Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

Mano nuomonė, tai geriau vaikui eiti ten kur nėra "didčkių", o paskui vistiek vaikas paauga ir tie "didčkiai" netokie dideli atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2006 03 17, 12:56)
Mano nuomonė, tai geriau vaikui eiti ten kur nėra "didčkių", o paskui vistiek vaikas paauga ir tie "didčkiai" netokie dideli atrodo  mirksiukas.gif

Tai kur tu leisi saviškį? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 03 17, 16:48)
Tai kur tu leisi saviškį? doh.gif

prašysiu ten kur amerikiečių patalpos 4u.gif
Atsakyti
Gal kas jau užsirašėt į mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2006 04 01, 21:05)
Gal kas jau užsirašėt į mokyklą?

Aš parašiau prašymą ir į Vienuolio, ir į Filaretų pradinę. Balandžio 8-ą bus aišku ar priims mus į Filaretų, jei ne - tada eisim į Vienuolio tartis. Gerlenda, o tu, kai pasistatysi namą (skaitau statybininkių pokalbius, nes patys statomės), galvoji pervesti kitur saviškį, ar vežiosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 04 02, 09:44)
Aš parašiau prašymą ir į Vienuolio, ir į Filaretų pradinę. Balandžio 8-ą bus aišku ar priims mus į Filaretų, jei ne - tada eisim į Vienuolio tartis. Gerlenda, o tu, kai pasistatysi namą (skaitau statybininkių pokalbius, nes patys statomės), galvoji pervesti kitur saviškį, ar vežiosi? blush2.gif

Turėsiu pervesti į Jėruzalės mokyklą ax.gif
Atsakyti
Mano vaikai lanke A.Vienuolio mokykla,bet as juos is tos mokyklos pervedziau i kita.Nors mano vaikai ir gerai mokynosi ten,bet man nepatiko labai daug kas pirma mokytoju atsakingumas vaiko atzvilgiu ir taip daug dalyku susijusiu su visokiomis rinkliavomis ir dar daug visko...mano zinioje kiekvienais metais ten ateina daug vaiku,bet ir daug iseina
Atsakyti
QUOTE(Kettle @ 2006 04 05, 23:39)
Mano vaikai lanke A.Vienuolio mokykla,bet as juos is tos mokyklos pervedziau i kita.Nors mano vaikai ir gerai mokynosi ten,bet man nepatiko labai daug kas pirma mokytoju atsakingumas vaiko atzvilgiu ir taip daug dalyku susijusiu su visokiomis rinkliavomis ir dar daug visko...mano zinioje kiekvienais metais ten ateina daug vaiku,bet ir daug iseina

O į kurią pervedei?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal yra kokių najienų? Gerlenda, kaip pavyko susitarti, į kurį filialą jus priėmė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 05 28, 11:17)
Sveikos 4u.gif Gal yra kokių najienų? Gerlenda, kaip pavyko susitarti, į kurį filialą jus priėmė? 4u.gif

Mes lankysim mokykla amerikieciu mokykloje.
O kur saviskius vesi, ar prieme i Filaretus?
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2006 05 28, 17:14)
Mes lankysim mokykla amerikieciu mokykloje.
O kur saviskius vesi, ar prieme i Filaretus?

O koks adresas tos amerikiečių mokyklos? Važiuočiau ryt apžiūrėt, gal padės apsispręst doh.gif Ir gal žinai iki kelių praiilginta dirba?
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 05 28, 18:19)
O koks adresas tos amerikiečių mokyklos? Važiuočiau ryt apžiūrėt, gal padės apsispręst doh.gif Ir gal žinai iki kelių praiilginta dirba?

Amerikeiciu atrodo Subaciau ar Misionieriu nezinau kuriai gatvei priklauso, bet ta mokykla stovi tarp dvieju sustojimu jei vaziusiu nuo stoties 34, tarp misionieriu ir subaciaus sustojimu, teritorija aptverta ir kaip man tai labai patogu nes per nauja kelia pastate tilta, tai vaikui net nereikes kelio pereit, tik tilta mirksiukas.gif
Papildyta:
Prailginta atrodo iki 18 val. (darzeluje skelbimas kabejo) bet ji mokama 100 Lt

O koki darzeli baiget?
Atsakyti