Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

Šiandien darželyje radome lankstinukus. Pacituosiu kai kurią informaciją:
2009-2010 m.m. pirmąsias klases planuojama komplektuoti naujai suremontuotose Senamiesčio pagrindinės mokyklos patalpose.

Numatoma organizuoti mokamas pailgintos dienos grupes. Mėnesio mokestis iki 200 Lt be maitinimo.
Uniformą galima užsisakyti UAB "Lidata" , tel.2760638, www.uniforma.lt

Tai tiek žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2009 03 10, 21:35)
Šiandien darželyje radome lankstinukus. Pacituosiu kai kurią informaciją:
2009-2010 m.m. pirmąsias klases planuojama komplektuoti naujai suremontuotose Senamiesčio pagrindinės mokyklos patalpose.
Numatoma organizuoti mokamas pailgintos dienos grupes. Mėnesio mokestis iki 200 Lt be maitinimo.
Uniformą galima užsisakyti UAB "Lidata" , tel.2760638, www.uniforma.lt

Tai tiek žinių  4u.gif

Kaip įdomu, matyt planuojamas remontas g.gif nes dabar kur maniškė mokosi, tai klasė išdažyta, tačiau pvz. langai kiauri, klasėje šaltoka unsure.gif Būtų gerai jei visą mūsų užimamą korpusą sutvarkytų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2009 03 11, 11:02)
Kaip įdomu, matyt planuojamas remontas  g.gif nes dabar kur maniškė mokosi, tai klasė išdažyta, tačiau pvz. langai kiauri, klasėje šaltoka  unsure.gif Būtų gerai jei visą mūsų užimamą korpusą sutvarkytų  thumbup.gif

Satide, o kaip ten atmosfera tame korpuse? Ar nesijaučia ten vaikai kaip ''svetimkūniai'' ?
Galvoju dėl to remonto, jei ten nuomojamos patalpos, ar tikrai Vienuolio mokykla į jas investuos g.gif nebent nuoma ilgalaikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2009 03 11, 18:05)
Satide, o kaip ten atmosfera tame korpuse? Ar nesijaučia ten vaikai kaip ''svetimkūniai'' ?
Galvoju dėl to remonto, jei ten nuomojamos patalpos, ar tikrai Vienuolio mokykla į jas investuos g.gif nebent nuoma ilgalaikė g.gif

Kažką dėl tos nuomos yra direktorė per susirinkimą prieš mokslo metus kalbėjusi, tik nepamenu ką tiksliai g.gif Kažką lyg Meridiano mokykla labai norėtų šių patalpų, nes jie 2 aukšte virš mūsų, bet nemanau, kad trumpalaikė, nes kitaip kur jie visus vaikus dėtų unsure.gif Juk čia 1-3 klasės ir iš Jūsų žinutės supratau, kad dėl patalpų Amerikiečių mokykloje dar neaišku(nors neoficialiai jau kelintus metus sako, kad ten Vienuolio pirmokų nebus)..
Dėl atmosferos, tai mūsiškiai ten turi atskirą korpusą, nelabai jie turi progos pasijusti svetimkūniais, nes beveik nėra kontakto su rusų vaikais. Nebent tik kokioje valgykloje ar lauke, tačiau visur eina su auklėtoja. Šiaip ten visai neblogai, tik galėtų bent langus pakeisti ...
Atsakyti
Sveikos. Sakykit kaip Antano Vienuolio mokykloj žiūri į nelietuviškos tautybės vaikus,koks požiūris mokinių, mokytojų, nes anksčiau kiek žinau tą prasmę nekaip buvo.
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2008 10 15, 12:01)
Sveikos mamytės, o kaip toje mokykloje žiūri į kitakalbius vaikus?(domina mokytojų, vaikų požiūris)

QUOTE(SATIDE @ 2008 10 15, 12:29)
Nelabai supratau klausimo: o kaip turi žiūrėti?  g.gif Man regis šiais laikais kitataučiai nėra diskriminuojami...asmeniškai mūsų klasėje yra keli rusakalbiai, tačiau dauguma jų lankė lietuvių darželius ir puikiai moka kalbėti lietuviškai  smile.gif o vaikams manau nesvarbu kas kaip kalba namuose, svarbu kaip tas vaikas elgiasi mokykloje, jei jis iš prigimties mušeika, tai ir kalba nesvarbu  ax.gif

QUOTE(ADITELKA @ 2009 03 18, 11:54)
Sveikos. Sakykit kaip Antano Vienuolio mokykloj žiūri į nelietuviškos tautybės vaikus,koks požiūris mokinių, mokytojų, nes anksčiau kiek žinau tą prasmę nekaip buvo.

Perskaičiau klausimą ir galvoju ar man vaidenasi ar ką? pasirodo nesivaidena ir anksčiau jau to paties klausėt... man atrodo per pusmetį niekas nepasikeitė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2009 03 18, 14:48)
Perskaičiau klausimą ir galvoju ar man vaidenasi ar ką? pasirodo nesivaidena ir anksčiau jau to paties klausėt... man atrodo per pusmetį niekas nepasikeitė  ax.gif

jo atsimenu, kad klausiau blush2.gif , bet vėl išgirdau tokių negerų pletkų apie tai...ir vėl to paties paklausiau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2009 03 18, 13:05)
jo atsimenu, kad klausiau  blush2.gif , bet vėl išgirdau tokių negerų pletkų apie tai...ir vėl to paties paklausiau 4u.gif  ax.gif

Tai gal ir reikėtų smulkiau klausti tų asmenų, kurie tokius pletkus skleidžia g.gif Asmeniškai aš nieko blogo nesu girdėjusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2009 03 18, 14:12)
Tai gal ir reikėtų smulkiau klausti tų asmenų, kurie tokius pletkus skleidžia  g.gif  Asmeniškai aš nieko blogo nesu girdėjusi  4u.gif

As irgi tuo klausimu nieko blogesnio ar ypatingesnio negu kitose mokyklose negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2009 03 18, 15:12)
Tai gal ir reikėtų smulkiau klausti tų asmenų, kurie tokius pletkus skleidžia  g.gif  Asmeniškai aš nieko blogo nesu girdėjusi  4u.gif

Bet tikriausiai ir čia turiu teisę klausti ko noriu ir kiek noriu ar ne... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SATIDE @ 2009 03 11, 22:09)

Dėl atmosferos, tai mūsiškiai ten turi atskirą korpusą, nelabai jie turi progos pasijusti svetimkūniais, nes beveik nėra kontakto su rusų vaikais. Nebent tik kokioje valgykloje ar lauke, tačiau visur eina su auklėtoja. Šiaip ten visai neblogai, tik galėtų bent langus pakeisti ...

Tą patį man mokykloje sakė. Minėjo, kad naujais viskas atremontuota. Tai tikiuosi, gal vasarą ir langus pakeis.

QUOTE(ADITELKA @ 2009 03 18, 12:54)

O koks skirtumas ar tu Jonas ar tu Ivanas g.gif Žmogus tai toks pats, kaip kitaip į jį žiūrėti. juk pilna šalis visokių tautybių žmonių.

Būsimų pirmokėlių mamos, ar eisite į pamokėles šeštadieniais? Aš supratau, kad bus mokyklos pagrindiniame pastate, o ne Senamiesčio mokykloj, ar ne? Kad nenugrybaut kur nors bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2009 03 19, 15:18)

Būsimų pirmokėlių mamos, ar eisite į pamokėles šeštadieniais? Aš supratau, kad bus mokyklos pagrindiniame pastate, o ne Senamiesčio mokykloj, ar ne? Kad nenugrybaut kur nors bigsmile.gif

Mes susirgom, tai ir nenuėjome į pamokėles. Kitą šeštadienį būtinai eisim. O jūs ar buvote? 4u.gif
Atsakyti