Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(wicked @ 2007 09 17, 14:03)
Sonatinos receptai
pirmam puslapy visi jos receptai yra.... labai daug kas giria jos virtuvinius sugebejimus  4u.gif

aciu mamka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 09 17, 15:09)
aciu  mamka  4u.gif

prasom biggrin.gif naudokit i sveikata... ir i stori hihihi.gif
Atsakyti
man dar skanus pakistanieciu maistas - is esmes panasus i siaures Indijos, bet prieskoniai siek tiek skiriasi. Yra toks restoranelis "Ravi" Chicagos Devon Avenue (indu kvartale) - pakistanieciu. Ten yra vistienos briyani patiekalas toks - panasus i plova siek tiek savo principu, bet jau skanumelis bigsmile.gif ir tikrai neastru visai, bet jau toks aromatas nuo visu prieskoniu ir vistytes kulseles taip gerai ismarinuotos iki pat kaulo, kad oj.... Mano mama dar dabar pamena... Buvau ten kiekviena karta kai ir Chicagoj buvau (6 kartus.. hehe) ir visiems ka nusiveziau ten patiko. Kitas maistas irgi nieko - skanus, bet niekuo neipatingas, bet chicken briyani tai geriausias be jokios konkurencijos is bet kur mano valgytu.

O siandien uzejo ikvepimas vadinasi. darau tailandietishka masaman curry. Man vienas skaniausiu patiekalu ju. bulves, vista, svogunai (as ju nemegstu - dedu tik del vyro) ir cashews kokoso piene ir masaman paste misinyje. Ta masaman paste parduoda visose kinietishkose parduotuvese, toks indelis kaip konservu, jo reikia apie puse vienam kartui (+viena skardine kokoso pieno - dviem zmonem per akis vienam valgymui). Valgoma su ryziais. Pabandykit kada jei thai restorane busit - lietuviu skonio receptoriams tikrai liuks patiekalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 09 17, 14:11)
prasom  biggrin.gif naudokit i sveikata... ir i stori hihihi.gif

turi omeny pinigines, ane? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 09 17, 16:12)
turi omeny pinigines, ane?  tongue.gif

o tai koki dar kitoki? unsure.gif tongue.gif hihihi.gif
Atsakyti
dariau ir as "balandeliu apkepa". visai nieko gavosi, skanu.

Wicked,
aciu kad receptu pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
Siandien parduotuvej pirma karta uzmaciau sausas mieles (kaip milteliai) blush2.gif . Gal kas nors tokias naudojot? Ar toks pat poveikis kaip lietuvisku, slapiu mieliu? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2007 09 21, 19:23)
Siandien parduotuvej pirma karta uzmaciau sausas mieles (kaip milteliai) blush2.gif . Gal kas nors tokias naudojot? Ar toks pat poveikis kaip lietuvisku, slapiu mieliu? g.gif

priklauso nuo to, ka gaminsi 4u.gif jei kokius blynus ar bandeles, tai i miltus det reiketu ir viskas 4u.gif as per lietuvishkas uzgavenes su jomis blynus kepiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 09 21, 20:12)
priklauso nuo to, ka gaminsi  4u.gif  jei kokius blynus ar bandeles, tai i miltus det reiketu ir viskas  4u.gif  as per lietuvishkas uzgavenes su jomis blynus kepiau  biggrin.gif

Aciu 4u.gif As irgi bandysiu blynus mielinius kepti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2007 09 21, 22:07)
Aciu 4u.gif  As irgi bandysiu blynus mielinius kepti bigsmile.gif

ner uz ka 4u.gif bele, kad macytu biggrin.gif
Atsakyti
O kaip tios mieles milteliu pavidale vadinasi ir kur jas rasti?Dar niekaip neradau... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulka5 @ 2007 09 22, 06:08)
O kaip tios mieles milteliu pavidale vadinasi ir kur jas rasti?Dar  niekaip neradau... 4u.gif  smile.gif

Jos vadinasi ACTIVE DRY YEAST ju galima rasti kepiniu skyriui,o parsiduoda visose dideliuose parduotuvese JEWEL ir t.t.As su jomis gaminau Beliasus gavosi thumbup.gif
Atsakyti