Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

QUOTE(viliukas77 @ 2008 12 08, 15:55)
Paziurejau, bet, atvirai sakant, nelabai supratau, ka ten norejo pasakyti. Kad galimos komplikacijos? Zinoma, kad galimos. Bet juk per naturalu gimdyma jos irgi galimos. doh.gif

Taip, bet epidūra ir galimas komplikacijas renkamės savo noru.
Manau, kad diskusijos dėl epidūro yra betikslės. Kiekviena turime savo nuomonę ir vargu ar ji pasikeis biggrin.gif Galų gale tema ne apie tai.
Atsakyti
kadangi tema apie telsius, tai nepamirskit, kad epiduras telsiuose, o ne vilniuj ar kitoj didelej ligoninej ej, kur tai senai praktikuojama. cia gydytojai dar nera labai iprate priimti gimdymo taip nuskausminto. dalinai tai turbut parodo ir ju labai aktyvus skatinimas gimdyti naturaliai g.gif
Atsakyti
Jo, gali buti, kad ir del to. Prisimenu, pries keleta metu kalbejau su viena telsiete akusere apie epidura, tai ji man jokiu kitu trukumu nurodyti negalejo apart to, kad daugeliui po gimdymo (su epiduru) labai skauda galva biggrin.gif
Zodziu, reikia dar dometis ir kalbetis apie tai su gydytojais. Gerai, kad dar turiu laiko nestuke.gif
Atsakyti

Gimdydama Telsiuose su niekuo nesitariau. Atvaziavus i ligonine gimdyt budejo Matulaitiene. Viso gimdymo metu tikrai man padejo, ragino, tikrai nuteike labai meloniai . ir visas gimdymas praejo be jokiu komplikaciju. Mano nuomone Matulaitiene tikrai labai gera gydytoja. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O dar apie Telsius - nors aplinka ir ne kokia, taciau personalas tikrai geras. Kai gimdysiu antra karta - tikrai gimdysiu telsiuose. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poa: 11 gruodžio 2008 - 01:06
O ka butum dariusi, jei butu budejusi didziai gerbiamka ponia Siauliene? lotuliukas.gif Abejoju, ar ji galetu ka nors maloniai nuteikti, na, nebent varle... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2008 12 09, 17:41)
Jo, gali buti, kad ir del to. Prisimenu, pries keleta metu kalbejau su viena telsiete akusere apie epidura, tai ji man jokiu kitu trukumu nurodyti negalejo apart to, kad daugeliui po gimdymo (su epiduru) labai skauda galva biggrin.gif
Zodziu, reikia dar dometis ir kalbetis apie tai su gydytojais. Gerai, kad dar turiu laiko nestuke.gif

Zinoma,kad tai kiekvienos asmeninis reikalas.Pagimdziau 4 vaikus naturaliai,manau,duokle naturalams atidaviau.Penktaji gimdziau vyresnio amziaus-aciu, naturalumo jokia kaina net nenorejau isivaizduot.Epiduras pavyko puikiai,Telsiu anesteziologe savo darbo asas,vaistus nutrauke,kai jau teliko stumt,pavyko viskas 10 balu,abu su lelyte puikiai jautemes,po epiduro nejauciau jokiu pasekmiu,tik didziuli dziaugsma.Personalas Telsiu superinis,niekur nevaziuociau,nors siule ir i Kauna.Gavau pakankamai ir demesio,ir palaikymo.
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2008 12 11, 10:09)
O ka butum dariusi, jei butu budejusi didziai gerbiamka ponia Siauliene? lotuliukas.gif  Abejoju, ar ji galetu ka nors maloniai nuteikti, na, nebent varle... schmoll.gif

gimdziau pirma prie siaulienes thumbup.gif labai nuteike, ramino, nieko blogo negaliu pasakyti 4u.gif tik gera
Atsakyti
Mussyte 4u.gif wub.gif
Na, Jūs Mama is pačios didžiausios raidės. Aš sužavėta, nors žinau, kad pati tikrai tiek vaiku neturesiu ax.gif

Bakatita mirksiukas.gif
Nežinau, gal su gimdyvėmis visi gydytojai elgiasi padoriai? ax.gif Teko prieš keletą metų gulėti ligoninėj pas Šiaulienę, tai tikrai negaliu nieko gero apie ją pasakyti. Gryna reketuotoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, tai nereikia laukti kol pradės reketuoti, o iškart duoti lotuliukas.gif Kai gimdžiau pirmąjį, vyras akušerei ir gyd. davė po 50 Lt. Antrą kartą davėme tik akušerei (100 Lt). Abu kartus medikai apie mane "šokinėjo" taip lyg būtų gavę nevieną šimtinę. Pirmąjį gimdžiau prie thumbup.gif akušerės. Dažnai ją mieste sutinku. Net norisi kiekvieną kartą padėkoti ax.gif
Atsakyti

Bakatita mirksiukas.gif
Nežinau, gal su gimdyvėmis visi gydytojai elgiasi padoriai? ax.gif Teko prieš keletą metų gulėti ligoninėj pas Šiaulienę, tai tikrai negaliu nieko gero apie ją pasakyti. Gryna reketuotoja lotuliukas.gif
[/quote]
gali buti, mano situacija turbut kitokia ax.gif
Atsakyti
As tai galvoju, kad geriausias variantas tartis su gydytoju asmeniskai mirksiukas.gif
Nemanau, kad siais laikais galetum akusere ar juolab gydytoja su 50 ar 100 litu uzkisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2008 12 12, 11:42)
As tai galvoju, kad geriausias variantas tartis su gydytoju asmeniskai mirksiukas.gif
Nemanau, kad siais laikais galetum akusere ar juolab gydytoja su 50 ar 100 litu uzkisti ax.gif

as akuserei daviau 50Lt, o daktarei nieko
Atsakyti