Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietija

QUOTE(Medinis @ 2007 10 20, 15:12)
Asmeniškai man Berlyne niekas nepaliko įspūdžio.

man irgi. Po visų kitų Vokietijos miestų ir miestelių (ypač pietinės Vokietijos dalies ), Berlynas toks šaltas ir niūrus atrodo

Sveki visi,

ar grazus Berlynas priklauso nuo to su kuo ir kur eini tongue.gif jeigu su turistine kelione tai nieko gero nepamatysi, jie ten greit apibega kokias 10 vietu, tratatatata, ir zmones nieko nepamena ir nieko gero nemato.

gyvenu Berlyne 7 metai, dar nesugebejau visko apziuret, rumai, pilys, parkai, gyvunija,sodai ir t.t. man prireiks dar maziausiai tiek pat kad bent jau didziaja dali pamatyciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2009 07 30, 14:35)
Sveikutes,
reiketu pagalbos keletu klausimu.
Kaip supratau i Heide Parka issiperki viena bilieta ieinant ir gali lankytis kur nori? visuose atrakcionuose? mes vaziuojame su mazge, tad idomu ar nebus jai per sunku ten visa dienele.
4u.gif

Taip, visai dienai, ir eini, kur nori. Tik jei vaikas iki 1,10m ugio mazdaug, tai mazai kur tokiam maziukui suptis teleis... Tad eilese kad ir kartu galesit su seimynele stovet, taciau vienu kartu visi i karusele sulipt negalesit, teks kazkam mazaja priziuret ir sulaukt kol seimynele pasisups. Aisku mazuosius tos eiles vargina... bet, jei jusu pagrindinis tikslas yra ten pabut, o ne visas karuseles visiems apeit, tai mazajai tikrai, manau, nenusibos - ras ka paveikt, jei nelis, aisku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 08 18, 17:09)
Taip, visai dienai, ir eini, kur nori. Tik jei vaikas iki 1,10m ugio  mazdaug, tai mazai kur tokiam maziukui suptis teleis... Tad eilese kad ir kartu galesit su seimynele stovet, taciau vienu kartu visi i karusele sulipt negalesit, teks kazkam mazaja priziuret ir sulaukt kol seimynele pasisups. Aisku mazuosius tos eiles vargina... bet, jei jusu pagrindinis tikslas yra ten pabut, o ne visas karuseles visiems apeit, tai mazajai tikrai, manau, nenusibos - ras ka paveikt, jei nelis, aisku... smile.gif

butent heide parke yra labai daug ka veikti maziems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mukumuku @ 2009 07 30, 16:42)
O į kokį miestą važiuoji ? kur ta stovykla bus? Kur žadi apsiprekint.
Matai aš esu žalia  blush2.gif  , važiuosim pirmą kart. Tai nete ieškaus begalės info, skaitau komentarus ir t.t..
Gal žinai tiklių adresų kur galima būtų apsišopinti mirksiukas.gif ?
Labai būsiu dėkinga.

Vienas artimesniu uz Berlyno - A10, cia nemazai nuorodu ir su parduotuviu sarasais.
http://www.google.lt...mp;q=a10 Berlin
Papildyta:
O siaip tai, kaip jau rase, kiekvieno didesnio miesto centre yra Karstadt, Kaufhof(rubai, zaislai, indai.........), daugelyje didesniu prekybos centru ir t.p. miesto centre C&A, H&M (rubai). Pasitaiko prie centru ar siaip kur atokiai kik, takko, femily - nedideles parduotuveles. Didesniu daiktu buiciai - Ikea, Racio... Cia ziurint kam ko reikia ir kokios kokybes reikia... O geros akcijos ne visad ir visur buna smile.gif - kaip kur pataikai doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 19 rugpjūčio 2009 - 08:06
Berlyne, tai man atrodo, nueiti galimą į tą pagrindinę aikštę Alexander platz ir tada jau tik spėk apeidinėt visas parduotuves... biggrin.gif

O aš dabar paklausiu, kur Frankfurte galima shoppingą daryt..? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal zinote kiek kainuoja Berlyne tie turistiniai bilietukai transportui ir muziejams, ir kur juos isigyti? geriau butu nuoroda, kur butu galima apie juos pasiskaityti smulkiau cool.gif
Atsakyti
Transporto bilietukai ta prasme tie kur nusipirkus galima visa diena visu transportu vazinet? biggrin.gif
Tai jie kainuoja 6,10 euro. smile.gif O isigyt ju galima turizmo agenturose smile.gif

QUOTE(sleepy hat @ 2009 08 23, 11:39)
dekui, o kaip jie vadinasi?  ax.gif

Parasyta ant jos buna "Tageskarte Regeltarif". Tai turbut taip it vadinas smile.gif Bet seip agenturoj tiesiog galit sakyt, kad jums reikia transporto bilieto visai dienai, tikrai zinos.. smile.gif
Atsakyti
Labai reikia skubios informacijos apie tai, ar toli Berlyno centrine autobusu stotis nuo centrines gelezinkelio stoties (Europaplatz 1) ir nuo centro? Is anksto aciu.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2009 08 19, 09:05)
Vienas artimesniu uz Berlyno - A10, cia nemazai nuorodu ir su parduotuviu sarasais.

galiu pasakyti kad ten viskas gerokai brangiau, geriau kelis km pavaziuoti iki kokio miestelio ir ten apsipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 27, 19:38)
Sveikutes, as splai vaziuosiu keliom dienom i Bremena, tai laukiu nesulaukiu, girdejau, kad tai grazus miestas ax.gif

labai norejome ir mes ten nuvykti buvom heides parke bet del asmenisku priezasciu iki brememo nedavykom. seip ten labai grazu is perskaitytu pasakojimu..
Atsakyti
Noriu patarimo skridusių į Frankfurt (Hahn) oro uostą - kaip patogiausia iš jo būtų nuvykti į Frankfurtą prie Maino? Tikslas - po to vykti į Miuncheną. Tikriausiai iš Hahno į Miuncheną tiesiogiai traukiniai nevažiuoja, tai vat ir reikia info kaip būtų geriausia ir greičiausia ax.gif
Būčiau dėkinga už idėjas 4u.gif
Atsakyti
Po dviejų Dresdene praleistų savaičių galiu pasakyti, kad gan įspūdingas miestas sugražia istorija. labai patiko senamiestis, patogus susisiekimas, verta aplankyti Zwinger, Semper Oper ir t.t. Tik gaila, kad nuolaidos buvo skurdžios.
Atsakyti