kad ju deda ir daug deda.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 09 30, 15:53)
dar vienas klausimas del kibinu - o svogunus apkepinat pries dedant i mesa, ar ne? ar visai ju nededat?  g.gif skaiciau vienam recepte, kad ju deda ir daug deda....  ax.gif

As dejau du didelius baltus cibulius. Ju nekepinau. Viena mergina ten sake, kad juos apkepina, kad pilvo nepustu ar kazkas panasaus, jau nepamenu, atsiprasau, ale nestumine skleroze hihihi.gif . Bet deti ju reikia daug, kaip ir i ceburekus. Uzsimanaiu cebureku, bet tingiu vel su tesla terliotis, plius dar juos virti aliejuje reikia, tai paskui "kvepiu" pati kaip ceburekas doh.gif
Atsakyti
kibinai.... geras dalykas! smile.gif megstu kepti ir gana daznai...
Atsakyti
jau kaip uzsimaniau kibinu doh.gif blush2.gif niekad nesu darius..... ale tema permeciau apie juos ....... teks daryt.... nes 100 metu neragave blush2.gif
Atsakyti