QUOTE(as myliu @ 2009 02 05, 12:27)
Sveikutes!
As taip pat esu Telsiske. Jau 22 sav. kaip

Mano daktare Matulaitiene. Puiki moteriske - antra mama

Neisivaizduoju prie saves kitos daktares. Labai sauni! Arba tiesiog labai prie jos pripratau. Svelnumo isikunijimas

Na tiek apie daktare
Pradejo matytis pivukas ir atsirado ivairiausiu baimiu. Pirmoji apie skausma. Tai perskaiciusi, kad Telsiuose visgi yra epiduras! Pasijutau 9 danguje. Sekanti karta kai lankysiuos pas daktaraite tikria kalbesiu apie ji. Gal ir ankstoka, bet geriau anksciau nei niekada... O paskui ir liksiu ant ledo

Norejau paklaust apie ta epidura Telsiuose? Kaip, kas ir zinoma kiek? Ar bent kiek mazdaug gali tas malonumas kainuoti? Kaip taretes ir panasei.
Noriu savo pirmagimi pasitikti rami, ir be milzinisku skausmu... Tai tikiuosi papasakosit daugiau apie epiduro egzistavima TELSIUOSE
Dekui isanksto!

Jus net neisivaizduojat, kaip palengvintumet mano kancias tuo domintis
sveikute, as lankausi pas gydytoja Girciene, tai del epiduro kalbejau su ja, kainos neissiaiskinau, bet man ji ir nesvarbi, kiek reikes tiek mokesiu, nes labai bijau, ir labai nenoriu bijoti

tai va, kadangi man gimdymas balandzio viduryje, tai anesteziologes numeri gausiu, kai nueisiu kovo menesi pas gydytoja Girciene, su anesteziologe reikes tartis asmeniskai, nes kaip supratau ji vieninetle daro epidura musu mieste... ir zodziu jeigu jau ji negales, tai teks gimdyti naturaliai

na bet sakykim kad viskas bus pagal plana