Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

sveikos, neteko važiuoti į Klaipėdą. Mūsų šeimyna jau pasipildė dar vienu šeimos nariu. Gegužės 9 gimė mergytė. Ir akušerė ir gydytoja thumbup.gif gaila tik kad pavardžių neįsiminiau. Na, o savo merginai davėm Erikos vardą. Šiandien laukia pirmosios maudynės, žiūrėsim kaip seksis, praustis rytais tai patinka.
Atsakyti
Dar viena panele gime biggrin.gif thumbup.gif
SVEIKINU
Atsakyti
QUOTE(aljokas @ 2009 05 14, 20:05)
sveikos, neteko važiuoti į Klaipėdą. Mūsų šeimyna jau pasipildė dar vienu šeimos nariu. Gegužės 9 gimė mergytė. Ir akušerė ir gydytoja  thumbup.gif gaila tik kad pavardžių neįsiminiau. Na, o savo merginai davėm Erikos vardą. Šiandien laukia pirmosios maudynės, žiūrėsim kaip seksis, praustis rytais tai patinka.

Sveikinimai DIDELIAUSI 4u.gif ale su bernais musu panikems deficitas nusimato hihihi.gif
Papildyta:
gal kam ko reikia?

http://www.anderneta...ura/parduodama/
Atsakyti
tikrai su berniukais deficitas, per tas tris paras, kol buvom ligoninėj, tik vieną vyruką išleido ir mums teko vienoj palatoj kartu pabuvoti. Vakarykštės maudynės mano merginai nelabai patiko, bet tikėsimės, kad pripras. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. Norejau paklaust uz kokias ginekologo paslaugas jums teko moket nestuke.gif metu? Buvau seimos klinikoj, kurioje esu prisirasiusi, bet ejau su kitu reikalu ir teko isvyst lapeli ant ginekologes duru, kad vaisiaus echoskopija 50lt. Tai idomu pasidare ar yra kam teke uz ja moket g.gif Nes visgi nemazi pinigai sakyciau blush2.gif
Atsakyti
uz echo nereik moket. jie privalo tam tikrom savaitem tikrint tave echo
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 05 17, 21:10)
uz echo nereik moket. jie privalo tam tikrom savaitem tikrint tave echo

as irgi taip galvoju. Bet tas uzrasas mane labai sunervino. Va mamai teko susimoket 50lt uz echoskopija. Ir dar nieko taip labai rimtai ir nepapasakojo po jos. Tik pasake, kad uzdegimas. As galvoju, jei jau ima pinigus tai turetu nuotraukyte nors duot ar ka. As iki siol nevienos negavau. Nors dar moket neteko. Echo nusimato 30-32sav ziuresiu ka man sakys, reiks moket ar ne.
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2009 05 17, 21:59)
Sveikutes. Norejau paklaust uz kokias ginekologo paslaugas jums teko moket  nestuke.gif  metu? Buvau seimos klinikoj, kurioje esu prisirasiusi, bet ejau su kitu reikalu ir teko isvyst lapeli ant ginekologes duru, kad vaisiaus echoskopija 50lt. Tai idomu pasidare ar yra kam teke uz ja moket  g.gif Nes visgi nemazi pinigai sakyciau  blush2.gif

uz echoskopija "seimos centre" moketi reikia 10 Lt., jei nori foto dar 10 Lt. nes pagal sveikatos istatyma kazkoki, nestukem nemokamai priklauso dvi berods echoskopijos 20 savaite ir prie gala man atrodo, ir jeigu nera priezasties del ko reikia daryti daugiau, ir to nori tik busima mamyte reikia moketi 4u.gif Pati mokejau tai zinau smile.gif dar pamirsau uz streptokoko B tyrima reikejo moketi ir paciai i Siaulius nusivezti, apie 30 Lt., plius benzas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sawlute: 17 gegužės 2009 - 21:46
Aš abiejų nėštumų metu už nieką nemokėjau.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 05 17, 22:59)
Aš abiejų nėštumų metu už nieką nemokėjau.

as irgi nemokejau. ir 2 nuotraukas turiu. viena, kur dar tik mazas taskiukas, kita, kur jau zmogiukas matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2009 05 17, 21:33)
uz echoskopija "seimos centre" moketi reikia 10 Lt., jei nori foto dar 10 Lt. nes pagal sveikatos istatyma kazkoki, nestukem nemokamai priklauso dvi berods echoskopijos 20 savaite ir prie gala man atrodo, ir jeigu nera priezasties del ko reikia daryti daugiau, ir to nori tik busima mamyte reikia moketi 4u.gif Pati mokejau tai zinau smile.gif dar pamirsau uz streptokoko B tyrima reikejo moketi ir paciai i Siaulius nusivezti, apie 30 Lt., plius benzas

as lankausi seimos klinikoj, cia salia buvusios senosios gaisrines. Tai teko isvyst kainorasti ant duru. Kur parasyta vietine apziura ju irankiais ir ta 4lt kainuoja. Na nenoriu prisikalbet anksciau laiko, pamatysiu kita kart teks man moket ar ne.
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2009 05 18, 09:49)
as lankausi seimos klinikoj, cia salia buvusios senosios gaisrines. Tai teko isvyst kainorasti ant duru. Kur parasyta vietine apziura ju irankiais ir ta 4lt kainuoja. Na nenoriu prisikalbet anksciau laiko, pamatysiu kita kart teks man moket ar ne.

tai cia kaip kokioj privacioj klinikoj, as "Vaisingumo klinikoj" tokiu kainu nemokedavau, nors ji viena brangiausiu privaciu kliniku. O siaip reiketu pasinagrineti istatymus, nes kad du priklauso nemokamai, tai tikrai. Nors dabar viskas keiciasi, nes anksciau ir streptokoko B tyrima nemokamai darydavo, o dabar kadangi krize, ligoniu kasos nebeskiria pinigu,o ir tas tyrimas nera privalomas, tai niekas ir nebedaro. Todel dariausi savo iniciatyva. Aplamai, kai gimdziau, tai gydytoja sake, kad yra visai rimtos kalbos, liepos ar rugpjucio menesi uzdarys visam menesiui akuserijos-ginekologijos skyriu, darbuotojus isleis i atostogas, taupymo sumetimais. Siaubas sakiau... nebezino kur taupyti
Atsakyti