Gal yra siame tarpe susituokusiu su pakistanieciais? Daug kalbama apie turkus/egiptiecius, bet noreciau isgirsti truputi nuomoniu apie vyrus is to krasto ar bent jau netolimu saliu. Ar jie labai griezti, nes akivaizdu, kad is siaures afrikos saliu vyrai dazniau buna toliarantiskesni kitatautems.
QUOTE(BlackDhalia @ 2011 02 19, 15:53)
Gal yra siame tarpe susituokusiu su pakistanieciais? Daug kalbama apie turkus/egiptiecius, bet noreciau isgirsti truputi nuomoniu apie vyrus is to krasto ar bent jau netolimu saliu. Ar jie labai griezti, nes akivaizdu, kad is siaures afrikos saliu vyrai dazniau buna toliarantiskesni kitatautems.
Na as gyvenu su kurdu is Siaures Kurdistano.Nera jis agresyvus,bet kartais balsa pakelia,bet nenusleidziu tam,iskart pasiuliau skirtis,nusileido.O dabar isvis labai geras paliko,kai susilaukem sunaus.Sestadieni mudu krikstysim suneli Romos Kataliku baznycioje ir sliuba imsim.Jei musulmonas labai myles savo moteri ir vaika,tai viska padarys,kad butu laiminga seima.Neklausyk pasaku,o klausykis savo sirdies ir ziurek kaip jis elgesi su tavimi.Na aisku jie kol gauna moteri prizada kalnus,nors mano draugas daug istesejo ka pazadejo.Laikykis savo jausmu,o ne kitu nuomoniu.Sekmes !

QUOTE(ajivlis @ 2011 02 17, 00:18)
skirtumas ,tai kad lietuviai atsiima vaikus ir kaip atsiima musulmonai didžiulis.Musulmono vaikų tu gali nebematyti visą gyvenimą,o dukterys gali būti išleistos už vyrų ar dar baisiau apipjaustytos,taip ,kad čia visai kas kita.
Buna gi visokiu musulmonu,ne visi tokie baisus.jei religingas yra,geriau neprasideti.mano musulmonas sutiko vaika pakrikstyti Romos Kataliku baznycioje ir susituokti.Gavom ir leidima.Atsisake vaika apipjaustyti,nes as nenoriu.Tuomet jis pasake,kad nori tureti darnia seima,o ne pyktis del tokiu veju.Jis sako,jei buciau labai religingas negaleciau izengti i baznycia.Tevai apie vaikeli suzinojo veliau.Na uzaugo jis ne tokioje seimoje,kad tevai rinktu antras puses,nemanau,kad jis tai darytu,o i jo sali neketiname vykti gyventi,nes mums labai gerai europoje.Turime cia savo versla.Kaip tik vercia mane atrodyti graziai,kartais tam laiko nerandu.Musulmonai ivairus zmones ,tikrai esu isitikinusi.Lietuviu yra geru ir yra tokiu,kurie zmonas lupa kasdien,eina per moteris,nesirupina seima.Pasaulis taip sutvertas"Geris ir Blogis".Paskaitykit knyga "Zmogaus Anatomija.

O as nerizikuociau rinktis ne trupucio nereligingo musulmono, todel kad daznai buna jog po keliu metu nereligingos busenos staiga nusvitimas gimsta galvoj ir jis patampa dar ir kokiu religingu... bet aisku yra visokiu, ateities nenumatysi. kiekviena santuoka kaip loterija- zmogus gali pasikeisti i gera ar i bloga, o gali ir nepasikeisti

QUOTE(lidija22 @ 2011 06 24, 14:26)
O as nerizikuociau rinktis ne trupucio nereligingo musulmono, todel kad daznai buna jog po keliu metu nereligingos busenos staiga nusvitimas gimsta galvoj ir jis patampa dar ir kokiu religingu... bet aisku yra visokiu, ateities nenumatysi. kiekviena santuoka kaip loterija- zmogus gali pasikeisti i gera ar i bloga, o gali ir nepasikeisti 

QUOTE(Drute @ 2011 06 25, 10:25)

savo salyje gal ir patampa,bet ne europoje,kai aplinkui draugai alkoholi geria,svencia gimtadienius.per 9 metus 1 karta Ramadano tesilaike

Papildyta:
labai laimingai susituokem ir vaika pakrikstijom

QUOTE(Drute @ 2011 06 25, 10:25)

mano vyras sake paklausti taves ar tu skaitei isvis Korana ir ar tu gyveni su musulmonu,kad taip kalbi,nes jis pasake tik nieko nenusimananti tokius dalykus gali pasakoti.net jeigu jis ir melstis pradetu,man visai netrukdo.as taip pat pasimeldziu kada man to reikia ir niekam nesakau ar as galiu ,tai daryti,nes mano reikalas.Beto iki tos Mekos ne kiekvienas musulmonas gali nukeliauti,nes tam reikia pinigu tureti is kitos salies nuvykti.Visai man idomu as noreciau pamatyti realiai Mecete ir Mekoje ta juoda nameli kur Mohamedas musulmonu vadovas palaidotas.Jis man sake ten ne tik Mohamedas palaidotas.Musulmonu istatymuose daug kas pasikeite ir dar daug kas keisis.O pas katalikus viskas liks visam gyvenimui.Kiek pedeofilu ir prievartautoju niekas nezinom kiek yra.Jie ir i baznycia manau nueina,nors siela nesvari.Kuom tokie zmones tiki nezinia.

QUOTE(SimonaV @ 2011 07 13, 08:15)
mano vyras sake paklausti taves ar tu skaitei isvis Korana ir ar tu gyveni su musulmonu,kad taip kalbi,nes jis pasake tik nieko nenusimananti tokius dalykus gali pasakoti.
gyvenu su muslmonu, korana skaiciau, pasakoju ka matau is savo gyvenamos ir darbo aplinkos(tarkime pernai vienas mano kolega buvo vakareliai, alkoholis, merginos kaip kojines, dazniausiai uzsienietes, sia ziema kelione i Meka ir ieskojimas zmonos, kuri turi buti taip pat pamaldi ir zinoma prisidengusios, ir tai tik vienas paskutiniu atveju, o kiek tokiu... ypac kur turizmas issivystes

nera ko smerkti mano nuomones, nes forumas tam ir yra, kad jos ne visada sutaptu. Nera ko pyktis jei pasaulis ne visai toks kaip tu ar tavo vyras isivaizduoja. Visko yra, visokiu musulmonu yra, visokiu ju ir buna. Su amziumi manau visiems zmonems budinga, kad ir kokios religijos jie butu iesko kelio i Dieva. O jaunimas dazniausia buma tik de facto tikintieji, kurie tikejima igyja pagal gyvenama vieta ir seima, taciau nepraktikuoja.
As tikrai labiau gerbiu tikincius, kurie sugeba buti santurus ir pagarbus kitoms religijoms, nesireklamuoti savo religijos ir to ypac ypatingai nepabrezti, nei staiga persivertusius, tiesa ir ju persivertusiais negalima vadinti, tiesiog sugrizusius prie praktikavimo butu vadinti teisingiau. Taciau... man nepatinka jiems budingas grieztas arsumas, manau jis su laiku isblesta taip pat... Matyt is uolumo atlikti nauja vaidmeni jie tiesiog persistengia, o su laiku nuseda, bet tai pamatysiu tik veliau

o del to, kad pamaldieji irgi nebutinai geri zmones visiskai sutinku

SomonaV "Musulmonu istatymuose daug kas pasikeite ir dar daug kas keisis.O pas katalikus viskas liks visam gyvenimui." cia man atrodo tu sumaisei, nes jei turi omenyje sventuosius rastus, tai bent jau musulmonai teigia, kad Koranas yra nekeiciamas, del to tikrasis Koranas tik arabu kalba, visi vertimai tera tik interperetacijos, o anot ju musu sventasis rastas su baznycios isikisimu yra kazkur kazkiek pakeistas...
na bet vietoje visokiu diskusiju mano isvada butu tokia: sveiku protu ir intuicija paremtas pasirinkimas GALI buti teisingas, bet teigti, kad reikia rinktis Nepraktikuojanti musulmona nera teisinga, nes jis viena diena gali imti ir pradeti aktyviai praktikuoti... kas jums gali tiesiog nepatikti...
QUOTE(SimonaV @ 2011 07 13, 09:15)
mano vyras sake paklausti taves ar tu skaitei isvis Korana ir ar tu gyveni su musulmonu,kad taip kalbi,nes jis pasake tik nieko nenusimananti tokius dalykus gali pasakoti.net jeigu jis ir melstis pradetu,man visai netrukdo.as taip pat pasimeldziu kada man to reikia ir niekam nesakau ar as galiu ,tai daryti,nes mano reikalas.Beto iki tos Mekos ne kiekvienas musulmonas gali nukeliauti,nes tam reikia pinigu tureti is kitos salies nuvykti.Visai man idomu as noreciau pamatyti realiai Mecete ir Mekoje ta juoda nameli kur Mohamedas musulmonu vadovas palaidotas.Jis man sake ten ne tik Mohamedas palaidotas.Musulmonu istatymuose daug kas pasikeite ir dar daug kas keisis.O pas katalikus viskas liks visam gyvenimui.Kiek pedeofilu ir prievartautoju niekas nezinom kiek yra.Jie ir i baznycia manau nueina,nors siela nesvari.Kuom tokie zmones tiki nezinia.
ir dar jis pridure,jei musulmonas meldziasi,dar nereiskia,kad jis doras zmogus yra,buna visko gyvenime.Visokiu yra,visokiu reikia.

Na kad jusu vyras taip kalba, jam atleistina, jis musulmonas, ka is jo noreti. Bet va kad jus is paskos, kaip teve musu kartojate jo zodzius. Gal jis jums ir atuoritetas, bet jo mintys nera aksioma. Jus pati skaitete Biblija, Korana? TEbunie, lai hipotetiskai skaitete, tai turetumet suvokti, kad kiekvienas musu skaitydamas, skaitoma turini suvokia skirtingai, mes aptardami kurini dalinames savo izvalgom, suopraciu,turinio interpretacija.
O kas liks pas musulmonus? Siaip katalikai yra krikscionys, katalikybe yra viena is kirksnoniu konfesiju, krikscionybe turi ju daug. Mano ziniomis islamas irgi nera vienalytis, turi kelias konfesijas, tai vel tik iliustruoja, kad zmones religija interpretuoja pagal save brangucius. Na nemalonu, skaityti kai zmogiskas faktorius painiojamas su religija, vaidnasi, anot jusu logikos teisus yra tie, kurie islamo religija tapatina su terorizmu?
Del kirkscionybes religijos nekitimo, velgi, keista skiatyti tokias jusu mintis, na gal prasvieskite savo vyreli, kad neklystu ir kitu neklaidintu. Per savo gyvavymo laikotarpi ji zenkliai pakito, maza to, kad pakito, ji net sugebejo pripazinti savo tarnu klaidas, paprasyti atleidimo uz jas. O tai jau atestacija.
Jei ka, esu agnostike, tad nemanykite, kad ginu katalikybe, tiesiog, esu uz tiesa. Bukim biedni, bet teisingi.
QUOTE(Moonte @ 2011 07 13, 15:57)
Na kad jusu vyras taip kalba, jam atleistina, jis musulmonas, ka is jo noreti. Bet va kad jus is paskos, kaip teve musu kartojate jo zodzius. Gal jis jums ir atuoritetas, bet jo mintys nera aksioma. Jus pati skaitete Biblija, Korana? TEbunie, lai hipotetiskai skaitete, tai turetumet suvokti, kad kiekvienas musu skaitydamas, skaitoma turini suvokia skirtingai, mes aptardami kurini dalinames savo izvalgom, suopraciu,turinio interpretacija.
O kas liks pas musulmonus? Siaip katalikai yra krikscionys, katalikybe yra viena is kirksnoniu konfesiju, krikscionybe turi ju daug. Mano ziniomis islamas irgi nera vienalytis, turi kelias konfesijas, tai vel tik iliustruoja, kad zmones religija interpretuoja pagal save brangucius. Na nemalonu, skaityti kai zmogiskas faktorius painiojamas su religija, vaidnasi, anot jusu logikos teisus yra tie, kurie islamo religija tapatina su terorizmu?
Del kirkscionybes religijos nekitimo, velgi, keista skiatyti tokias jusu mintis, na gal prasvieskite savo vyreli, kad neklystu ir kitu neklaidintu. Per savo gyvavymo laikotarpi ji zenkliai pakito, maza to, kad pakito, ji net sugebejo pripazinti savo tarnu klaidas, paprasyti atleidimo uz jas. O tai jau atestacija.
Jei ka, esu agnostike, tad nemanykite, kad ginu katalikybe, tiesiog, esu uz tiesa. Bukim biedni, bet teisingi.
taip skaiciau,Vilniuje isigijau lietuviu kalboje.Nezinau kodel cia jus taip gilinates,mes visai nediskutuojam su juo apie jokias Religijas,nes jis seniai netiki tuom.Sako tik zmones pykdo tos nesamones.Pilnai sutinku su juo.Vaika pakrikstyti sutiko ir susituokti,tam,kad uzsibaigtu barniai namie.Apipjausto moteris Afrikoje ,paskaityk daugiau internete.Visi katalikai skirtingi ir visi musulmonai skirtingi.Pas mano vyra salyje istatymas isigaliojo uzdraustas moteru apipjaustymas.Praejo jau tie baisus laikai.Dukters neturiu,todel nesuku smegenu.Sunus susiras ka nores i zmonas.Kiekvienas musulmonas koks yra,priklauso kokioje seimoje uzauges.O teroristai yra mafija.Jie priklauso grupems kaip banditu.Mano vyras duoda pavalgyti uz dyka zmonems,padeda kiek gali.Todel niekaip negaliu sakyti,kad jis blogas zmogus.Stengiasi is visu jegu ,kad man su vaiku nieko netruktu.yra musulmonu simta karta geresniu uz katalikus.Jei gerai gyveni nera tikslo vaiku atimineti.Kurie atima,tai moteriai kerstauja.
QUOTE(SimonaV @ 2011 06 06, 18:26)
Na as gyvenu su kurdu is Siaures Kurdistano.Nera jis agresyvus,bet kartais balsa pakelia,bet nenusleidziu tam,iskart pasiuliau skirtis,nusileido.O dabar isvis labai geras paliko,kai susilaukem sunaus.Sestadieni mudu krikstysim suneli Romos Kataliku baznycioje ir sliuba imsim.Jei musulmonas labai myles savo moteri ir vaika,tai viska padarys,kad butu laiminga seima.Neklausyk pasaku,o klausykis savo sirdies ir ziurek kaip jis elgesi su tavimi.Na aisku jie kol gauna moteri prizada kalnus,nors mano draugas daug istesejo ka pazadejo.Laikykis savo jausmu,o ne kitu nuomoniu.Sekmes ! 

Labai dziugiu, kad taip graziai sutariate su vyru, ir sveikinu su vestuvemis!

Man idomu kaip jus nusprendete, o gal tiksliau, ikalbejote vyra jusu vaika krikstyti, juk musulmonai jei ne del savo ar zmonos, tai del vaiku religijos buna labai griezti? Ir tuoketes baznycioje ar ir i mecete ejote?
QUOTE(BlackDhalia @ 2011 07 26, 12:41)
Labai dziugiu, kad taip graziai sutariate su vyru, ir sveikinu su vestuvemis!
Man idomu kaip jus nusprendete, o gal tiksliau, ikalbejote vyra jusu vaika krikstyti, juk musulmonai jei ne del savo ar zmonos, tai del vaiku religijos buna labai griezti? Ir tuoketes baznycioje ar ir i mecete ejote?

ne meceteje nesituokem.jis pats sutiko tuoktis ir vaika pakrikstyti sutiko,tiesiog pasake,kad nori gyventi taikiai,be barniu.ispradziu norejo jam savo tikejima duoti,bet as nesutikau.kazkaip nusileido man.o meceteje tuoktis jis sako jam tas pats,nes jis nesilaiko tu tradiciju.musulmonai yra ivairus zmones.As jam daug kartu sakiau tuokis su antra zmona ir keliauk su religinga gyventi,jis pats to nenori.mes negyvenam jo kraste ir neketinam ten keltis.jam yra aiskiai pasakyta.o,jeigu ir pradetu laikytis to savo tikejimo,man visiskai vienodai.jis zinojo kas as tokia esu,pries pradedant gyventi.jis pasake,jei as tokios buciau norejes,tai tokios buciau ir ieskojes.yra tokiu,kurie pasitampo ir dingsta.kadaise draugavau su tikinciu turku,deja musu keliai issiskyre del to jo Tikejimo.bande susigrazinti mane,bet po laiko.Mekoje nera buves jis,nera tiek lesu.As jo neverciau gyventi su manim ir kurti seima,pats to norejo,nes nenori gryzti i savo gimtine.
As palyginu su juo gyvenima ir su savo tevais,kurie abu mire yra arba su gimineje esanciais vyrais,tai baisu net prisiminti istikruju.Nesinori net cia pasakoti,bet yra ka papasakoti