Įkraunama...
Įkraunama...

Santuoka su Musulmonu

QUOTE(Nox @ 2011 02 12, 18:33)
Iranas yra šiitiška valstybė. Tiesa, kad ten yra įvairių problemų. Pavyzdžiui, yra leidžiamos "laikinos santuokos" , atvirai sakant dalis jų tiesiog "legali prostitucija".

ar laikinos santuokas savo noru yra sudaromos?
Atsakyti
QUOTE(In- @ 2011 02 12, 19:41)
na kodelgi as anglijoje drabuziu parduotuve h and m maciau visiskai musulmoniskai juodai tik veiduku juodu apsiredziusia mergina dirbant kasininke pardaveje prie vienos is dvieju kasu  g.gif

hmmmm
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2011 02 12, 20:58)
ar laikinos santuokas savo noru yra sudaromos?

Na kaip ir įprastos santuokos, kaip kas nori taip tuokiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 12 vasario 2011 - 20:49
nemanau kad kas kaip nori tas taip tuokiasi.
Atsakyti
Sveikos:) labai patiko sis pasisakymas:
QUOTE(Gunes @ 2011 02 11, 19:29)
dar norejau sugrizit prie skaros temos.
mano nuomone jei moteris skarota, ji automatiskai suvarzyta, nors jos visos sako kad ne, kad tai ju valia ir noras.
bet skarota moteris negali linksmintis diskotekoje, ar Ibizoje sau papludimyje megautis saule su bikiniu. ar galu gale kad ir ziema nueiti i baseina (aisku kitos eina su tais burkini vadinamais). zodziu nelabai koks gyvenimas.... doh.gif
ir nezinau kaip arabu salyje, bet europoje jos nelabai ir kur darbo vietos turi, kad ir pardaveja (aisku jeigu ne koks turkiskas arabiskas turgus).
kas joms lieka , tik skaniai gaminti ir vaiku uzpakalius slusotyti:))

Aš nemusulmonė, ir neskarota, bet mano gyvenimo kokybe ne laso nepablogetu, jei neiciau i klubus, nesideginciau su bikini, i chloruotus baseinus irgi jei nenueiciau, ne beda butu schmoll.gif
va del darbu tai nezinau, apskritai dabar ir europoj ir ne europoj sunku rasti darba, o, ar diskriminuoja praktikuojancias musulmones, nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aganju @ 2011 02 13, 18:53)
Aš nemusulmonė, ir neskarota, bet mano gyvenimo kokybe ne laso nepablogetu, jei neiciau i klubus, nesideginciau su bikini, i chloruotus baseinus irgi jei nenueiciau, ne beda butu schmoll.gif

o kas kliudo neiti?
problema - pasirinkimo nebuvime - jeigu nori, ir neleidžia.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 02 13, 20:55)
o kas kliudo neiti?
problema - pasirinkimo nebuvime - jeigu nori, ir neleidžia.

drinks_cheers.gif visiškai sutinku,aš taip pat neinu į klubus,bet gali būti laikas ,kad užeis noras ten nueiti ir tada man niekas nesutrukdys ...skirtingai ,nei musulmonėms.Aš taip pat daug dalykų nedarau,nors galėčiau,nes aš turiu PASIRINKIMĄ...
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2011 02 13, 19:09)
aš turiu PASIRINKIMĄ...

musulmoniu, tu, kurios jomis tapo o ne gime, toks ir yra PASIRINKIMAS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aganju @ 2011 02 13, 19:26)
musulmoniu, tu, kurios jomis tapo o ne gime, toks ir yra PASIRINKIMAS smile.gif

pasirinkimus darome kasdien, bet niekada nežinai, kiek tavo pasirinkimas tvers. pvz moteriškės, kurios įsimylėjusios keičia religiją (net vardus), jeigu skirtųsi - kiek manote išliktų musulmonės? kiek apimtos susižavėjimo padaro moteriškės sprendimų, netgi labai savam amžiui protingų, o praėjus dešimtmečiui, jie pasirodo ne tokie jau ir išmintingi...
Šiaip, įdomumo dėlei, religijos psichologijoje yra minimas "neofito uolumas", savotiška euforija, atradus religiją. ji paprastai praeina per du - tris metus, pereina į kitus etapus arba atmetama pati religija. per tuos metus galėjo būti ir padaromi tie sprendimai, kad pliažas - ne man, nieko neprarasiu, jei užsimausiu palapinę. smile.gif
Atsakyti
mano 3 svogerkos musulmones nuo gimimo i pliaza su bikiniu eina, i kluba eina po pasauli vienos be vyru keliauja. Kodel jus manot, kad jos visos vargseles g.gif ir krikscioniu davatku yra
Atsakyti
QUOTE(Gunes @ 2011 02 11, 18:29)
dar norejau sugrizit prie skaros temos.
mano nuomone jei moteris skarota, ji automatiskai suvarzyta, nors jos visos sako kad ne, kad tai ju valia ir noras.
bet skarota moteris negali linksmintis diskotekoje, ar Ibizoje sau papludimyje megautis saule su bikiniu. ar galu gale kad ir ziema nueiti i baseina (aisku kitos eina su tais burkini vadinamais). zodziu nelabai koks gyvenimas.... doh.gif
ir nezinau kaip arabu salyje, bet europoje jos nelabai ir kur darbo vietos turi, kad ir pardaveja (aisku jeigu ne koks turkiskas arabiskas turgus).
kas joms lieka , tik skaniai gaminti ir vaiku uzpakalius slusotyti:))

tikras profesinis praradimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

taip, hedonistinis gyvenimas praktikuojanciai musulmonei svetimas, kaip ir musulmonui, ir, tikiu, krikscioniui (ei).

neverta net diskutuoti, kai vertybiu sistemos tokios skirtingos.

gaila zmoniu, kurie nuosirdziai neismano, kaip galima laimingai gyventi be diskoteku, papludimiu ir padavejos karjeros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.M. @ 2011 02 14, 00:45)
tikras profesinis praradimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip, hedonistinis gyvenimas praktikuojanciai musulmonei svetimas, kaip ir musulmonui, ir, tikiu, krikscioniui (ei).

neverta net diskutuoti, kai vertybiu sistemos tokios skirtingos.

gaila zmoniu, kurie nuosirdziai neismano, kaip galima laimingai gyventi be diskoteku, papludimiu ir padavejos karjeros  biggrin.gif

smile.gif KAIP GAILA ,KAD VISKAS SUPRANTAMA PARAIDŽIUI,JUK ČIA TIK BUVO PATEIKTA KELETAS PAVYZDŽIŲ JUMS,KURIOS IŠMANO ,KAIP GYVENTI BE DISKOTEKŲ IR T.T. doh.gif
Atsakyti