Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

QUOTE(viliukas77 @ 2009 01 17, 18:15)
O as jau visai nebezinau ar tartis su gydytoju, ar ne... g.gif Gimdziusios drauges mane "isdurnino", sako, tu gal pinigu neturi kur det tokiais sunkiais laikais? Na, neturiu as tu pinigu, bet man per 30, laukiuosi pirmojo ir labai bijau, kad per gimdyma kas nors neatsitiktu... blush2.gif Nezinau kodel, bet bijau. Ziuriu daugelis vaziuoja siaip ir normaliai pagimdo. O jei kokios rimtos problemos, kas tada??? verysad.gif

na va ir pas mus tu pinigeliu ne prudai.ir pagalvoji kodel as tureciau moket uz ju darba.bet kartu ir bijau.ir man bus jau 30 kai gimdysiu smile.gif daktare klaipedoje sake(pas ja lankiaus pirmas 14 sav.)velesniu nestumu ji nepriziuri.)kad nerizikuociau ir vaziuociau i klaipeda gimdyt.o ir tartis sako nebutina.jug atvaziuosi ir gimdyk,visi daktarai neblogi.o jau pagimdzius tipo matysi,gal noresi kam kokia dovanele iteikt,kad ir nedidele,atsidekojimui.zino,kad nesam is tu turtinguju,tai moteris gal ir protingai patare.dar bandysiu paklaust kiek daktare nores kur dabar klaipedoj lankaus.bet jauciu 1000lt nores.tai irgi kaip ir pasimetus esu.bet turbut reiks vaziuot i klaipeda kai viskas prasides ir tiek.
Atsakyti
Aš manau, kad amžius nėra sunkaus gimdymo rodiklis. Iki šiol neteko girdėti, kad moteris labai sunkiai gimdė dėl to, jog buvo vyresnė. Net gi atvirkščiai. Žinau porą atvejų kai nestuke.gif buvo jaunos ir gimdymai buvo labai sudėtingi. Aš pati pirmąjį gimdžiau beveik 30 m. ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 01 18, 23:57)
Aš manau, kad amžius nėra sunkaus gimdymo rodiklis. Iki šiol neteko girdėti, kad moteris labai sunkiai gimdė dėl to, jog buvo vyresnė. Net gi atvirkščiai. Žinau porą atvejų kai  nestuke.gif  buvo jaunos ir gimdymai buvo labai sudėtingi. Aš pati pirmąjį gimdžiau beveik 30 m. ir viskas buvo thumbup.gif

na taip metai gal ir ne esme.o baimes kyla gal del to,na man asmeniskai del to,kad iki 30m.buvo persileidimai ir sis pirmas leliukas labai laukiamas.tai ir norisi kazko tikresnio ir profesionalesnio.
nezinau kaip viliukui77-bet gal irgi turi slaptu baimiu,ne tik metus.
Atsakyti
As irgi ruosiuosi gimdyti su epiduru, tai man Matulaitiene irgi ta pati pasake, kad duos anesteziologo nr. ir reiks tartis asmeniskai. Ai, nesitarsiu as su jokiu gydytoju. Jei ir bus sunkus gimdymas, tai gal nors tokiu kanciu nebus kaip naturaliai gimdant. Cia, kaip sakoma, kaip Dievas duos ax.gif
O jums, velute, jei jau gydytoja patare gimdyti Klaipedoje, tai gal i Klaipeda ir vaziuokit. As bijau pati gerai nezinau ko, mat laukia pirmas gimdymas, o nestumu pries sita as isvis nesu turejusi. ax.gif Mano drauge pries gerus metus gimde Klaipedoj, tai sake, kad ten konvejeris. Bet kadangi ji buvo susitarusi su paciu vedeju (mokejo zinau 400 Lt), tai liko labai patenkinta prieziura.
Atsakyti
Dar norejau paklaust, mamytes blush2.gif
Pradzioje nestumo gydytojos nurodymu dariausi tyrimus del ZIV ir sifilio (tfu, kaip bjauriai skamba doh.gif blink.gif ) ir dabar, per paskutinį apsilankymą man vel įteike siuntimą tiems patiems tyrimams. Na, net pasijauciau kazkaip nejaukiai... blink.gif Ar ir jums taip reikejo? O gal cia kokia klaida isivele? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 01 25, 16:59)
Dar norejau paklaust, mamytes blush2.gif
Pradzioje nestumo gydytojos nurodymu dariausi tyrimus del ZIV ir sifilio (tfu, kaip bjauriai skamba doh.gif  blink.gif ) ir dabar, per paskutinį apsilankymą man vel įteike siuntimą tiems patiems tyrimams. Na, net pasijauciau kazkaip nejaukiai... blink.gif  Ar ir jums taip reikejo? O gal cia kokia klaida isivele? unsure.gif

na man daktare Klaipedoj irgi liepe pasidaryt,tik nuo 33 savaites atrodo.tai ir as klausiau kodel antra karta reikia.sake cia privalomi tyrimai.
Atsakyti
Aciu, velute, uz atsakyma, paguodei ax.gif 4u.gif
O tai sitaip ir asocialia gali pasijausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 01 26, 14:41)
Aciu, velute, uz atsakyma, paguodei ax.gif  4u.gif
O tai sitaip ir asocialia gali pasijausti  biggrin.gif

o dar noriu taves paklaust ar mokejai uz tuos tyrimus ar ne?as pirma kart mokejau,o dabar gydytoja sake lyg nereiks.bet velniai zino ka cia telsiuose tas mano seimos daktaras sakys.ir taip jau paprasau tyrimu kokiu padaryt,kad ir slapimo,nes reikia vezti daktarei,tai baisiai jau pavydi.atrodo kad is savo kisenes moka uz tuos tyrimus.
Atsakyti
Mokėjai??? unsure.gif Nesąmone gryna! schmoll.gif Jie PRIVALO nesciosioms daryti tyrimus nemokai ir tu turi teise to reikalauti. As iki siol nemokejau nei uz vienus tyrimus ir tikrai nesiruosiu to daryti ateityje. Nekvailiok ir nemetyk pinigu, o reikalauk nemokamu tyrimu.
Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 01 28, 21:18)
Mokėjai??? unsure.gif  Nesąmone gryna! schmoll.gif Jie PRIVALO nesciosioms daryti tyrimus nemokai ir tu turi teise to reikalauti. As iki siol nemokejau nei uz vienus tyrimus ir tikrai nesiruosiu to daryti ateityje. Nekvailiok ir nemetyk pinigu, o reikalauk nemokamu tyrimu.
Sekmes tau 4u.gif

ai atsiminiau,kadangi as lankaus Klaipedoj pas ginekologe,tai man visus siuntimus raso seimos daktaras.jis neisrase man,bet liepe eit i ta odos ir veneriniu ligu kabineta,kad gauciau siuntima ir galeciau darytis nemokamai.bet as nelaukiau prie to kabineto,nes daug zmoniu buvo.tai pasidariau mokamai.o kas tau israse siuntima?

ziuriu mes su tavim beveik diena dienon auginam,tai kazi kuri cia pirma pavarysim smile.gif kokie pas tave dabar judesiai?ar daznai juda ar stipriai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velute: 30 sausio 2009 - 14:05
Sveikutes!
As taip pat esu Telsiske. Jau 22 sav. kaip nestuke.gif Mano daktare Matulaitiene. Puiki moteriske - antra mama 4u.gif Neisivaizduoju prie saves kitos daktares. Labai sauni! Arba tiesiog labai prie jos pripratau. Svelnumo isikunijimas wub.gif Na tiek apie daktare smile.gif
Pradejo matytis pivukas ir atsirado ivairiausiu baimiu. Pirmoji apie skausma. Tai perskaiciusi, kad Telsiuose visgi yra epiduras! Pasijutau 9 danguje. Sekanti karta kai lankysiuos pas daktaraite tikria kalbesiu apie ji. Gal ir ankstoka, bet geriau anksciau nei niekada... O paskui ir liksiu ant ledo verysad.gif Norejau paklaust apie ta epidura Telsiuose? Kaip, kas ir zinoma kiek? Ar bent kiek mazdaug gali tas malonumas kainuoti? Kaip taretes ir panasei.
Noriu savo pirmagimi pasitikti rami, ir be milzinisku skausmu... Tai tikiuosi papasakosit daugiau apie epiduro egzistavima TELSIUOSE cool.gif
Dekui isanksto! mirksiukas.gif Jus net neisivaizduojat, kaip palengvintumet mano kancias tuo domintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(as myliu @ 2009 02 05, 12:27)
Sveikutes!
As taip pat esu Telsiske.  Jau 22 sav. kaip nestuke.gif  Mano daktare Matulaitiene. Puiki moteriske - antra mama  4u.gif  Neisivaizduoju prie saves kitos daktares. Labai sauni! Arba tiesiog labai prie jos pripratau. Svelnumo isikunijimas  wub.gif  Na tiek apie daktare  smile.gif 
Pradejo matytis pivukas ir atsirado ivairiausiu baimiu. Pirmoji apie skausma. Tai perskaiciusi, kad Telsiuose visgi yra epiduras! Pasijutau 9 danguje. Sekanti karta kai lankysiuos pas daktaraite tikria kalbesiu apie ji. Gal ir ankstoka, bet geriau anksciau nei niekada... O paskui ir liksiu ant ledo  verysad.gif  Norejau paklaust apie ta epidura Telsiuose? Kaip, kas ir zinoma kiek? Ar bent kiek mazdaug gali tas malonumas kainuoti? Kaip taretes ir panasei.
Noriu savo pirmagimi pasitikti rami, ir be milzinisku skausmu... Tai tikiuosi papasakosit daugiau apie epiduro egzistavima TELSIUOSE cool.gif
Dekui isanksto! mirksiukas.gif Jus net neisivaizduojat, kaip palengvintumet mano kancias tuo domintis  g.gif

sveikute, as lankausi pas gydytoja Girciene, tai del epiduro kalbejau su ja, kainos neissiaiskinau, bet man ji ir nesvarbi, kiek reikes tiek mokesiu, nes labai bijau, ir labai nenoriu bijoti smile.gif tai va, kadangi man gimdymas balandzio viduryje, tai anesteziologes numeri gausiu, kai nueisiu kovo menesi pas gydytoja Girciene, su anesteziologe reikes tartis asmeniskai, nes kaip supratau ji vieninetle daro epidura musu mieste... ir zodziu jeigu jau ji negales, tai teks gimdyti naturaliai doh.gif na bet sakykim kad viskas bus pagal plana thumbup.gif
Atsakyti