Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

QUOTE(Jolė @ 2009 03 29, 18:26)
Jai reikia aiškumo - taisyklių ir tvarkos.

Mums irgi labai reikia aiškumo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės, kas gero buvo mokyklėlėj šį šeštadienį?
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2009 04 20, 08:28)
Sveikos Mamytės, kas gero buvo mokyklėlėj šį šeštadienį?

Vaikų vis daugėja, tai jau buvo užimtos dvi klasės. Buvo mokytojos Vidmanta ir Gitana. Dar muzikos mokytojas su vaikais dainavo. Vokiečių kalbos pamokėlėje nebuvome, nes turėjome išvažiuoti.
Renkamės tarp Jolitos ir Ritos g.gif
P.S. Pavaduotoja apie Gitaną pasakė, kad ji ramesnio būdo, tai ir vaikai jai labiau tinka ramesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RožėGrožė: 20 balandžio 2009 - 18:55
Gal kas galite papasakoti apie mokytoja Jolita. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, kas abejojate, rekomenduoju nuo visos sirdies mokytoja Gitana. superine mokytoja ir zmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danulexia @ 2009 05 28, 18:20)
sveikos mamytes, kas abejojate, rekomenduoju nuo visos sirdies mokytoja Gitana. superine mokytoja ir zmogus 4u.gif

visiškai sutinku smile.gif matosi, kad labai šiltas žmogutis wub.gif

Atsakyti
Prieš kelias dienas nunešiau sveikatos pažymą į mokyklą, tai sakė apie birželio vidurį turėtų jau būti preliminarūs sąrašai.

Kaip laikotės būsimų pirmokų mamos. Aš tai jau pradedu gyvent su nerimu. Bijau tos mokyklos labai. Neišneša galva kaip reikės suderinti darbą su vežiojimu į/iš mokyklą plius būreliai.
Atsakyti
Šiandien mums paskambino būsimoji mokytoja smile.gif Pranešė, kad klasėje 24 mokiniai. Sukomplektuotos 4 klasės. mokytojos Ritos nebus, jai neužteko klasės, tai vaikučiai, kurie pageidavo pas ją paskirstyti į kitas klases. Sąrašai bus ketvirtadienį-penktadienį.
QUOTE(Daredi @ 2009 06 05, 10:03)
Prieš kelias dienas nunešiau sveikatos pažymą į mokyklą, tai sakė apie birželio vidurį turėtų jau būti preliminarūs sąrašai.

Kaip laikotės būsimų pirmokų mamos. Aš tai jau pradedu gyvent su nerimu. Bijau tos mokyklos labai. Neišneša galva kaip reikės suderinti darbą su vežiojimu į/iš mokyklą plius būreliai.

Aš irgi galvoju, kaip ten bus su tuo vežiojimu iš/į mokyklą. Vienas dalykas aiškus, kad eis į prailgintą grupę. Kiek visas tas gėris kainuos, juk vaikui reikės 2 kartus pavalgyti, o dar prailginta kainuos 200 lt.
Jau užsisakėme uniformą, bus rugpjūčio pradžioje, kainavo 67 Lt.
Tai tiek naujienų pas mus. biggrin.gif Kaip laikosi kiti būsimi pirmokai? 4u.gif
Atsakyti
Na, prailginta praeitais mokslo metais kainavo 120 Lt. Maitinimas 1 kartą per dieną. Kainuoja apie 60-80 Lt. per mėnesį, bet maniškis to maisto nevalgydavo, todėl mes atsisakėme pietų. Nešdavosi sumuštinius. Klasėje pasidarydavo arbatos ir taip užkasdavo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ir aš šiandien buvau mokykloje smile.gif
Kažkos keistas sutapimas - pirma auklėtoja Nijolė ir Pirmoji mokytoja - Nijolė smile.gif

pirmadienį važiuosim uniformos. sakė būtinai jei iki rugsėjo 1 norime užsisakyti iki liepos 1 dienos 4u.gif

Mamytės, ar tiesa, kad mergytėms, tik džemperiukas g.gif
Atsakyti
Sveikos
Vakar važiavau pro mokyklą vakare ir galvoju užsuksiu, pažiūrėsiu gal sąrašai kabo. Bet jų dar nebuvo. Grįžau namo ir skambina man mokytoja, sako, kad priimti į mokyklą. Kažkoks sutapimas gavosi. Taigi būsim pas Jolitą kartu su keliom mergaitėm iš mūsų darželio grupės. Atrodo 1d (jei gerai raidę nugirdau).
Gerai, kad priminėt dėl uniformos. Reikia nedelsti ir užsakinėti.
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2009 06 23, 12:16)
Mamytės, ar tiesa, kad mergytėms, tik džemperiukas  g.gif

Taip 4u.gif berniukai ir mergaites su dzemperiukais
Atsakyti