Na man irgi reiks bilietus i Heide parka pirkt. Pasakykit is buvusiu ten, ar internetu pirkt pigiau gaunasi? Semyninis bilietas 89EUR internetu, o kiek reikia moket vietoje?
QUOTE(chiki-piki @ 2010 04 03, 01:04)
Gal kas man gali paaiskint.
Noriu rezervuoti Heide-Park Resort Holiday Camp kai ziurejau per booking.com parasyta kad i kaina ieina pusryciai. O kai pradejau rezervuoti cia apie pusrycius nei zodzio. Ir dar kaip supratau uz patalyne 4,5euro reikia moketi. Ir dar galima uzrezervuoti biletukus i Heide parka pigiau. Tai paspaudziau, kad man reikes 2-ju biletuku ir kambari, visas duomenis surasiau, bet kreditkes duomenys nereikejo rasyti. Tai as taip ir nesupratau ar bus man jis rezervuotas ar ne? Ar priklauso pusryciai? Ir kaip man biletukus paimti jei atvyksim ispat ryto, o chek-in tik nuo 16val.
Ir dar kai suvedziau man reikiama data ismete kambari uz 47euru, o cia raso kad kaina 34euro
Nieko nesuprantu

Ir dar kai suvedziau man reikiama data ismete kambari uz 47euru, o cia raso kad kaina 34euro
Nieko nesuprantu

Gal mano pasakojimas pades

Mes uzpernai nakvojom Holiday Camp'e.Kaip ir jums,mums rase,kad pusryciai kainuoja papildomai,bet nuvykus moket papildomai nereikejo.Pusryciai buvo iskaiciuoti.
Patalyne mokama,bet mes vezemes savo,tai nemokejom.
Bilietukus pasiimsit vietoj.Mes buvom nerezervave,bet nuvykus pasiule.Buvo po pora euru pigiau.Bilietus pasiimsit ryte,o namuka gausit vakare

Mes buvom rezervave 3vieti namuka,nes dar 2 mazus vaikus vezemes,tai dave mums namuka tik su 3lovom

Tik keista,kad kreditines duomenu nereikejo

Na,jei gausit patvirtinima,tai viskas reiskia ok

QUOTE(mamaSandra @ 2010 04 02, 21:00)
Patarkit kur butu idomu apsilankyt su seima Siaurineje Vokietijoje, aplink Bremena, Haburga.
Kol kas planuose Heide parkas, Serengeti parkas, Pats Bremeno senamiestis.
Gal parekomenduosit dar ka nors? Skaiciau, kad Liubeko miestas grazus, gal dar ka nors pasiulytumet?
Kol kas planuose Heide parkas, Serengeti parkas, Pats Bremeno senamiestis.
Gal parekomenduosit dar ka nors? Skaiciau, kad Liubeko miestas grazus, gal dar ka nors pasiulytumet?
Dar sąrašiuką papildyčia Schwerin pilimi
O šiaip naudingos info yra http://www.vokietija.travel puslapyje (dalis lietuviškai, dalis anglų kalba)
QUOTE(akvilevile @ 2010 04 14, 10:48)
Dar sąrašiuką papildyčia Schwerin pilimi
O šiaip naudingos info yra http://www.vokietija.travel puslapyje (dalis lietuviškai, dalis anglų kalba)
Schwerin'o pili jau itraukem i lankytinu objektu sarasa

ar esat kas buve siose pilyse:
Hämelschenburg Castle, Emmerthal
Bückeburg Palace
Jos viena nuo kitos ~40km, ir ~200km nuo Bremeno
Ar verta ten vaziuot? gal nuotraukose jos atrodo ispudingiau nei is tiesu?
QUOTE(mamaSandra @ 2010 04 15, 17:48)
Schwerin'o pili jau itraukem i lankytinu objektu sarasa
Bückeburg Palace

Bückeburg Palace
mes praejusia vasara pravaziuodami buvom uzsuke i Hämelschenburg

QUOTE(mamaSandra @ 2010 03 22, 13:35)
na taip, informacijos apie kambarius, pensionatus tai radau, galu gale yra dar ir www.pension.de bet kad kiek kam uzklausimus parasiau - niekas neatraso
arba angliskai nemoka, arba nenori rasinet...o paskambint ir pakalbet vokiskai pati nemoku
va ir dilema

arba angliskai nemoka, arba nenori rasinet...o paskambint ir pakalbet vokiskai pati nemoku

va ir dilema

Su anglu Vokietijoje sunku. Aš kai rašiau, tai pirma rašiau vokiškai- paprašiau pirmam laiškui draugės pagalbos, o paskui naudojausi vertėju ir prašiau kas gali, atasakyti angliškai. Kas mokėjo - atsakė, bet tokių buvo labai nedaug
QUOTE(Aruna @ 2010 04 16, 10:40)
Su anglu Vokietijoje sunku. Aš kai rašiau, tai pirma rašiau vokiškai- paprašiau pirmam laiškui draugės pagalbos, o paskui naudojausi vertėju ir prašiau kas gali, atasakyti angliškai. Kas mokėjo - atsakė, bet tokių buvo labai nedaug
Na man atrase keli angliskai. Taciau dauguma atrase vokiskai, kad mano norimu metu visi namukai uzimti...
Taigi keleta nusiziurejau variantu, ale kainos kandziojasi...
Naktis 5 asmenu seimai (is kuriu vienas kudikis) nakciai 70 eur + 30 eur tvarkymo mokestis isvykstant.
Tai kazkaip daugoka atrodo. Bet vertinant tai, kad paprastas viesbucio kambarys 4 asm. nakciai kainuoja 50 eur, o cia apartamentai (virtuve su valgomuoju + svetaine + 2 miegamieji, ~100m2 + terasa sode), tai atrodo kaip ir normalu.
Kavinese valgyt planuojam minimaliai, vaikai priprate prie naminio maisto, o ir kainos kavinej 4 zmonems uz pietus ~80 eur...
Todel variantas su virtuvele atrodo viliojanciai, galvojam bent jau ant maisto pataupysim...
QUOTE(wolke7 @ 2010 04 16, 18:36)
o serengeti park ne geriau?
Gal buvot? galetumete palyginti kuris geriau?
norejau patarimu is neseniai buvusiu vokietijoje, gal galite patarti ka galima pigiau isigyti vokietijoje, turiu galvoje kava, miltelius, pampersus
dekoju labai kas atsakysite

QUOTE(georgiana @ 2010 04 26, 09:17)
norejau patarimu is neseniai buvusiu vokietijoje, gal galite patarti ka galima pigiau isigyti vokietijoje, turiu galvoje kava, miltelius, pampersus
dekoju labai kas atsakysite 

saldumynus

QUOTE(georgiana @ 2010 04 26, 09:17)
norejau patarimu is neseniai buvusiu vokietijoje...
Visus isvardintus + vyno