Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

Remontas dar nebaigtas.
Eik siuo adresu ---> http://www.supermama...?...3303&st=288
Cia daugiau telsiskiu sedi. jos papasakos. mano vyras nedalyvavo gimdyme
Atsakyti
QUOTE(aljokas @ 2009 05 08, 19:16)
Aš naujokė, iki lemtingos dienos liko 10 dienų. Gimdyti ruošiuosi Telšiuose, tai noriu sužinoti ar ten jau baigtas remontas ir ko reikia vyrui norinčiam dalyvauti gimdyme.

Remontas nebaigtas, salygos baisios, BAISIOS! Aciu dievui, kad nors neilgai ten reikia buti... O vyrui reikia spec. aprangos, kuria reikia nusipirkti is "Inesos" vaistines, o ji yra priesais piliklinika. kaina apie 4 lt., taip pat ir sliuriu reikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~SIGMA~ @ 2009 05 08, 00:58)
Neturejau progos parasyti,nes tik neseniai isivedziau neta. Jei pamenat rasiau,kad labai nenoriu gimdyt pas Siauliene,bet...

oij kaip ji norejo mano leliuka savo pamainoje iskrapstyti, matyt mane, kad gaus ko nors hihihi.gif bet mes su Metute nusprendem, kad nepasiduosim, ir pagyvenom pas mamyte iki Gircienes pamainos smile.gif
Atsakyti
Tai gal man geriau į Klaipėdą važiuoti g.gif , nors ten sako varo konteineriu, be to visą darbą pačiai vistiek teks atlikti :
Atsakyti
QUOTE(aljokas @ 2009 05 08, 23:15)
Tai gal man geriau į Klaipėdą važiuoti g.gif , nors ten sako varo konteineriu, be to visą darbą pačiai vistiek teks atlikti :

Jei nestumas nekomplikuotas ir nusimato sklangus gimdymai, tai drasiai gali cia gimdyt. nieko baisaus cia nera.
Apie koki darba cia sneki, kad paciai reik atlikt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aljokas @ 2009 05 08, 23:15)

As manau kad neverta vaziuoti i jokias Klaipedas, jeigu viskas tvarkoje. Jo ten sako konvejeris, nors kai as gimdziau Telsiuose irgi konevejeris buvo, mane net po dvieju paru isleido, nes kelios gimdyves, net gimdykloj gulejo, tiek daug leliuku gime, as aisku del to visai nepykau, kuo geiciau namo tuo geriau smile.gif O prie aplinkos priprasi po paros, o dar po dvieju ir namo paleis smile.gif Ir darba tai tikrai paciai teks atlikti, nepriklausomai kokioj tu gimdykloj busi, suremontuotoj, ar ne, ir koks gydytojas bus, patinkantis ar ne. Svarbu akusere butu su humoro jausmu, svelni ir ne kokia rugena smile.gif dar kas nelabai patiko, tai kad palatoje po dvi guli, bet jei nedaug gimdyviu, niekas po dvi neguldo. Zodziu viskas isgyvenama, ir manau artimuju globa ir rupestis cia Telsiuose, atstoja suremontuotas sienas Klaipedoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2009 05 09, 13:16)
Ir darba tai tikrai paciai teks atlikti, nepriklausomai kokioj tu gimdykloj busi, suremontuotoj, ar ne, ir koks gydytojas bus, patinkantis ar ne.

Apie koki darba jus kalbat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 05 09, 14:25)
Apie koki darba jus kalbat?  g.gif

apie gimdyma mirksiukas.gif nes tai OOOI koks darbas smile.gif
Atsakyti
As zinau, koks tai OOOI darbas biggrin.gif
tik man nedaeina posakis "Ir darba tai tikrai PACIAI teks atlikti". o kaip ne paciai, jei ne cezaris? biggrin.gif
Atsakyti
Na, tai Aljokas apie tai ir kalba, kad kur begimdytum, pati tai turėsi padaryti. Gydytojai už tave nepagimdys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 09 gegužės 2009 - 17:02
Dabar dasilo biggrin.gif as, matot, konteksto nesupratau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
labutis visoms.grizom is Riskienes.paziurejo lyg visi refleksai liuks,tik va klubo sanarys sutraskejo.tai sako del viso pikto nulekit pas ortopedus kad persviestu echoskopu.tai reiks kokia diena i siaulius vaziuot persisviest.o siaip augam,tik daktare sake gal per siltai laikom,biski pabere krutine.ir ruriukas raudonuot pradejo apie skylute.tai jau pradejau vystyklus det kol atsitaisys.o mes kazkaip su dujom nevargstam.kad neprisisnekeciau smile.gif paperdzia ji kai jai reikia ir tiek.rami ji pas mus pakankamai.nakti tai isvis miega kartu su mumis,tiek pat valandu.va vyras i darba ejo.grizdavo 6ryto.ji prabusdavo,pavalgydavome ir visi miegot iki 12h.tik tiek kad jau pas save i lova ryte pasiguldau,kad jei ka vyro neprikeltu.o vakare apie 22-24h nueina miegot mano mazoji.tai va po 6val ismiega.tik jau vakare nuo 17 iki kol uzmiega nakciai pasiduzginam.tuo metu ji net nebando miegot.bet kaip greit ant ranku pripranta tai baisu.jau vakare kol uzmiega savo lovelej visa arija sudainuoja.
pieno pas mane upes.sakau butu tie laikai kai mamytes dar ir kitus vaikelius pienu aprupindavo ,galeciau but tiekeja smile.gif net vaiko pakelt atsirugt negaliu,bega kaip is krano.tai pamaitinu susipakuoju i liemenele su iklotais ir tik tada keliu.o jei ne tai ant grizdu pelke gaudasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 05 11, 12:19)
labutis visoms.grizom is Riskienes.paziurejo lyg visi refleksai liuks,tik va klubo sanarys sutraskejo.tai sako del viso pikto nulekit pas ortopedus kad persviestu echoskopu.tai reiks kokia diena i siaulius vaziuot persisviest.o siaip  augam,tik daktare sake gal per siltai laikom,biski pabere krutine.ir ruriukas raudonuot pradejo apie skylute.tai jau pradejau vystyklus det kol atsitaisys.o mes kazkaip su dujom nevargstam.kad neprisisnekeciau smile.gif paperdzia ji kai jai reikia ir tiek.rami ji pas mus pakankamai.nakti tai isvis miega kartu su mumis,tiek pat valandu.va vyras i darba ejo.grizdavo 6ryto.ji prabusdavo,pavalgydavome ir visi miegot iki 12h.tik tiek kad jau pas save i lova ryte pasiguldau,kad jei ka vyro neprikeltu.o vakare apie 22-24h nueina miegot mano mazoji.tai va po 6val ismiega.tik jau vakare nuo 17 iki kol uzmiega nakciai pasiduzginam.tuo metu ji net nebando miegot.bet kaip greit ant ranku pripranta tai baisu.jau vakare kol uzmiega savo lovelej visa arija sudainuoja.
pieno pas mane upes.sakau butu tie laikai kai mamytes dar ir kitus vaikelius pienu aprupindavo ,galeciau but tiekeja smile.gif net vaiko pakelt atsirugt negaliu,bega kaip is krano.tai pamaitinu susipakuoju i liemenele su iklotais ir tik tada keliu.o jei ne tai ant grizdu pelke gaudasi. smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
saunu, kad pieno daug smile.gif
o uzpakaliuka as ramuneliu arbata ploviau, kai biski buvo paraudes. labai greitai praeina.
Atsakyti