Shatura, dalis telsiskiu kalba CIA, jei dar nepastebejai. O kita dalis, pvz Sawlute kalba prie balandinukiu, taip kad...
Labas, velute,
kaip tau sekasi? Ar Vilte rami?
Zinok, turejau ir as proga susipazint su Telsiu ginekologinio vedeju.

. Man nepasake, kad valstybes pinigus be reikalo naudoju, mat paminejau gestacini diabeta

. Bet uztat net neapziurejes liepe vaziuot i Kauna, kaip supratau bijo jie cia komplikaciju kaip velniai kryziaus

. Paskui vargais negalais apziurejo, tai taip nusisnekojo, kad nezinojau ar verkti, ar juoktis.

Isivaizduok, liepe man vaziuot penktadienio pavakare, sako - nakti gali prasideti gimdymo veikla, nors gimdos kaklelis pilnai uzsidares. Man jau pries savaite Kaune sake, kad kaklelis 3-4 cm prasiveres

. O ta jo minetoji gimdymo veikla dar ir iki siol nevyksta, ka as tam Kaune buciau veikusi... Na, zinoma, butu mane pagulde, bet kur tu rasi geriau, kaip namie

. O skyrius tai ka as zinau - baisus butu pats geriausias apibudinimas

.
Tai va, ryt is pat ryto vaziuojam i Kauna, matyt skatins, nes rytoj kaip tik bus savaite pernesiojimo.

. Tikiuosi, kad gales daryt epidura, nes kitaip as tem visas gimdyklos palanges nugrausiu

. Sako, kad su skatinanciais skauda neapsakomai...

. Tai va, tiek pas mane naujienu. Kai bus geresniu naujienu, parasysiu. Sekmes tau