Tikrai cili sriuba neastri,nebent pati pridesi pipiru,as tai niekada nededu,o kam patinka astriau isideda pjaustytu halapiniju sau i lekste,kartais kaip gaminu cili vyrams ,sekmadieniais prie futbolo, idedu viena banana pipira be seklu,truputi duoda jis toki lengva astruma.
Mergytes, pasidalinkit idejom Kuciu stalui..Ka idomaus gaminat?

QUOTE(Raskyte @ 2007 11 12, 19:53)








Aciu

na, as tokias sudetines dalis dedu (recepta is uosvio gavau ):
1 cup chopped onion
3/4 cup green pepper
1/4 cup celery (uosvis deda, as nenedu - nepatinka nei man, nei vyrui)
2lbs ground beef
chili beans (as dedu 1 can)
chili powder (paprastai pakelis sako, kiek ant kiek lbs mesos deti)
hot peppers (as dedu nedaug jalapeno peppers, smulkiai supjaustytu)
2 cans diced tomatoes
mushrooms
salt & pepper to taste
i keptuve suverciu mesa, apkepinu, tada sudedu green pepper ir svogunus. pakepinu. (bekepindama idedu druskos truputi ir maltu juoduju pipiru).
i puoda pilu gal puse puodelio vandens, dedu pomidorus, chili pupeles, supjaustytus grybus, jalapenoes, dedu chili prieskonius ir sudedu visa keptuves turini (mesa su svogunais ir green pepper). ant nedideles ugnies troskinu viska apie 20 minuciu gal

man astrumo tikrai uztenka tiek, kiek chili prieskoniai ir mano deti pipirai priduoda. jei nepakankamai astru, galima deti daugiau jalapenoes, arba pipiriuku daugiau ikratyt

skanaus!
As mesytei marinatus darau ivairius...
Mineralinio nenauduoju nes angliarugste ardo ir minkstyna mesa.Jis tinka greitam marinavynui kad uzpylei ir uz 1 val kepi...Man skaniau ,kai mesa valgyti kai ji bet pasimarinuoja bent diena.O marinatus ivairius darau.Vistos krutinelei tai majonezas,keciupas ir garstyciai ir visada vistai dedu CURY prieskoni .
mesai darau keciupas, majonezas,krienai ir i visus marinatus pilu bent gera sauksta acto.
O sonkauliukus visada sausai marinuoju.Su prieskoneis itrinu ir jie nesigauna sausi.
o Barbekiu padazo netepu nes pas mane jo nelabai valgo.
QUOTE(Rutti @ 2007 11 11, 20:04)
Ech, dievinu sonkauliukus grilintus. cia taip vadinami baby back? Maniskis vis sugadina sonkauliukus. O pati nesiryzau dar bandyti. Parasyk kaip darei ar marinavai. O kokia cia keptu svogunu misraine, dar nesu apie tokia girdejus. Kokius prieskonius ant bulviu dejai, as vis neatitaikau.
aciu
aciu

as raudonas bulvytes tik supjaustau, dedu majonezo ant ju, sumaisau ir dedu orkaiten


QUOTE(Maverick @ 2007 11 13, 11:16)
labai aciu





Doviliushka , labai skanu buvo jusu gimtadieniniu pietu kopustai


QUOTE(Raskyte @ 2007 11 13, 18:26)
labai aciu
skamba
ryt uzsitavorinsiu ir lepinsiuos chili
Doviliushka , labai skanu buvo jusu gimtadieniniu pietu kopustai
ir visa kita 





Doviliushka , labai skanu buvo jusu gimtadieniniu pietu kopustai


ner uz ka, kad tik tau patiktu

na na , kas per kopustai? pagalvojau, kad pasiilgau troskintu kopustu surukyta desra

siandien kepu kugeli, ne zemaitiskai, turbut, vadinasi plokstainis




QUOTE(Raskyte @ 2007 11 13, 16:26)
labai aciu
skamba
ryt uzsitavorinsiu ir lepinsiuos chili
Doviliushka , labai skanu buvo jusu gimtadieniniu pietu kopustai
ir visa kita 





Doviliushka , labai skanu buvo jusu gimtadieniniu pietu kopustai


smagu kad patiko


Papildyta:
QUOTE(Maverick @ 2007 11 13, 16:31)
ner uz ka, kad tik tau patiktu
na na , kas per kopustai? pagalvojau, kad pasiilgau troskintu kopustu surukyta desra
siandien kepu kugeli, ne zemaitiskai, turbut, vadinasi plokstainis
. niekaip nesulaukiu kol iskeps, jau valanda kepa, bet vis dar neatrodo virsus apskrudes
. neatsimenu, kiek ilgai mama kepdavo
- nenoriu skambint ir is gilaus miego verst 

na na , kas per kopustai? pagalvojau, kad pasiilgau troskintu kopustu surukyta desra

siandien kepu kugeli, ne zemaitiskai, turbut, vadinasi plokstainis




as kugeli kepu apie 1.5 val panasiai - tada tikrai buna iskepes ir apskrudes

o kopustai taip jau minejau anksciau kaip mama daro - puse raugintu, puse zaliu ir viska i skarda ir i orkaite (tik nzn kiek laiko kepa juos ten...

QUOTE(doviliushka @ 2007 11 13, 18:32)
smagu kad patiko
kopustai mamos daryti - puse raugintu, puse zaliu ir viskas troskinta-kepta orkaitej 


smulkiau smulkiau pasakojam, kas kaip


is vis dziaugiuosi, kad sis skyrelis yra, pasisemiu ideju, nes man gamint ne problema - sunkiau sugalvot ka

QUOTE(Maverick @ 2007 11 13, 16:31)
ner uz ka, kad tik tau patiktu
na na , kas per kopustai? pagalvojau, kad pasiilgau troskintu kopustu surukyta desra
siandien kepu kugeli, ne zemaitiskai, turbut, vadinasi plokstainis
. niekaip nesulaukiu kol iskeps, jau valanda kepa, bet vis dar neatrodo virsus apskrudes
. neatsimenu, kiek ilgai mama kepdavo
- nenoriu skambint ir is gilaus miego verst 

na na , kas per kopustai? pagalvojau, kad pasiilgau troskintu kopustu surukyta desra

siandien kepu kugeli, ne zemaitiskai, turbut, vadinasi plokstainis




tai kepimo laikas priklauso nuo orkaites, kokio storumo, ir kokio dydzio forma





QUOTE(Maverick @ 2007 11 13, 16:41)
smulkiau smulkiau pasakojam, kas kaip
labai skaniai skamba, noreciau ir as ismokti
is vis dziaugiuosi, kad sis skyrelis yra, pasisemiu ideju, nes man gamint ne problema - sunkiau sugalvot ka


is vis dziaugiuosi, kad sis skyrelis yra, pasisemiu ideju, nes man gamint ne problema - sunkiau sugalvot ka

as turiu paklausti mamos, tada parasysiu

QUOTE(Raskyte @ 2007 11 13, 18:52)
tai kepimo laikas priklauso nuo orkaites, kokio storumo, ir kokio dydzio forma
as jau kai kepu tai masishkai
tai tikrai be 2 val. neishkepa.... pas mane moline forma, tai dar tai pailgina laika
ale ir kugelio dabar uzsimaniau
negalima man i shita skyreli eit 





as kepu stiklinej formoj. siaip tai aisku sunku pasakyt, kokio dydzio, bet sutarkavau 10 didoku bulviu. ziurint, kaip kugelis dabar atrodo orkaitej, bus is viso turbut, kokia 1val 45 minutes, speju


Papildyta:
QUOTE(doviliushka @ 2007 11 13, 19:08)
aciu
