QUOTE(wicked @ 2007 10 10, 21:07)
o jie valgomi prie kazko, kaip garnyras, ar ir taip skanu?

ir dar klausimas, svogunus apkepi, sudedi makaronus ir tada viska i puoda? ar gilia keptuve naudoji?

skamba visai idomiai (kaip makaronu ir ryziu megejai

) bet kad dar ir tooookiu klausimu iskyla vis
Imu puoda, kuriame virsiu ryzius. Islydau sviesta tame puode sumetu svoguna, paskui makaronus, vermiselius arba sulauzau Angel Hair Pasta ir apkepu , makaronai nevirti labai greitai apkepa, tada supilu ryzius. ir vandeni ir alyvu alieju. Ir verdu.
Siaip jie man ir taip skanus, as dar sviestuko ant virsaus uzsidedu tai isvis

. Bet dazniausiai tai prie kokios mesytes duodu.
QUOTE(Maverick @ 2007 10 11, 08:29)
as esu ir ryziu, ir makaronu megeja

, taciau abu kartu man kazkaip labai nesuderinamai skamba

. nezinau, ar is vis jie savo skoniais papildo vienas kita

. idomu butu pasidaryt sita patiekala, nes neisivaizduoju, koks skonis iseina viska sumaisius

.
beje, is kokios salies sitas patiekalas kiles,
Maya?
As sakau pas Armenus nusiziurejua, bet jie ten dar visko prideda. O is kur jis istiesu atejo tai nezinau.
The beauty of Grace is that it makes life not fair!