QUOTE(pupa999 @ 2007 08 20, 04:21)
Tai tau irgi balandziai Wicked gavosi
Mergaites dar vieno receptuko noriu, liko daug kopusto ir nesugalvoju ka daryti su juo, kopustu sriubos nemegstu, bet va ankstyva pirmadienio ryta atsiminiau, kad kazkokia troske su kopustais ir kazkokiu oranziniu padazu visai nieko budavo, tik va kaip ja padaryti, kokios mesos ideti ir kiek laiko troskinti ? Niu pasiklydus as biski tuose grynai lietuviskuose patiekaluose, iki siolei labai smagiai ir be ju gyvenau, o dabar kazkoks noras lietuviskai buti uzejo

Mergaites dar vieno receptuko noriu, liko daug kopusto ir nesugalvoju ka daryti su juo, kopustu sriubos nemegstu, bet va ankstyva pirmadienio ryta atsiminiau, kad kazkokia troske su kopustais ir kazkokiu oranziniu padazu visai nieko budavo, tik va kaip ja padaryti, kokios mesos ideti ir kiek laiko troskinti ? Niu pasiklydus as biski tuose grynai lietuviskuose patiekaluose, iki siolei labai smagiai ir be ju gyvenau, o dabar kazkoks noras lietuviskai buti uzejo

Pupa999,gal dar nepavelavu ir dar kopustas nesunaudotas,o jeigu sunaudojai,tai gal kita karta pravers.man tai patinka maista gaminti,tai as is knygu,zurnalu,interneto atsirenku receptus ir gaminu,noriu patarti uzeiti i Sonatinos receptus,tema jos vadinasi SKANAUS.Ten yra balandeliu apkepas labai paprastas ir skanus,as nekarta gaminau ir mano drauges gamino,tai negali atsidziaugti,kad taip paprasta ir skanu,o siaip as nemazai Sonatinos receptu isbandzius,pabandyk turetu patikti.