QUOTE(SimonaV @ 2010 11 27, 21:10)
nu manau visur pjausto chirurgai,bet nevisi vaikai gyja vienodai,o ispradziu jis nesutiko,tai pasiuliau nutraukti gyvenima kartu ir susirasti musulmone,kuri viska daro ka pageidauja vyras.Mano nuomone tokia ir man tiesiog neidomu ,kad tu ar kuri kita pjausto vaikus,ne man teisti zmones,yra tam Dievas.Ir zydai pjausto del Religijos ir musulmonai,o krikscionys pjausto tada,kai to tikrai reikia,o ne sveika vaika.Tai tegul jie sau apsipjauna dar karta ,suzinos koks malonumas.Nebenoriu kalbeti apie tuos apipjaustymus.Ziauru klausytis.net daktaras pasake neliesti,nes vaika turesiu rimtai operuoti.Jeigu ispradziu tiek riejomes,kad pasakes buvo net jei numirs tai darys,kas per zmones isgamos.Pas juos yra nuodeme vaika neapipjaustyti,siaubinga.Cia ziuriu gerai pudrina smegenis kitoms,as esu atsargi,nes jie megejai pavogti vaikus.Issiveza ir nebegrazina.Atsarga gedos nedaro.Uztat Vokietija ir neduoda leidimo kol nepatikrino dokumentu,kad nebutu padirbti.
Ar jūs bent galvojate ką čia rašot?
Jeigu jau tokie baisūs tie musulmonai, tai ko pati būnate su vienu iš jų?
Nėra tas apipjaustymas toks baubas. Pavyzdžiui JAV dažnai atliekamas apipjaustymas, ir visai ne dėl religinių priežasčių.
Daugkartiniai tyrimai patvirtino, kad varpos vėžiu musulmonai ir žydai serga rečiau nei kitų tautų atstovai, o gimdos kaklelio vėžys 5 kartus dažniau sutinkamas ten, kur vyrai neapipjaustomi.
Kitas faktas, kad lytinėmis ligomis dažniau serga neapipjaustyti vyrai. Gonorėja jie serga du kartus, o sifiliu ir grybelinėmis ligomis 5 kartus dažniau nei apipjaustytieji.