Įkraunama...
Įkraunama...

Santuoka su Musulmonu

QUOTE(Gunes @ 2011 02 16, 15:22)
gal gyvenamoji vieta siek tiek ir keicia vyro charakteri  smile.gif ??

Na nemanau, kad nuo gyvenamos vietos priklauso charakteris . Daugiau nuo seimos, auklejimo, issilavinimo g.gif
Atsakyti
jus teisi, bet negi aplinka nekeicia jokiu ydu?? g.gif g.gif
Atsakyti
ziurint kokios ydos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2011 02 16, 18:31)
zmogusm jo charakteris, pagarba kitam asmeniui nemanau, kad priklauso nuo religijos... charakterio niekas negali pakeisti ir jei charakteris netinka, man regis paprasciausia su tokiu asmenimi nesieti ateities, o jei pora randa santarve turedami dideliu religiniu skirtumu, tuomet tokiai porai ir kitos kliutys nemanau, kad butu neiveikiamos.

Pasakos,dar ir kaip keičiasi žmonės pakeitę gyvenime vietą.Pilna knygų ir praktinių pavyzdžių,kaip europietės gerai gyveno su savo vyrais musulmonais,kol neišvyko į jų šalis.Nepyk,bet pagal jūsų pasakojimą daugiausiai taip mąsto paauglės:jokie religiniai įsitikinimai neišskirs,juk mes taip mylime vienas kitą ir t.t.Paskui skaitome,kad tos pačios verkia,kad vaikus išsivežė ir pan.Religijų įtaka yra didžiulė.Tarp aukštaičio ir žemaičio atsiranda skirtumų gyvenant,o čia visiškai svetima religija .
Atsakyti
kaip sakiau daug kas priklauso kokioje seimoje uzaugo. O vaikus atimti gali ir lietuvis .
Atsakyti
Lietuvis greiciau neatims, bet dar ir nenores moket uz vaiko, vaiku islaikyma.
cia dar kita medalio puse, mano manymu.
Atsakyti
na is mano drauges atsiteise vaika blink.gif prikalbino vaika , kad teisme pasakytu, kad nori su teciu gyventi. O po 2 metu grazino atgal, kai zmona susirado
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 02 17, 00:32)
na is mano drauges atsiteise vaika blink.gif prikalbino vaika , kad teisme pasakytu, kad nori su teciu gyventi. O po 2 metu grazino atgal, kai zmona susirado

skirtumas ,tai kad lietuviai atsiima vaikus ir kaip atsiima musulmonai didžiulis.Musulmono vaikų tu gali nebematyti visą gyvenimą,o dukterys gali būti išleistos už vyrų ar dar baisiau apipjaustytos,taip ,kad čia visai kas kita.
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2011 02 16, 23:18)
o dukterys gali būti išleistos už vyrų ar dar baisiau apipjaustytos,taip ,kad čia visai kas kita.

biggrin.gif kokias jus cia pasakas sekate aaa? Ar bent jau kokiu saliu pasakas? Jei dar tiketina, kad uz vyro isleis per prievarta (nors cia dar neaisku apie kuria sali kalbama) tai jau apipjaustymu moteriai nepraktikuoja, uzdrausta, baudas gauna. Jei ta daro, tai kokiame Egipto uzpustytame kaime, kur pacios moteriskes aiskina, jog jei neapipjaustyta, tai jau ne moteris.
Atsakyti
cia is keliu atveju isvadas padaret? Mano vyras turi vaika is pirmos santuokos, gyvena sunus su mama niekas jo vogti net neketina. Visas atostogas atvaziuoja pas mus arba pas senelius buna. Pirma zmona ir ne musulmone buvo

Nesvarbu vyras krikscionis ar musulmona reik ziureti is kokios jis seimos. Jei tevai gyvena pagaboje ir santarveja, tai ir vyras i tave taip ziures. O kad Libane mergaites pjaustytu negirdejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 16 vasario 2011 - 23:36
QUOTE(ajivlis @ 2011 02 16, 23:18)
skirtumas ,tai kad lietuviai atsiima vaikus ir kaip atsiima musulmonai didžiulis.Musulmono vaikų tu gali nebematyti visą gyvenimą,o dukterys gali būti išleistos už vyrų ar dar baisiau apipjaustytos,taip ,kad čia visai kas kita.

na, nereikia bijoti atėmimo dėl tokių dalykų. vaikai islame priklauso tėvui, tai ir motinai namie gyvenant, galima atlikti tą patį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 02 17, 01:38)
na, nereikia bijoti atėmimo dėl tokių dalykų. vaikai islame priklauso tėvui, tai ir motinai namie gyvenant, galima atlikti tą patį smile.gif

sutinku,blogiausia ,kad vaikai besąlygiškai priklauso tėvui.Joks musulmonas neleis savo dukros ištekėt už krikščionio,kad ir kaip mylėtų.
Atsakyti