Įkraunama...
Įkraunama...

Paugles seksas su vyresniu

QUOTE(agrastiskaaronija @ 2007 08 17, 18:54)
Paugle dukra nutruko - susirado vyresni drauga. Seksas - tik tai jos galvoje. Nesismulkina. Gal kas turejot panasia situacija - kaip elgtis?

QUOTE(agrastiskaaronija @ 2007 09 03, 13:40)
Dukrai 15, vyriokui 21. Ivykiai rutuliojasi l. greitai. Pokalbiai aisku buvo, taciau i smegenine ne viskas atiteka. Mes, tevai, juk siuo metu nesam kazkoks demesio vertas autoritetas. Galvoje absoliucios hormonu audros siauteja.

Kažin kiek patikimų žinių mama turi apie įvykius? Ar neperdeda? Iš kur žinios, kad tik seksas jai galvoje? O kitokių pomėgių ar svarbių sričių nėra? Kiek labai mama nori apsaugoti savo nepilnametę nuo lytinių santykių? Jei tikrai noras didelis ir tai dabar prioritetas, manau tam reikia skirti labai daug laiko. Reikia neskaitant moralų ir nesakant , kad dabar bus taip ir tai, o tiesiog nepastebimai užpildyti dukros dienotvarkę veikla ir kuo daugiau tos veiklos atlikti kartu. Be to mamai reikia išmesti iš galvos mintį, kad ji neturi įtakos savo dukrai, kad padaryti nieko neįmanoma - viskas įmanoma, kai labai nori. Drausti susitikinėti nelabai turbūt pavyks, tačiau tam dienotvarkėje neturi būti labai daug laiko. Svarbu kontroliuoti grįžimą namo sutartu laiku. Jei vaikinui nejauiate palankumo, nepatarčiau kviestis pietų, jie dukrai ims asocijuotis su barniais, arba prasta nuotaika, o gal bus palaikyti pritarimu. Pietų pasikviesite, kai jums bus malonus vaikino svečiavimasis. Manau, kad jį galima sutikti ir ne tik savo namuose, su vaikinu pasikalbėti būtina. Nereikia grasintis teismais, tiesiog žmonės ne visada tikie blogi, kaip atrodo, gal jis visai supras jūsų nerimą ir rasite bendrą sprendimą. 6m nedidelis amžiaus skirtumas, po kokių 5 metų šis vaikinas puikiai tiks į žentus, jei tikrai myli jūsų dukrą jis sutiks palaukti. Aplinkiniais keliais ir dukrai reikėtų įteigti mintį, kad jei iš jos reikalaujama meilės įrodymų - meilės nėra. Suprantu, kad hormonai jai lemia didelį norą skubėti į suaugusiųjų gyvenimą. Bandykite ramiai kalbėti apie tai kaip ji turės auginti vaikelį, kaip tada jaio reikės derinti mokymąsi ir mamaos pareigas (nemoralizuojant, o dalykiškai) nes jokia kontracepcija neapsaugo 100%, nebent susilaikymas.
Na aš kažką panašaus daryčiau. O jei norite nueiti lengviausiu keliu ir dukra nėra svarbiau už jūsų darbą, laisvalaikį ar kitus asmeninius interesus tada nupirkite jai kontraceptikų ir prezervatyvų apsisaugosite nuo anūkų... Jums bus patogu gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 09 11, 10:03)
Aš apšalus nuo jūsų patarimų. Vos ne toleruot patariat.To  betrūko, kad mama paskaičius, vos ne kontracepciją pradės pirkt. Ar ne manot mielosios mamos , kad 15 metų tokie suaugusiųjų žaidimai dar per anksti ?Tai yra visiška nesamonė. Gal jai trūksta iš suaugusiųjų dėmėsio. Aš tą pilnametį vaikiną papurtyčiau. o ne pakviesčiau namo kaip "žentą". Čia ne kas kitas o jūsų nepilnametės dukters tvirkinimas. Jis gali atsakyt pagal įstatymus , o jus atsakot už savo nepilnametę dukterį. Aš nežinau ką aš tokiu atveju padaryčiau.Atimčiau mobilų tel, įveščiau namų areštą. Ar kažką panašaus ar manot , kad tai norma?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif. Ar aš jau senų pažiurų rizikuoju būti nesuprasta jūsų ir kitų mamų.

Nepritariu ir aš tai minčiai, kad reikia pas ginekologę ir kontraceptikų schmoll.gif 15 os metų mergaitei reikia pirmiausia užaugti. Nežinau ką daryčiau, bet vedimas pas ginekologę, man lyg palaiminimas lytiniam gyvenimui.. Gal mamai reikia išsiaiškinti, kaip toli nuėję santykiai, nors vargu ar dukra pasakys. Bet pabandykit gražumu. Draudimas ir uždarymas - nepadės, daug yra pavyzdžių.
Atsakyti
noreciau patarti mamai-man paciai buvo gana panasi situacija..draugavau su vyresniu vaikinu,tik man tuo metu buvo 15m,o jam 19m..nu ir ka jus manot?mama visais budais mane bande su juo isskirti.as nekalta,kvailute,o jis toks vyriskas,grazus,visos mergos man pavydejo,dusaudavo(kai ji pamatydavo) biggrin.gif aisku isauso ta diena,kai jau reikejo kaip ir myletis..draugavom 3men..buciavoms ir t.t....bet daugiau-nieko.kazkaip tuo ir baigem.kas buvo toliau?jis mane po poros dienu paliko..o jau uz savaites turejo kita doh.gif
galiu pasakyti tik,kad dukrai toks amzius kai ji vargiai klauso tevu..reikia leisti jai paciai apsispresti,susivokti-ar tikrai nori savo skaistybes zieda(nu ir issireiskiau biggrin.gif blush2.gif )atiduoti siam vyrui,jei taip...kaipgi mes galime tuomet ja sulaikyti? g.gif
... svarbiausia,kad saugotusi.
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 12, 16:56)
noreciau patarti mamai-man paciai buvo gana panasi situacija..draugavau su vyresniu vaikinu,tik man tuo metu buvo 15m,o jam 19m..nu ir ka jus manot?mama visais budais mane bande su juo isskirti.as nekalta,kvailute,o jis toks vyriskas,grazus,visos mergos man pavydejo,dusaudavo(kai ji pamatydavo) biggrin.gif aisku isauso ta diena,kai jau reikejo kaip ir myletis..draugavom 3men..buciavoms ir t.t....bet daugiau-nieko.kazkaip tuo ir baigem.kas buvo toliau?jis mane po poros dienu paliko..o jau uz savaites turejo kita doh.gif galiu pasakyti tik,kad dukrai toks amzius kai ji vargiai klauso tevu..reikia leisti jai paciai apsispresti,susivokti-ar tikrai nori savo skaistybes zieda(nu ir issireiskiau biggrin.gif  blush2.gif )atiduoti siam vyrui,jei taip...kaipgi mes galime tuomet ja sulaikyti? g.gif
... svarbiausia,kad saugotusi.

blink.gif Tu manai jis tavęs būtų nepalikęs kai būtų pasiėmęs ko norėjo??? Tau reikalingas žmogus kuris palieka vos nustoji jam būti naudinga, vos pasielgi ne pagal jo dūdelę? Norėtum šokinėti apie tokį visą gyvenimą? Dėkok Dievui, kad greit pasimatė, kas per fruktas, o būtum sėdėjusi viena su jo vaiku ir džiaugusis, nuo kokio nuostabaus pastojai ir kokią laimę trau suteikė padovanojęs savo vaikiuką, kurio jam nei iš tolo nereikia, nes ne tam tave mergino, meilės tarp jūsų juk nebuvo, nes būtų mokėjęs palaukti.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 09 12, 17:08)
blink.gif Tu manai jis tavęs būtų nepalikęs kai būtų pasiėmęs ko norėjo??? Tau reikalingas žmogus kuris palieka vos nustoji jam būti naudinga, vos pasielgi ne pagal jo dūdelę? Norėtum šokinėti apie tokį visą gyvenimą? Dėkok Dievui, kad greit pasimatė, kas per fruktas, o būtum sėdėjusi viena su jo vaiku ir džiaugusis, nuo kokio nuostabaus pastojai ir kokią laimę trau suteikė padovanojęs savo vaikiuką, kurio jam nei iš tolo nereikia, nes ne tam tave mergino, meilės tarp jūsų juk nebuvo, nes būtų mokėjęs palaukti.

tuo metu as jam tikrai jauciau siltus jausmus,nesakau,kad mylejau ax.gif taip pat nesakau,kad jis buvo doras,geras ir pavyzdingas vaikinas,kaip tik norejau pabrezti,kad dazniausiai vyresniems reikia nekaltu mergyciu su kuriom pazaidzia ir numeta i sali...buciau davus ar nedavus,tai dabar jau nesvarbu,bet labai dziaugiuosi,kad tada jam atsakiau ir praradau nekaltybe su tikrai brangiu ir tikrai mylimu zmogumu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 09 11, 09:03)
Aš apšalus nuo jūsų patarimų. Vos ne toleruot patariat.To  betrūko, kad mama paskaičius, vos ne kontracepciją pradės pirkt. Ar ne manot mielosios mamos , kad 15 metų tokie suaugusiųjų žaidimai dar per anksti ?Tai yra visiška nesamonė. Gal jai trūksta iš suaugusiųjų dėmėsio. Aš tą pilnametį vaikiną papurtyčiau. o ne pakviesčiau namo kaip "žentą". Čia ne kas kitas o jūsų nepilnametės dukters tvirkinimas. Jis gali atsakyt pagal įstatymus , o jus atsakot už savo nepilnametę dukterį. Aš nežinau ką aš tokiu atveju padaryčiau.Atimčiau mobilų tel, įveščiau namų areštą. Ar kažką panašaus ar manot , kad tai norma?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif. Ar aš jau senų pažiurų rizikuoju būti nesuprasta jūsų ir kitų mamų.

taip, 15 metų labai anksti ir tikrai dar nereikėtų. bet reikia žiūrėt realybei į akis. seksas -- ne toks dalykas kurį uždrausi. nebent vedžiotum dukrą už rankos 24 val. per parą. o jei paauglė dar ir užsispyrus, tai dar padarys "ant zapadlo". ir ką tada?
telefono atėmimas ką nors pakeis kai jau bus po fakto?
šiaip jei dukra visą laiką buvo auklėjama tinkamom vertybėm ir turi galvą ant pečių, gal nesukvailios.
o su vaikinu pasikalbėt reikia. nei į žentus imt, nei purtyt. tiesiog pabendraut, susipažint, duot suprast ko iš jo tikitės. kai kurie bernai bijo šnekų su tėvais kaip velnias kryžiaus. gal paskui paskpruks ir nenorės su jūsų dukra reikalų turėt.
beje, šiandien lietrytyje straipsniukas yra labai į temą.
Atsakyti
Mano vyro broliui 20 metų, jis irgi draugauja su penkiolikmete. Meilė didžiulė ten tarp jų g.gif Bet tą panelę tėvai griežtai prižiūri, jis gali ateiti pas ją į namus tik tuomet jeigu tėvai leidžia ir jeigu jie yra namie, tai nelabai ką uždrausto jie ten gali ir nuveikti. Užtat visą dieną ištisai susirašinėja SMSais doh.gif Aišku, gerai, jeigu vaikai tėvų klauso...
Atsakyti
Man irgi panaši situacija buvo. Man buvo 17 draugui 28. Tevai bandė visaip išskirti sakydami " ar tarpkoji panizo " . draugavom pusę metų, pykausi su tėvais, lakščiau į pasimatymus slapčia, bet sekso tarp mūsų nebuvo, nors tėvams atrodė, kad jam tik tai ir terupi. Ir aš gerbiau šitą žmogų už tai, kad jis suprato, kvietėsi mano tėvai jį ir pietų ir vakarienės, bet darėm taip kaip norėjosi mums.
O šituo atveju manau, kad tikrai seksas nėra toks dalykas, kurį uždrausi, tai jei galima apsaugoti vaiką nuo nelaukiamų pasekmių tai geriau tą padaryti. Jei ne dabar tai ateityje tikrai pravers.
Atsakyti
Perskaičiau pavadinimą ir pagalvojau, kad apie kokį rimtą vyrą kalba bus, o čia toks pats vaikas, kaip ir dukra bigsmile.gif Nereikia isterijų, draudimų, geriau susipažinti su vaikinu ir pagrįstai daryti kažkokias išvadas apie jį.
Atsakyti
bet isisaiskinti ka jis galvoja tai verta nes "panesios"kaip kojine ir pames.
Atsakyti
As su drauge suspazinau,kai jai buvo 16. Tevai griezti. Bet kadangi suprast nenorejo,tai taip ir liko su savo naiviu tikejimu,o mes elgemes kaip mums reikejo. Taigi savo vaikui nedrausciau,o apie sauguma geriau pakalbeciau ir tuo klausimu padeciu.Aisku,sudetinga tai,kai metu tik 15,nu bet kasbelieka.
Atsakyti
QUOTE(paprastas @ 2007 09 24, 20:52)
As su drauge suspazinau,kai jai buvo 16. Tevai griezti. Bet kadangi suprast nenorejo,tai taip ir liko su savo naiviu tikejimu,o mes elgemes kaip mums reikejo. Taigi savo vaikui nedrausciau,o apie sauguma geriau pakalbeciau ir tuo klausimu padeciu.Aisku,sudetinga tai,kai metu tik 15,nu bet kasbelieka.

Ką apie tai dabar galvoji? Siaubas. Koks saugumas gali būt.Per daug pavojingi žaidimai tokiam amžiuje. Vien psichologiškai savęs vertei ir pan.
Atsakyti