Įkraunama...
Įkraunama...

Santuoka su Musulmonu

QUOTE(tasha @ 2010 09 01, 18:10)
O ko cia istorija dometis? Kryziaus karai buvo pries simtmecius  unsure.gif  O va musulmonai vis dar zudo ir ne nemano keistis, liko uzstrige viduramziuose unsure.gif

Musulmonai nezudo (kaip kad zude inkvizicija). Zudo teroristai del toli grazu ne religiniu priezasciu. Negalima deti lygybes zenklo tarp to, kas vyko viduramziais ir to, kas vyksta dabar.

Daugumos musulmonu teroristu ispuoliu (beje, pasmerktu Pasaulio musulmonu bendruomenes) yra atsakas i vakaru karinius veiksmus musulmonisku valstybiu teritorijose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.M.: 04 rugsėjo 2010 - 00:32
Jei seima misri vaikas abieju raligija zinos, o kuri religija bus priimtinesne vienas Dievas te zino g.gif

Pati gyvenu su musulmunu dar nei vieno nenuzude lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 07 rugsėjo 2010 - 08:12
http://www.technolog...u...83/3091&l=3
Atsakyti
Nėr ko stebėtis vien iš kažkokių radikalų islamistų, kurie smarkiai nukrypę nuo tikrojo tikėjimo.Visam baltam pasauly yra žiauraus smurto priėš moteris ir vaikus. Visur esama psichiškai nesveikų sadistų. Taigi, nereik varyt ant musulmonų.
Atsakyti
Negerai, kai šeimoje skirtingos religijos... O dar kai po skyrybų iš motinų vaikus atiminėja... g.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Nova @ 2010 01 28, 17:13)
Triniti, zinau. Bet su giliai tikinciu ir praktikuojanciu musulmonu katalikei sunkoka gyventi, nes yra labai daug dalyku, su kuriais reikia taikytis. Del to ir vyksta visi nesutarimai...

Tai yra be galo skirtingos kultūros, auklėjimas ir t.t. Viskas yra kitaip.. Neįmanoma, kad nekiltų nesutarimų, nebent moteris turi būti ne žmogus, o robotas doh.gif O dauguma ir keičia tikėjimą visai ne dėl savo vidinių įsitikinimų ir pasikeitimų, o tik dėl vyro. Nesąmonė kažkokia!!! Ko vertas tada išvis bet koks tikėjimas unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos net juokiausi skaitydama tokias blogas nuomones apie musulmonus pati su keliais bendrauju taip pat ir drauge ruosiasi tapti vieno musulmono zmona ir apie juos galeciau atsiliepti tik gerai, cia lietuviam katalikam vyram reiktu is ju pasimokyt kaip reikia gerbi moteris, tevus ir asvo artimuosius.

jai keli teroristai ir yra musulmonu tikejimo daugelis tai dar nereiskia kad visi musulmonai toki
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 10 15, 23:28)
Sveikos net juokiausi skaitydama tokias blogas nuomones apie musulmonus pati su keliais bendrauju taip pat ir drauge ruosiasi tapti vieno musulmono zmona ir apie juos galeciau atsiliepti tik gerai, cia lietuviam katalikam vyram reiktu is ju pasimokyt kaip reikia gerbi moteris, tevus ir asvo artimuosius.

jai keli teroristai ir yra musulmonu tikejimo daugelis tai dar nereiskia kad visi musulmonai toki

man irgi juokas ima iš visų nuomonių. Čia rašančios garantuoju- nepažįsta nė vieno musulmono. Kitaip į mūsų lietuvius vyrus pradedų žiūrėt labai kreivai. Jos net nežino, ką reiškia tikra pagarba moteriai.
Atsakyti
Gyvenu su musulmonu,auginam suneli,bet teketi nesiruosiu,kariauju istisai del vaiko apipjaustymo.Apsurdas sveika vaika pjaustyti.Vaikas su mano pavarde,pasa gausim Lietuviska,nes Vokietija neduoda,reikia isgyvent legaliai 8 metus norint gauti.
Atsakyti
QUOTE(SimonaV @ 2010 11 20, 14:15)
Gyvenu su musulmonu,auginam suneli,bet teketi nesiruosiu,kariauju istisai del vaiko apipjaustymo.Apsurdas sveika vaika pjaustyti.Vaikas su mano pavarde,pasa gausim Lietuviska,nes Vokietija neduoda,reikia isgyvent legaliai 8 metus norint gauti.

Jei labiau pasidomėtumėte kodėl jie atlieka tuos apipjaustymus, tuomet tai neatrodytų taip baisu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2010 09 07, 10:11)
Pati gyvenu su musulmunu dar nei vieno nenuzude lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(Giedre.P @ 2010 10 16, 11:40)
man irgi juokas ima iš visų nuomonių. Čia rašančios garantuoju- nepažįsta nė vieno musulmono. Kitaip į mūsų lietuvius vyrus pradedų žiūrėt labai kreivai. Jos net nežino, ką reiškia tikra pagarba moteriai.

butent!!! esu susizadejusi su ALEVI musulmonu ir neiskeisciau i nieka! Pagarba, meile motinai ir seimai pasako viska... moteris jiems sventas dalykas, jis man ne toleto valyt neleidzia lotuliukas.gif

QUOTE(SimonaV @ 2010 11 20, 15:15)

as vien del to sunelio busimos zmonos ta padaryciau lotuliukas.gif daug higieniskiau...
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2010 11 26, 01:43)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
butent!!! esu susizadejusi su ALEVI musulmonu ir neiskeisciau i nieka! Pagarba, meile motinai ir seimai pasako viska... moteris jiems sventas dalykas, jis man ne toleto valyt neleidzia lotuliukas.gif
as vien del to sunelio busimos zmonos ta padaryciau  lotuliukas.gif daug higieniskiau...

jokia religia ar pan. nepadaro zmogaus isskirtiniu, jis kaip ir visi kiti tures kaip teigiamu taip ir neigiamu savybiu...jei jis aisku nera sventasis rolleyes.gif tiesiog jus kol kas tu neigiamu matyti nenorit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2010 11 26, 01:43)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
as vien del to sunelio busimos zmonos ta padaryciau  lotuliukas.gif daug higieniskiau...

Čia kalbančios su abejonėm tikrai net nežino, kad vyro apipjaustymas apsaugo žmoną nuo gimdos kaklelio vėžio, nuo kurio moterų mirštamumas- vienas didžiausių pasaulyje. Tai ką dabar pasakysit?? tongue.gif Apie higieną ir dar kai kuriuos dalykus net diskutuot neverta. Neveltui senovės žmonės pripažino šios proceduros reikšmę.
Atsakyti