Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

QUOTE(vaiva_ @ 2009 04 11, 10:47)
ir niekas nelaukia kol ikisi i kisene kaip telsiuose... sekmes jums  mirksiukas.gif

Manau, kad kiek per stipriai pasakyta. Abu vaikus gimdžiau Telšiuose ir medikai tikrai nelaukė, kol įkišiu į kišenę (išskyrus Gudauskienę). Priežiūra ir dėmesys buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 04 11, 14:02)
Manau, kad kiek per stipriai pasakyta. Abu vaikus gimdžiau Telšiuose ir medikai tikrai nelaukė, kol įkišiu į kišenę (išskyrus Gudauskienę). Priežiūra ir dėmesys buvo thumbup.gif

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva_ @ 2009 04 11, 09:47)
Laba diena, na va galiu ir as jaupasidziaugti savo mazu stebukleliu, kuris i pasauli atejo balandzio 1 d. o tiek pergyvenau del to cezario, o mane isiunte i klaipeda ir ten gime mano mazoji mergyte 4u.gif labai dizuagiuosi, kad teko ten gimdyti, nes prieziura ir visa kita tai super  thumbup.gif ir niekas nelaukia kol ikisi i kisene kaip telsiuose... sekmes jums  mirksiukas.gif

sveikinu.abi turim po melagele.o as dabar kai pagalvoju nenoreciau gimdyt naturaliai.ale padare cezari,vaikeli pamaciau irgi iskart,nes dure i nugara,o ne visa migde ir maitinti pradejau jau ta pacia diena,vis atvesdavo i reanimacija.o ir kita diena kad ir sunkokai bet jau slankiojau ir turejau vaika salia.ir sedet galejau nuo pat pradziu.ne taip kai po plysimu.nors man ir nebuvo kitokiu varijantu.daktaras paziurejes pasake,kad gimdyt naturaliai pati esu nesuterta.kazkas su dubeniu.tai jau zinau kad ir kita vaikuti jei bus ims per virsu.o klaipeda dar taip buvo sustiprinusi gimda kad sake buvo kaip akmuo,dar galejau 40sav.nesiot.todel man niekas ir neprasidedavo.bet gerai kad klaipeda taip pasistenge.uz tad dabar turiu savo VILTE.

viliukas77-jau turbut ir tu supuoji mazyli.o mane laike ilgai,nes nesivale man niekas,tai po savaitgalio kai pajudino,buvo kresulys susidares,tai kad dejo krauju upe.tai ir neisleido,nors vaikas jau buvo leidziamas.kita diena mane isleido,vaiko nebeisleido,nes duziukus isgirdo sirduteje.tai dare tyrimus,rado skylute sirdutej vaikui.tipo ta skylute turi uzsitraukt iki gimimo,arba per pirmus menesius po gimimo.tai dabar lauksim su nerimu kad viskas susitvarkytu.o siaip mergyte stipri,rami.naktim miega gerai.bet juokingiausiai atrodo tai,kaip tokie mazi o jau gudrus.taigi paguldau i lovyte bando mano kantrybe.pabliauna,pazyzia ir klausosi ar kas reaguos,po to vel kartoja ir taip kelis kartus.kai rezultato nesulaukia,eina miegot.nuo pat pirmos dienos namuose stengiuos taip darau,tai kai jau po pavalgymo ir pamperso keitimo paguldau,kas kart vis maziau bezyzlena.vyrui tik nervai nelaiko,pradzioj puldavo prie loveles,saukdavo ziurek ko ji verkia,iseidavo net is kambario.dabar pats pamate tas gudrybes.jau ir lauke 3k buvom.vakar visus pietus ismiegojom.o siaip uzeina vaikui kad ismiega net po 7val.per nakti be pabudimo.tik tada jau arba mano papuliai sprogsta is skausmo arba patvinstu pieno lovoj. biggrin.gif tai va tiek.lauksiu viliukas77 tavo naujienu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velute: 15 balandžio 2009 - 09:20
Labukas, velute,

malonu girdeti, kad tau ir tavo Viltei viskas gerai. Uzsitrauks ta skylute sirdutej, pamatysi smile.gif . O kad pienuko turi ir vaikas ramus tai tikrai thumbup.gif .
As vis dar nestuke.gif. 13 d. suejo terminas, buvom Kaune, sake, kad gimdos kalelis atsidares 3-4 cm, bet as jokiu skausmu nejutau. Na, o kai padare gimdos kaklelio masaziuka (skaudejo vos ne iki nualpimo), tai pradejo kraujingos gleives eiti ir visa diena skaudejo. Sake mums, kad neskubetume vaziuot is Kauno, nes gali prasideti. Bet nieks taip ir neprasidejo. Gryzom namo, ta vakara pakraujavau, paskaudejo, o kita ryta vel viskas kaip buve g.gif . Toliau man lialka sonus tarkuoja ir vargo nemato lotuliukas.gif .Tiesa, ta mano lialka ne tokia jau ir maza - 3900 gr. Atsipalaidavau paskutini menesi, pavariau saldumynu, o man juk negalima blush2.gif . Bet jau potraukis saldumynams kazkoks nesveikas visa nestuma unsure.gif O as net neisivaizduoju kas geriau CP ar naturalus gimdymas. Man atrodo, kad naturalus su epiduru geriau. Na, bet jei reikia CP, tai nera net ko svarstyti drinks_cheers.gif . O siaip - nuomones labai skirtingos. Kai gulejau keleta dienu Kaune, o ten tu po CP ir po gimdymo be galo daug, tai teko visko prisiziuret. Nezinau, gal ir ta savijauta po CP priklauso nuo pacios moters organizmo ir nuo to, kaip pasiseka operacija. Vienos vaiksto truputeli pasirietusios, o i kitas baisu ziuret - vos ne keturiom arba vyras vos paeinancia tempia i WC blink.gif . Po kirpimu irgi kaip kuriai, vienos sako, kad visai nieko, o kitoms nekas buna schmoll.gif
Mes, jei sia savaite neprasides gimdymas, sestadieni jau tikrai kutensim padus biggrin.gif . Gydytojas sake, kad iki kito treciadienio jau reikia pagimdyt, tai sakiau jam, kad geriausia butu savaitgali. Tai va, tiek naujienu pas mane kol kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 04 15, 11:50)
Labukas, velute,

malonu girdeti, kad tau ir tavo Viltei viskas gerai. Uzsitrauks ta skylute sirdutej, pamatysi smile.gif . O kad pienuko turi ir vaikas ramus tai tikrai thumbup.gif .
As vis dar  nestuke.gif. 13 d. suejo terminas, buvom Kaune, sake, kad gimdos kalelis atsidares 3-4 cm, bet as jokiu skausmu nejutau. Na, o kai padare gimdos kaklelio masaziuka (skaudejo vos ne iki nualpimo), tai pradejo kraujingos gleives eiti ir visa diena skaudejo. Sake mums, kad neskubetume vaziuot is Kauno, nes gali prasideti. Bet nieks taip ir neprasidejo. Gryzom namo, ta vakara pakraujavau, paskaudejo, o kita ryta vel viskas kaip buve g.gif . Toliau man lialka sonus tarkuoja ir vargo nemato lotuliukas.gif .Tiesa, ta mano lialka ne tokia jau ir maza - 3900 gr. Atsipalaidavau paskutini menesi, pavariau saldumynu, o man juk negalima blush2.gif . Bet jau potraukis saldumynams kazkoks nesveikas visa nestuma unsure.gif O as net neisivaizduoju kas geriau CP ar naturalus gimdymas. Man atrodo, kad naturalus su epiduru geriau. Na, bet jei reikia CP, tai nera net ko svarstyti drinks_cheers.gif . O siaip - nuomones labai skirtingos. Kai gulejau keleta dienu Kaune, o ten tu po CP ir po gimdymo be galo daug, tai teko visko prisiziuret. Nezinau, gal ir ta savijauta po CP priklauso nuo pacios moters organizmo ir nuo to, kaip pasiseka operacija. Vienos vaiksto truputeli pasirietusios, o i kitas baisu ziuret - vos ne keturiom arba vyras vos paeinancia tempia i WC blink.gif . Po kirpimu irgi kaip kuriai, vienos sako, kad visai nieko, o kitoms nekas buna schmoll.gif
Mes, jei sia savaite neprasides gimdymas, sestadieni jau tikrai kutensim padus biggrin.gif . Gydytojas sake, kad iki kito treciadienio jau reikia pagimdyt, tai sakiau jam, kad geriausia butu savaitgali. Tai va, tiek naujienu pas mane kol kas mirksiukas.gif

tai va ir man du kartus padukus kuteno,dvi dienas is eiles.kraujavau,pilva maude.bet daktaras atejes sako,kad jau nieks neprasidejo,reiskia ne pro ta gala vaikas tenori iseit.ir va kai prapjove viskas paaiskejo,kodel tie kraujavimai buvo,o gimda nedare nieko.akmuo gi nespazmuoja. smile.gif nors dar is anksto mate kad dubuo nelabai geras gimdymui,bet dar svarste.o kai po pakutenimu nieks nevyko,tai ir su ligonines vyriausia prieme sprendima daryt sekcija.dar mano mergytei 2 kartus virkstele buvo apsisukus aplink kakla.

tai sekmes tau.lauksim naujienu.ziurek jei tektu rinktis tarp naturalaus ir sekcijos,ir butu nors kokia rizika,darykis sekcija.mano visa operacija truko 9 isveze is palatos 9.30 jau turejau mergyte.
Atsakyti
Sveikinu velutę su kūdikėlio atėjimu 4u.gif Džiaugiuosi, kad viskas judviem gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 04 15, 13:07)
tai va ir man du kartus padukus kuteno,dvi dienas is eiles.kraujavau,pilva maude.bet daktaras atejes sako,kad jau nieks neprasidejo,reiskia ne pro ta gala vaikas tenori iseit.ir va kai prapjove viskas paaiskejo,kodel tie kraujavimai buvo,o gimda nedare nieko.akmuo gi nespazmuoja. smile.gif nors dar is anksto mate kad dubuo nelabai geras gimdymui,bet dar svarste.o kai po pakutenimu nieks nevyko,tai ir su ligonines vyriausia prieme sprendima daryt sekcija.dar mano mergytei 2 kartus virkstele buvo apsisukus aplink kakla.

tai sekmes tau.lauksim naujienu.ziurek jei tektu rinktis tarp naturalaus ir sekcijos,ir butu nors kokia rizika,darykis sekcija.mano visa operacija truko 9 isveze is palatos 9.30 jau turejau mergyte.

Oho, kaip greitai tau viskas praejo bigsmile.gif . Kaip faina - nereikejo ilgai kankintis thumbup.gif
Del virksteles - man irgi sake, kad mano merginai yra 1 k apsivyniojusi, bet laisvai. Kazin, nuo ko tai priklauso? Gal paveldima? g.gif Mano broliui virkstele buvo apsisukusi 3 kartus, tai gime prismaugtas, o man, sake, irgi buvo lygtai pusantro karto (keista kazkaip) apsivyniojusi, bet nieko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliukas77 @ 2009 04 15, 15:48)
Oho, kaip greitai tau viskas praejo  bigsmile.gif . Kaip faina - nereikejo ilgai kankintis thumbup.gif
Del virksteles - man irgi sake, kad mano merginai yra 1 k apsivyniojusi, bet laisvai. Kazin, nuo ko tai priklauso? Gal paveldima? g.gif  Mano broliui virkstele buvo apsisukusi 3 kartus, tai gime prismaugtas, o man, sake, irgi buvo lygtai pusantro karto (keista kazkaip) apsivyniojusi, bet nieko.  mirksiukas.gif

tai pati operacija trunka vos kelias minutes.didziaja pusvalandzio dali sudaro pasiruosimas operacijai ir siuvimas.o siaip viskas tikrai greitai ir jokiu skausmu.net susiuvimas man beveik neskaudejo.dar sesute stebejos kaip man nuskausminamuju nereikia.tik nakciai susileidau.
o del virksteles.dabar jau daktarai jei mato per echo,tai gimdant priziuri ir vos galvutei islindus atkabina.aisku svarbu kad tai zinotu.dideles sekmes tau ir sveikatos.laikysiu uz tave kumscius.ir lauksiu naujienu.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 04 15, 20:22)
tai pati operacija trunka vos kelias minutes.didziaja pusvalandzio dali sudaro pasiruosimas operacijai ir siuvimas.o siaip viskas tikrai greitai ir jokiu skausmu.net susiuvimas man beveik neskaudejo.dar sesute stebejos kaip man nuskausminamuju nereikia.tik nakciai susileidau.
o del virksteles.dabar jau daktarai jei mato per echo,tai gimdant priziuri ir vos galvutei islindus atkabina.aisku svarbu kad tai zinotu.dideles sekmes tau ir sveikatos.laikysiu uz tave kumscius.ir lauksiu naujienu.

Aciu tau uz gerus zodzius 4u.gif .
Siandien skambinau savo daktariukui - vel nukele man gimdyma doh.gif . Matyt jie nelabai gali skatinti kol nesueina 41 savaite. O ji sueina kaip tik ateinanti pirmadieni. Tai sutarem, jei visgi niekas taip ir nevyks savaime, tai pirmadieni is pat ryto bunam Kaune, tvarko popierius ir apie 10 val pradedam doctor.gif . Kai bus naujienu, butinai parasysiu. Sekmes ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 04 11, 14:02)

As Gudauskienei nedaviau nieko. tik paskui, kai jau israse. Gal jei buciau davusi, tai butu israsiusi greiciau, bet tikrai neblogai ta mano leliuka ziurejo. Buvo nustatyta ankstyvoji geltele mums, tai per diena kokis 3-4 kartus ateidavo. Zvilgsnis jos, aisku, sako DUOK DUOK DUOK biggrin.gif bet sakau, nedaviau ir prieziura patenkinta. Ir personalas geras. Isvis mazu miesteliu zmones savaime yra geresni, atlapasirdziai, kaip kazkas sake biggrin.gif Vien del to lengviau lygonineje buvo gulet. Jei antras nestumas vel bus be komplikaciju, tai vel gimdysiu cia.
Mama siule gimdyt Vilniuje, bet nenorejau. Neisivaizduoju. as Vilniuje laukiu gimdymo pradzios, o vyras Telsiuose, nes dirba. Paskui as pagimdau ir vyras buna vos ne paskutinis zmogus, kuris pamato vaika, jei ispuola darbo pamaina tadien blink.gif blink.gif
As isvis visiems sakiau, kad jei pagimdysiu, o vyras bus darbe, tai net nedriskit eit pas mane anksciau nei jis biggrin.gif
Pagimdziau sestadieni, o vyrui pagal grafika sekmadieni reikejo i darba. ir jis turejo eiti, nes nei lygonineje iseiginem niekas pazymu neisraso, nei darbe butu ta pazyma prieme, nes administracija nedirba. Neisivaizduoju, jei buciau Vilniuje. As ten, jis cia...
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 04 18, 09:43)
As Gudauskienei nedaviau nieko. tik paskui, kai jau israse. Gal jei buciau davusi, tai butu israsiusi greiciau, bet tikrai neblogai ta mano leliuka ziurejo. Buvo nustatyta ankstyvoji geltele mums, tai per diena kokis 3-4 kartus ateidavo. Zvilgsnis jos, aisku, sako DUOK DUOK DUOK biggrin.gif bet sakau, nedaviau ir prieziura patenkinta. Ir personalas geras. Isvis mazu miesteliu zmones savaime yra geresni, atlapasirdziai, kaip kazkas sake biggrin.gif Vien del to lengviau lygonineje buvo gulet. Jei antras nestumas vel bus be komplikaciju, tai vel gimdysiu cia.
Mama siule gimdyt Vilniuje, bet nenorejau. Neisivaizduoju. as Vilniuje laukiu gimdymo pradzios, o vyras Telsiuose, nes dirba. Paskui as pagimdau ir vyras buna vos ne paskutinis zmogus, kuris pamato vaika, jei ispuola darbo pamaina tadien  blink.gif  blink.gif
As isvis visiems sakiau, kad jei pagimdysiu, o vyras bus darbe, tai net nedriskit eit pas mane anksciau nei jis biggrin.gif
Pagimdziau sestadieni, o vyrui pagal grafika sekmadieni reikejo i darba. ir jis turejo eiti, nes nei lygonineje iseiginem niekas pazymu neisraso, nei darbe butu ta pazyma prieme, nes administracija nedirba. Neisivaizduoju, jei buciau Vilniuje. As ten, jis cia...
Papildyta:
smile.gif

sveikute.ar tik tavo vyras ne zemaitijos piena dirba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 04 18, 18:09)
sveikute.ar tik tavo vyras ne zemaitijos piena dirba? smile.gif

gal. o ka? smile.gif
Atsakyti