Įkraunama...
Įkraunama...

Santuoka su Musulmonu

QUOTE(bronele @ 2010 11 26, 01:43)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
butent!!! esu susizadejusi su ALEVI musulmonu ir neiskeisciau i nieka! Pagarba, meile motinai ir seimai pasako viska... moteris jiems sventas dalykas, jis man ne toleto valyt neleidzia lotuliukas.gif
as vien del to sunelio busimos zmonos ta padaryciau  lotuliukas.gif daug higieniskiau...

Turkai apipjauste vaika 11 metu ir gavo uzdegima vaikas,teko rimta operacija daryt.Mano draugas musulmonas nusileido man,mes susitvarkem dokumentus vedyboms baznycioje ir vaika pakrikstysim.Jis pasake,kad mane myli ir padarys del manes,bet savo Tikejimo neissizades.To as ir nereikalauja,o apipjaustytas vaikas automatiskai musulmonas yra,issiskyrusi gali netekti vaiko.Mes gyvenam europoje ir higieniskiausia yra praustis.Yra tam vanduo ir muilas.Ne Afrikoje randames.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2010 11 21, 13:42)
Jei labiau pasidomėtumėte kodėl jie atlieka tuos apipjaustymus, tuomet tai neatrodytų taip baisu  mirksiukas.gif

Daug varciau internete.Daug ir mirusiu vaiku nuo to pjaustymo yra arba psichines traumas gauna.Gimdziau ne tam,kad vaika traumuociau skausmuose.Jis man rode korane ,kad Religija reikalauja apipjaustyti,o tai reiskia,kad Korane daug smurto.jei moteri uz neistikimybe gali nuplakti arba vyra.Didziausia nesamone.Aciu Dievui mano draugas nesilaiko savo tradiciju visai.Nei Ramadano,nei meldziasi,isgeria ir vyno ir viskio.Svencia Kaledas su manim kartu,aisku db tryse,nes sunelis yra.Gyvenam europietiskai.Nesioju trumpa sijona,pats nupirko.Kiek siuliau susirasti musulmone moteri kaip antra zmona,deja atsisake.Ne visi vienodi musulmonai.Jei imamas su juoda kepure,tai labai grieztas Tikejimas,o jei balta kepure,tai nera perdaug grieztas.Ir jis sake,jei as nenoriu nieko nepjaustys.Notariskai patvirtinom dokumenta,kad viska ka bedarysim spresim kartu.Net kunigas sako kokia Religija bebutu krikscioniu,ar Islamo,ar zydu,visi tuo paciu Dievu tikim,tik krikscionys Tikejima sulengvino,atleidziau ziuret pradejo,nei Islamo.Pvz.pas ju moterys yra smerkiamos,jei atsigula i lova pries vedybas.Europoje jie nekreipia demesio,o is musulmoniu reikalauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 27 lapkričio 2010 - 13:19
QUOTE(SimonaV @ 2010 11 27, 12:58)
o apipjaustytas vaikas automatiskai musulmonas yra

nesupykite, bet tuomet kurioje vietoje yra zydai, kurie irgi yra apipjaustomi? ir apie koki jus barbariska apipjaustyma kalbate, juk tai daro urologai operacinese, kur yra sterilu, kalbu ne del to, kad pateisinciau, suprantu jus nenorite ir jums to nereikia ir viskas puiku, kai su savo antra puse del to sutariate, o tiems, kurie to nori juk siais laikais kaip sakote ne afrikoje gyvename, ne koks kaimo iamamas apipjaustymus daro (nors turbut ir tokiu atveju pasitaiko), bet tevai gali rinktis urologo atliekama operacija ligoninese...
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 11 27, 15:16)
nesupykite, bet tuomet kurioje vietoje yra zydai, kurie irgi yra apipjaustomi? ir apie koki jus barbariska apipjaustyma kalbate, juk tai daro urologai operacinese, kur yra sterilu, kalbu ne del to, kad pateisinciau, suprantu jus nenorite ir jums to nereikia ir viskas puiku, kai su savo antra puse del to sutariate, o tiems, kurie to nori juk siais laikais kaip sakote ne afrikoje gyvename, ne koks kaimo iamamas apipjaustymus daro (nors turbut ir tokiu atveju pasitaiko), bet tevai gali rinktis urologo atliekama operacija ligoninese...

nu manau visur pjausto chirurgai,bet nevisi vaikai gyja vienodai,o ispradziu jis nesutiko,tai pasiuliau nutraukti gyvenima kartu ir susirasti musulmone,kuri viska daro ka pageidauja vyras.Mano nuomone tokia ir man tiesiog neidomu ,kad tu ar kuri kita pjausto vaikus,ne man teisti zmones,yra tam Dievas.Ir zydai pjausto del Religijos ir musulmonai,o krikscionys pjausto tada,kai to tikrai reikia,o ne sveika vaika.Tai tegul jie sau apsipjauna dar karta ,suzinos koks malonumas.Nebenoriu kalbeti apie tuos apipjaustymus.Ziauru klausytis.net daktaras pasake neliesti,nes vaika turesiu rimtai operuoti.Jeigu ispradziu tiek riejomes,kad pasakes buvo net jei numirs tai darys,kas per zmones isgamos.Pas juos yra nuodeme vaika neapipjaustyti,siaubinga.Cia ziuriu gerai pudrina smegenis kitoms,as esu atsargi,nes jie megejai pavogti vaikus.Issiveza ir nebegrazina.Atsarga gedos nedaro.Uztat Vokietija ir neduoda leidimo kol nepatikrino dokumentu,kad nebutu padirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 27 lapkričio 2010 - 20:20
QUOTE(SimonaV @ 2010 11 27, 21:10)
nu manau visur pjausto chirurgai,bet nevisi vaikai gyja vienodai,o ispradziu jis nesutiko,tai pasiuliau nutraukti gyvenima kartu ir susirasti musulmone,kuri viska daro ka pageidauja vyras.Mano nuomone tokia ir man tiesiog neidomu ,kad tu ar kuri kita pjausto vaikus,ne man teisti zmones,yra tam Dievas.Ir zydai pjausto del Religijos ir musulmonai,o krikscionys pjausto tada,kai to tikrai reikia,o ne sveika vaika.Tai tegul jie sau apsipjauna dar karta ,suzinos koks malonumas.Nebenoriu kalbeti apie tuos apipjaustymus.Ziauru klausytis.net daktaras pasake neliesti,nes vaika turesiu rimtai operuoti.Jeigu ispradziu tiek riejomes,kad pasakes buvo net jei numirs tai darys,kas per zmones isgamos.Pas juos yra nuodeme vaika neapipjaustyti,siaubinga.Cia ziuriu gerai pudrina smegenis kitoms,as esu atsargi,nes jie megejai pavogti vaikus.Issiveza ir nebegrazina.Atsarga gedos nedaro.Uztat Vokietija ir neduoda leidimo kol nepatikrino dokumentu,kad nebutu padirbti.

Ar jūs bent galvojate ką čia rašot? lotuliukas.gif
Jeigu jau tokie baisūs tie musulmonai, tai ko pati būnate su vienu iš jų?
Nėra tas apipjaustymas toks baubas. Pavyzdžiui JAV dažnai atliekamas apipjaustymas, ir visai ne dėl religinių priežasčių.

Daugkartiniai tyrimai patvirtino, kad varpos vėžiu musulmonai ir žydai serga rečiau nei kitų tautų atstovai, o gimdos kaklelio vėžys 5 kartus dažniau sutinkamas ten, kur vyrai neapipjaustomi.
Kitas faktas, kad lytinėmis ligomis dažniau serga neapipjaustyti vyrai. Gonorėja jie serga du kartus, o sifiliu ir grybelinėmis ligomis – 5 kartus dažniau nei apipjaustytieji.
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2010 11 28, 02:25)
Ar jūs bent galvojate ką čia rašot?  lotuliukas.gif
Jeigu jau tokie baisūs tie musulmonai, tai ko pati būnate su vienu iš jų?
Nėra tas apipjaustymas toks baubas. Pavyzdžiui JAV dažnai atliekamas apipjaustymas, ir visai ne dėl religinių priežasčių.

Daugkartiniai tyrimai patvirtino, kad varpos vėžiu musulmonai ir žydai serga rečiau nei kitų tautų atstovai, o gimdos kaklelio vėžys 5 kartus dažniau sutinkamas ten, kur vyrai neapipjaustomi.
Kitas faktas, kad lytinėmis ligomis dažniau serga neapipjaustyti vyrai. Gonorėja jie serga du kartus, o sifiliu ir grybelinėmis ligomis – 5 kartus dažniau nei apipjaustytieji.

Gyvenu,nes atsisake pjaustymo,kitaip negyvenciau.Ir aciu Dievui europoje gyvenu.Pas juos ne tik vyrai apkarpyti,bet ir moterims klitoriai.Pasidomek daugiau.Amerikoje nepjausto kudikiu,atsisako ta daryti,jie veza i savo salis.Mano mama sirgo veziu,bet vyro organai nieko deti.Mityba svarbi ir nervu sistema.Del veneriniu ligu,tai pasakyciau maziau moteru reikia tureti ir nebus problemu,kadangi po 4 moteris gali tureti,ypac Afrikoje,kazin is kur ten po 15 vaiku,uztat ligos ir plinta.
Atsakyti
QUOTE(SimonaV @ 2010 11 28, 12:29)
Gyvenu,nes atsisake pjaustymo,kitaip negyvenciau.Ir aciu Dievui europoje gyvenu.Pas juos ne tik vyrai apkarpyti,bet ir moterims klitoriai.Pasidomek daugiau.Amerikoje nepjausto kudikiu,atsisako ta daryti,jie veza i savo salis.Mano mama sirgo veziu,bet vyro organai nieko deti.Mityba svarbi ir nervu sistema.Del veneriniu ligu,tai pasakyciau maziau moteru reikia tureti ir nebus problemu,kadangi po 4 moteris gali tureti,ypac Afrikoje,kazin is kur ten po 15 vaiku,uztat ligos ir plinta.

Moterų apipjaustymas Islame yra haram, ir tai daroma tik kai kuriose Afrikos šalyse, kuriose vadovaujamasi jų pačių susikurtomis tradicijomis, tada Islamas čia ne prie ko.
Būtent, kad USA atliekama apipjaustymą, ir dažnai patiems amerikiečiams, kurie nėra nei žydai, nei musulmonai.
Argi visa Afrika musulmonai? Juk žinote, kad ne. Tad reiktų imti konkrečią šalį kaip pavyzdį smile.gif . Na o pavyzdžiui palikime Afriką, ir paimkime Azijos šalį Saudo Arabija, palyginkite kiek yra sergančių ŽIV su kokia Europos šalimi. Manau nustebsi.
Reikia pasidomėti daugiau apie musulmonų gyvenimą 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 28 lapkričio 2010 - 14:16
QUOTE(Nox @ 2010 11 28, 02:25)

taip gaunasi, kad Dievas sukure vyro kuna netobulu...ir ji reikia chirurginiu budu patobulinti?
dar galiu suprasti, kai tai daroma pvz. Afrikos musulmonams, nes ten karsta, anksciau ir vanduo buvo aukso vertes g.gif bet dabar ir gyvenant Europoje ar Vokietijoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 11 28, 15:30)
taip gaunasi, kad Dievas sukure vyro kuna netobulu...ir ji reikia chirurginiu budu patobulinti?
dar galiu suprasti, kai tai daroma pvz. Afrikos musulmonams, nes ten karsta, anksciau ir vanduo buvo aukso vertes  g.gif  bet dabar ir gyvenant  Europoje  ar Vokietijoje g.gif

as nepjaustysiu niekad,nes bijau,kad viena grazia diena musulmonas nepabegtu su vaiku,kai tai dauguma padaro.Man kunigas patare Lietuvoje niekad nesugalvoti duoti vaikui Islamo Religija.Su baime gyvenu kiekviena karta.Beto jei Dievas sukure toki zmogu,reiskias jis toks turi buti.
Atsakyti
QUOTE(SimonaV @ 2010 11 28, 19:23)
as nepjaustysiu niekad,nes bijau,kad viena grazia diena musulmonas nepabegtu su vaiku,kai tai dauguma padaro.Man kunigas patare Lietuvoje niekad nesugalvoti duoti vaikui Islamo Religija.Su baime gyvenu kiekviena karta.Beto jei Dievas sukure toki zmogu,reiskias jis toks turi buti.

jei taip jums tai baisu, jei islamas toks baisus, jei musulmonai tokei baisūs, jei bijote, kad atims Jūsų vaiką ir pabėgs (nemanau, kad neapipjaustyto vaiko jis nenorės imti smile.gif) tai kam Jūs su juo ir kam gimdėte jo vaiką, pasiryžote gyventi tokioje baimėje? Yra toks gyvenimo dėsnis: baimė pritraukia tai ko bijote ir anksčiau ar vėliau mūsų baimės tampa realybe, todėl reikia gyventi kaip įmanoma mažiau visko bijant.
Atsakyti
QUOTE(SimonaV @ 2010 11 28, 19:23)

Simona, man tai keista labai (kaip ir pries tai pasisakiusiai narei) - jus taip nusiteikusi pries viska, kas yra islame, ir vis tiek palaiket santykius su musulmonu, pagimdet vaika g.gif Turetu buti labai sunku gyventi tokioje baimeje. Nebent iki sutinkant jusu vyra/drauga visiskai nieko nezinojote apie islama?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 11 28, 15:30)
dar galiu suprasti, kai tai daroma pvz. Afrikos musulmonams, nes ten karsta, anksciau ir vanduo buvo aukso vertes  g.gif  bet dabar ir gyvenant  Europoje  ar Vokietijoje g.gif

Dėl tobulumo, tai čia keblus klausimas. Lyginant su Dievu (swt) žmogus nėra tobulas ir niekada nebus. Tačiau kita vertus mes sukurti taip, kaip turi būti. Žmogus gali atlikti viską, kas reikalinga išgyvenimui.
I klausimą kodėl padaryta taip, o ne kitaip, atsakymą žino tik Dievas (swt), kai kurie dalykų žmogus tiesiog negali suprasti. Tai yra išbandymas tikėjimui.
smile.gif
Atsakyti