QUOTE(aurelija_ma @ 2007 08 20, 19:55)
niu noreciau pasiulyti viena recepciuka,mums asmeniskai tai labai skanus, reikes
-1 kg. bulviu
-0.5 kg. pomidoru
-2 svogunai
-cesnako, aliejaus, lauro lapeliu, petrazoliu (paskutinio ingridiento galima ir nedeti, as nededu )
gaminam :
svogunus pakepiname su aliejumi, kai baigineja kepti sumetame cesnaka (nu koki nedideles 2 skilteles susmulkintas) ir dar pakepinam, kol visiskai iskeps svogunai. padedam i sona svogunus ir pjaustome bulves (aisku nuskustas) kaip cipsams 0.5 cm. storio griezineliais. pomidorus susipjaustome kubeliais, ir pradedam sluoksniuoti. pasiemam puoda, svogunus su cesnakais supilame i puoda ant dugno, cia pats apatinis sluoksnis, paskiau isklojam bulves, uzdedam pomidoru sluoksneli ir lauro lapeli, ir vel klojam bulves, vel pomidorus, vel lauro lapeli, taip kartojam kol baigiasi bulves ir pomidorai, virsutinis sluoksnis is bulviu, uzpilame vandens, kad tik apsemtu, uzdengiame ir paliekame virti koki 30 min, kartais papurtome dailiai, kad neprisviltu , ai dar druskytes pagal skoni ar kokiu buljono kubeliu (siaip ta patiekala galima dar daryti su zuvies file taip pat i vidu susluoksniuoti)
-1 kg. bulviu
-0.5 kg. pomidoru
-2 svogunai
-cesnako, aliejaus, lauro lapeliu, petrazoliu (paskutinio ingridiento galima ir nedeti, as nededu )
gaminam :
svogunus pakepiname su aliejumi, kai baigineja kepti sumetame cesnaka (nu koki nedideles 2 skilteles susmulkintas) ir dar pakepinam, kol visiskai iskeps svogunai. padedam i sona svogunus ir pjaustome bulves (aisku nuskustas) kaip cipsams 0.5 cm. storio griezineliais. pomidorus susipjaustome kubeliais, ir pradedam sluoksniuoti. pasiemam puoda, svogunus su cesnakais supilame i puoda ant dugno, cia pats apatinis sluoksnis, paskiau isklojam bulves, uzdedam pomidoru sluoksneli ir lauro lapeli, ir vel klojam bulves, vel pomidorus, vel lauro lapeli, taip kartojam kol baigiasi bulves ir pomidorai, virsutinis sluoksnis is bulviu, uzpilame vandens, kad tik apsemtu, uzdengiame ir paliekame virti koki 30 min, kartais papurtome dailiai, kad neprisviltu , ai dar druskytes pagal skoni ar kokiu buljono kubeliu (siaip ta patiekala galima dar daryti su zuvies file taip pat i vidu susluoksniuoti)
Ačiū
šiandien pietums šis patiekalas