Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(mamia @ 2007 10 13, 00:22)
As sian vakariene tingiu daryti blush2.gif ,tai pasirinkau lengviausia buda biggrin.gif valgis visi Sloppy Joe,kas amerikiecius pasonej turi,tai tikrai turetu zinoti kas per daigtas ir su kuo valgomas cool.gif

Zinom:), esu ragavus, bet niekad nedariau..
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 10 12, 16:22)
As sian vakariene tingiu daryti blush2.gif ,tai pasirinkau lengviausia buda biggrin.gif valgis visi Sloppy Joe

ne tu pasirinkai lengviausia buda tongue.gif as ir neturiu jokio noro kazka daryt, uztai MB siuo metu devinta prakaita lieja virtuvej hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 10 12, 17:33)
Zinom:), esu ragavus, bet niekad nedariau..

nieko sudetingo ten padaryt... skarbonke su atidarytuvu atsidaryt ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 10 12, 17:35)
ne tu pasirinkai lengviausia buda  tongue.gif as ir neturiu jokio noro kazka daryt, uztai MB siuo metu devinta prakaita lieja virtuvej hihihi.gif

tai gerai kai jis namie,nes kol as saviskio sulauksiu mes ir is bado numirsim lotuliukas.gif
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 12, 17:36)
nieko sudetingo ten padaryt... skarbonke su atidarytuvu atsidaryt ir tiek  lotuliukas.gif

cia irgi darbas lotuliukas.gif bet dar ir priedu pridet reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 10 12, 15:22)
As sian vakariene tingiu daryti blush2.gif ,tai pasirinkau lengviausia buda biggrin.gif valgis visi Sloppy Joe,kas amerikiecius pasonej turi,tai tikrai turetu zinoti kas per daigtas ir su kuo valgomas cool.gif

esu girdejusi, nesu ragavusi blush2.gif

QUOTE(MichGirl @ 2007 10 12, 15:36)
nieko sudetingo ten padaryt... skarbonke su atidarytuvu atsidaryt ir tiek  lotuliukas.gif

o kaip skonis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 12, 16:36)

aha, o galima ir "namini" Sloppy Joe's darytis biggrin.gif nebutina is skarbonkes..... schmoll.gif

QUOTE(doviliushka @ 2007 10 12, 17:16)
o kaip skonis?  blush2.gif

kaip kam bigsmile.gif man skanu.... ax.gif namie as to nedarau, bet darbe yra teke keleta kartu... taciau dazniausiai jie gamina is normalios mesos, ir deda tik prieskonius (pokeliuose buna pirkti specialiai) plius tomato paste..... ax.gif nu ir ant hamburger bun.... ax.gif pabandyti nors karta galima 4u.gif
Atsakyti
Apie Sloppy Joe turbut per reklama maciau, o gal klystu, ragaut neteko. As tai vakar prisiviriau puoda baltos zuvienes, tai siandien nieko nezadu daryt. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 10 12, 14:35)
ne tu pasirinkai lengviausia buda  tongue.gif as ir neturiu jokio noro kazka daryt, uztai MB siuo metu devinta prakaita lieja virtuvej hihihi.gif

Sekasi gi zmonems. Mano vyras valgyt padarytu tai niekas ir nevalgytu, iskaitant ir ji pati. Turbut kai pagimdysiu imsiuos sios dietos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as Sloppy Joe tik is skarbonkes esu ragavus, man ne tai, kad nepatiko, butu badas tai valgyciau, bet siaip nieko ypatingo.

o diedas mano tai puikus kulinaras, gaila laiko dabar nelabai turi tuom uzsiimt, bet savaitgaliais tai visad gamina, kur kas geresnius sedevrus nei as darbo dienom ji maitinu rolleyes.gif Jis gurmanas - jam idomu vis kazka nauja isbandyt, tai megsta ir po iv. maisto parduotuves pasitampyt ir receptu internete pasiieskot. SUnku patiket, kad vos pries 6 metus ismoko pirma patiekala pasidaryt - kiausiniene, kai studentishkas gyvenimas priverte lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 12, 19:39)
Sekasi gi zmonems. Mano vyras valgyt padarytu tai niekas ir nevalgytu, iskaitant ir ji pati.

nu jo, sekasi man (uztai jam su manim laaaabai prastai blush2.gif )... biggrin.gif ka jau ka, bet gaminti tai jis moka thumbup.gif tikrai nepykciau, jei manes i virtuve neleistu hihihi.gif gerai, kai zmogus fantazija turi..... uztai man buna sunku kazka padaryt... fantazijos pas mane nerasta, meiles virtuvei irgi nelabai, jis nemegsta to paties maisto valgyt daznai..... tai tikra kancia hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 13 spalio 2007 - 02:54
QUOTE(danguolet @ 2007 10 05, 08:33)
Sveikos seimininkes,

As esu isbandzius si recepta is Sonatinos serijalo, visiems labai patiko, taigis

500 gr mesingu kiaulienos sonkauliu

Marinatui
50 ml(1/4 cup) skysto medaus
50 ml balto vyno
50 ml vandens
2 v.s sojos padazo
1 cesnako galva
druskos ir pipiru
Cesnaka islukstenti, skilteles perpjauti i 2 dalis ir suberti ant mesos. Sumaisyti marinato ingredientus, uzpilti ant mesos ir marinuoti apie val.laiko( as marinavau per nakti)

Cia mano mylimiausias marinatas, su juo marinuoju ir steakus ir vistiena, man labai skanu juos ant grilines kepti, gaunasi labai sultingi ir aromatingi.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 12, 20:46)
as Sloppy Joe tik is skarbonkes esu ragavus,

as nesuprantu ka jus ten is tos skarbonkes valgot g.gif ten juk tik padazas,kurio as ir tai viso nenaudoju,o tik del kavapo tongue.gif o seip tai as pakepinu farsa,tada darzoves (morkos, svogunai,zali pipirai ,salieras-tiksliau ka randu saldytuve) beveik taip pat kai lazanijai viska darau,pilu i puoda, ipilu to sloppy joe padazo,kazkur puse skarbonkes ir dar dadedu makaronams skirto padazo,viska pavirinu,kokias 5 min kai uzverda ir viskas.Valgom mes juos ant sumustiniams skirtu buns smile.gif o ne hamburgeriniu,bent jau mums taip skaniau.Kempingautojams irgi labai geras dalykas,nes puoda belika tik pasildyti ant lauzelio ir vakariene gatava. thumbup.gif
Atsakyti