QUOTE(p. Kikimora @ 2007 08 21, 16:25)

negirdėjau tokios

nors moralinės teologijos kursą kaip ir praėjau
o grožis čia jau kaip kam.. nematau nieko gero tame. ir apie vaikus kuriant šeima priimtina galvoti, ar ne? ypač turint omeny kad religijos labai rimtai į tai žiūri.
neisizeisk, kikimora, bet tavo pasisakymai man dvelkia fanatizmu. ne musulmonisku tik
esu evangelike, vyras katalikas, bet jo seima nepraktikuojanti, nors jis tiki, bet i baznycia nevaiksto, as saikingai praktikuoju, bet Dievas (ne religija, o Dievas), man labai svarbu. tu pamirsai svarbiausia dalyka (gal trukdo kanonu uzdanga?) - Dievas yra Meile. o vaikai gime is meiles - yra Dievo vaikai.
Papildyta:
QUOTE(piene78 @ 2007 08 22, 11:33)
Na, matau jus esate tikra dogmatike, kas Kristaus laikais atitiktu fariziejus. As vis del to kataliku baznycioje akcentuociau Kristaus mokyma apie MEILE, Kristus buvo labai tolerantiskas ir nieko nesmerkdavo, tuo tarpu dogmu laikantis kaip taisykliu, atsisakoma vieno svarbiausiu krikscionybes principu MEILES. TIKETI SU MEILE si reikalavima labai akcentavo ir popiezius JONAS PAULIUS II, jo deka taip pat ir buvo pasiektas dialogas tarp ivairiu religiju, ju tarpe ir kataliku su musulmonais.
O tas pacias religines dogmas galima aiskinti labai ivairiai, priklauso nuo zmogaus, gali paraidziui skaityti, gali dogma taikyti kartu su MEILE IR TIKEJIMU, o tai ir daro tokie kunigai kaip Saulaitis, kuris is to pinigu tikrai nekaupia